malawaszka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 a właśnie na spacerku Boluś ujawnił sznaucekową pasję - kazałam Lunie szukać patyków patrzę,a Boluś ożywiony biega i sznupie w trawie :lol: podetknęłam mu patyk pod nos to jak go złapał to nie chciał puścić :lol:
Romas Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Malawaszka !!!Podziwiam Cie :laola: :laola: Trzymam kciuki za szybkie oswojenie psiakow :D
madzior_ka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 witajcie malawaszko jestem pod wrazeniem twojego wielkiego serca!! jestes wielka!!! a maluszek na pewno szybciutko sie zadomowi i jescze zobaczysz jak zakumpluje sie z Luncią:))) czyli mam rozumiec ze spacerek juz zaliczyli wspólny? to super!!!:))) jescze beda razem ganiać za patykami:))) jak Bolusia ostrzyzesz, wyczeszesz to naprawdę będzie cudowny a zresztą mnie tak jak Oli i tak sie bardzo podoba i wcale nie jest brzydki!!!!
RobinCzWa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Madziorka, powiedz jak Denisek sprawuje sie prowadzony na tym łańcuszku zaciskowym, który ma na zdjęciach? Daje to wogóle coś?, szczególnie chodzi mi o ciągnięcie.
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Waszko!!! piesek jeszcze bedzie pieknie wygladal!!!tylko troche musisz pracy w niego wlozyc i bedzie git zwlaszcza, ze ma ciete uszki:))))))) aaaa wlasnie, bo ja to na tym punkcie mam zboczenie-jak go dr.Garncarz ogladal to co mowil o oczach, ze dokladnie co to jest???bo skoro pies ma ciete uszy to i moze miec tatuaz w pachwinkach -wez zobacz jak ma to pliz na priw. Trzeba wiedziec jakie linie niosa slepote, bo ja bym bardzo nie kciala , zaby mi sie takie rodzily:(((((( Ale jestes WIELKA za to , ze wzielas psiaka do domku!!!bo w schronisku nie mialby szans
Madziara Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Malawaszko, oby się dobrze chował, mam nadzieję, że szybko się zaklimatyzuje :) Gratulacje :)
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Elitesse, a może byś się tak pochwaliła, cioooooo? :evilbat:
Ka-Vanga Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Hahahaha, Elitesse, chce zrobiec pewnie wielkie wejscie :wink: .
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini napisał(a):Waszko!!! piesek jeszcze bedzie pieknie wygladal!!!tylko troche musisz pracy w niego wlozyc i bedzie git zwlaszcza, ze ma ciete uszki:))))))) aaaa wlasnie, bo ja to na tym punkcie mam zboczenie-jak go dr.Garncarz ogladal to co mowil o oczach, ze dokladnie co to jest???bo skoro pies ma ciete uszy to i moze miec tatuaz w pachwinkach -wez zobacz jak ma to pliz na priw. Trzeba wiedziec jakie linie niosa slepote, bo ja bym bardzo nie kciala , zaby mi sie takie rodzily:(((((( Ale jestes WIELKA za to , ze wzielas psiaka do domku!!!bo w schronisku nie mialby szans tatoo nie sprawdzałam - nawet o tym nie pomyślałam - myślę że nawet jakby miał to by nie było już widać, ale spróbuję oblookać; o oczkach to dowiedziałam się bardzo niewiele w schronisku - tylko tyle, ze Garncarz go oglądał i dał krople na ropienie oczek - i że to ślepota ze starości - ale przecież sznaucerki tak szybko nie starzeją się :-?
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ze starosci to moze niekoniecznie:)) ale jestes WIELKA,ze wzielas takiego bidaka do domku!!! Jeszcze troche pozyje,i w koncu bedzie mial dobrze!!!
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 orsini nie mam potwierdzenia ani na BB ani na Węgry 0X waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :(
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='jostra']waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :( serio? :( a ja myślałam, że Boluś ma tak bo był zaniedbywany :(
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='jostra']waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :( serio? :( a ja myślałam, że Boluś ma tak bo był zaniedbywany :( no a co myslisz, ze Jostra dba o swoje psy????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wlasnie kurcze nie wiem o co chodzi!!!wyslalam mejla 1...zobaczymy
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='jostra']waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :( serio? :( a ja myślałam, że Boluś ma tak bo był zaniedbywany :( Nie wydaje mi się, żeby zaćma mogła powstać przez jakieś zaniedbanie :-? orsini FAK JU :2gunfire: :snipersm: :splat: :chainsaw: :ak-shot: :boom: :cooldevi: :saeek: :evil_lol:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='jostra'] orsini FAK JU :2gunfire: :snipersm: :splat: :chainsaw: :ak-shot: :boom: :cooldevi: :saeek: :evil_lol: sama sie fakjuj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='jostra'] orsini FAK JU :2gunfire: :snipersm: :splat: :chainsaw: :ak-shot: :boom: :cooldevi: :saeek: :evil_lol: josta ales ty brutalna !! biedne twoje psy i ten twoj facet :) [quote name='jostra'] Ja nie muszę sama buahahaha :roflt:
orsini Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Elitesse napisał(a):[josta ales ty brutalna !! biedne twoje psy i ten twoj facet :) [: hahahahahaha mamy brutala na forum:))) to taki bonus obok szpiegow i agentow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Elitesse Ty sobie lepiej uważaj :evilbat: Czekamy na zeznanie, jak będzie dobrowolne to dostaniesz mniejszą karę :P
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 nie gadam z wami !! ide sprzatac ehhh...kurde jestem p...na kura domową :(
Recommended Posts