Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a właśnie na spacerku Boluś ujawnił sznaucekową pasję - kazałam Lunie szukać patyków patrzę,a Boluś ożywiony biega i sznupie w trawie :lol: podetknęłam mu patyk pod nos to jak go złapał to nie chciał puścić :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie malawaszko jestem pod wrazeniem twojego wielkiego serca!! jestes wielka!!! a maluszek na pewno szybciutko sie zadomowi i jescze zobaczysz jak zakumpluje sie z Luncią:))) czyli mam rozumiec ze spacerek juz zaliczyli wspólny? to super!!!:))) jescze beda razem ganiać za patykami:))) jak Bolusia ostrzyzesz, wyczeszesz to naprawdę będzie cudowny a zresztą mnie tak jak Oli i tak sie bardzo podoba i wcale nie jest brzydki!!!!

Posted

Madziorka, powiedz jak Denisek sprawuje sie prowadzony na tym łańcuszku zaciskowym, który ma na zdjęciach?
Daje to wogóle coś?, szczególnie chodzi mi o ciągnięcie.

Posted

Waszko!!!
piesek jeszcze bedzie pieknie wygladal!!!tylko troche musisz pracy w niego wlozyc i bedzie git zwlaszcza, ze ma ciete uszki:)))))))
aaaa wlasnie, bo ja to na tym punkcie mam zboczenie-jak go dr.Garncarz ogladal to co mowil o oczach, ze dokladnie co to jest???bo skoro pies ma ciete uszy to i moze miec tatuaz w pachwinkach -wez zobacz jak ma to pliz na priw. Trzeba wiedziec jakie linie niosa slepote, bo ja bym bardzo nie kciala , zaby mi sie takie rodzily:((((((
Ale jestes WIELKA za to , ze wzielas psiaka do domku!!!bo w schronisku nie mialby szans

Posted

orsini napisał(a):
Waszko!!!
piesek jeszcze bedzie pieknie wygladal!!!tylko troche musisz pracy w niego wlozyc i bedzie git zwlaszcza, ze ma ciete uszki:)))))))
aaaa wlasnie, bo ja to na tym punkcie mam zboczenie-jak go dr.Garncarz ogladal to co mowil o oczach, ze dokladnie co to jest???bo skoro pies ma ciete uszy to i moze miec tatuaz w pachwinkach -wez zobacz jak ma to pliz na priw. Trzeba wiedziec jakie linie niosa slepote, bo ja bym bardzo nie kciala , zaby mi sie takie rodzily:((((((
Ale jestes WIELKA za to , ze wzielas psiaka do domku!!!bo w schronisku nie mialby szans

tatoo nie sprawdzałam - nawet o tym nie pomyślałam - myślę że nawet jakby miał to by nie było już widać, ale spróbuję oblookać; o oczkach to dowiedziałam się bardzo niewiele w schronisku - tylko tyle, ze Garncarz go oglądał i dał krople na ropienie oczek - i że to ślepota ze starości - ale przecież sznaucerki tak szybko nie starzeją się :-?

Posted

ze starosci to moze niekoniecznie:))
ale jestes WIELKA,ze wzielas takiego bidaka do domku!!!
Jeszcze troche pozyje,i w koncu bedzie mial dobrze!!!

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='jostra']waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :(

serio? :( a ja myślałam, że Boluś ma tak bo był zaniedbywany :(
no a co myslisz, ze Jostra dba o swoje psy????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wlasnie kurcze nie wiem o co chodzi!!!wyslalam mejla 1...zobaczymy

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='jostra']waszeczka mój jedenastolatek też ma zaćmę :(

serio? :( a ja myślałam, że Boluś ma tak bo był zaniedbywany :(
Nie wydaje mi się, żeby zaćma mogła powstać przez jakieś zaniedbanie :-?

orsini FAK JU :2gunfire: :snipersm: :splat: :chainsaw: :ak-shot: :boom: :cooldevi: :saeek: :evil_lol:

Posted

[quote name='jostra']
orsini FAK JU :2gunfire: :snipersm: :splat: :chainsaw: :ak-shot: :boom: :cooldevi: :saeek: :evil_lol:
sama sie fakjuj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='jostra']

josta ales ty brutalna !! biedne twoje psy i ten twoj facet :)

[quote name='jostra']
Ja nie muszę sama

buahahaha :roflt:

Posted

Elitesse napisał(a):
[josta ales ty brutalna !! biedne twoje psy i ten twoj facet :)

[:

hahahahahaha mamy brutala na forum:)))
to taki bonus obok szpiegow i agentow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...