Mek Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Justa napisał(a): Mek, a skąd wiesz? wiesz ;) ja to tylko udaje takie niewiniatko ale juz coś niecos wiem o tym swiatku :):):):))))
Agatka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ja sie przyznaje ze czasem tam cos napisze, ale no cóz , nie przypuszczałam ... :( Przykre :(
jostra Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ale my to chyba nie z tego "światka" :-? Ja tam nikogo nie obgaduję, a chyba niektórzy mają jakieś kompleksy, skoro się tak zachowują
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hmmm to może źle zrobiłam, że to powszechnie opublikowałam? Skoro Ty wiesz od dawna i sobie milczysz...? Nie no, dobrze zrobiłam :D Trzeba wiedzieć na czym sie stoi 8) 0X Mimo wszystko to przykre. Mam nadzieje, że osoby które to napisały nie zawitaja u nas.
Ka-Vanga Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No Orsini jeszcze raz ogromne gratulki dla slicznej Mafi i przeslodkiego Wiktorka :angel: . Hahaha z tym bisem szczeniat to byl bajer, hahaha spokojnie sobie idziemy, a tu nagle slyszymy ze juz sie zaczely bisy :wink: . Hondka, bardzo bylo milo Cie poznac :D . W ogole bylo super. Dzieki Orsini za pomoc w przygotowaniu Bandzioszka :D . A ocena sedziego, no coz, co moge powiedziec, zblaznil sie na oczach wielu ludzi. Bo obie suczki, a raczej ich zeby zostaly dokladnie wymacane po zejsciu z ringu przez wielu hodowcow i jakos kazdy mogl znalezc te zeby tylko nie on :evilbat: :evil: . A my w drodze powrotnej zatrzymalismy sie w takim zajezdzie gdzie miali kozy, lamy i swinki. Zaraz wstawie fotki do galerii :lol: .
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Justa a jakos radykalnie si enie da tego rozwiazac??? ja jestem za banikiem i na kompa i na nicka:))))) kto jest za? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Justa napisał(a): Mimo wszystko to przykre. Mam nadzieje, że osoby które to napisały nie zawitaja u nas. JUsta dgm jest bardzo dokładnie i reg. czytana przez osoby które tu nie piszą ( a piszą na innych forach). One tylko czytają ale mają do tego prawo bo to jest publiczne forum i każdy z nas musi sobie zdawać sprawe ze to co napisze idzie w swiat. Tylko jest przykre , ze zamiast odpowiedzieć tu na DGm na jakis temat to odpowiada się na innym forum a nie kazdy sledzi wszystkie fora i dlatego rodzi sie smród.....
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 To po cholere właża jak to takie ponoc beznadzijne forum? 0X Wybaczcie, ale ja nie rozumiem!
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Justa a jakos radykalnie si e nie da tego rozwiazac??? ja jestem za banikiem i na kompa i na nicka:))))) kto jest za? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ponowie swoja prosbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ta... tylko żaden puknt regulaminu nie jest naruszony i w sumie to niewiele możemy zrobić... :-?
Olivka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Dziewczyny , to podkopywanie to jest pikuś. Kiedyś na tamtym forum nieopatrznie zwróciłam uwagę,odnośnie obgadywania na forum szkoda ,ze nie możecie zobaczyć gróźb jakie posypały się na mojego maila z tamtej strony.
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 eeee... dopisac kolejny??? kto publicznie obraza, zniewaza, czy w ogole wyraza sie negatywnie o DGM podlega karze BANA BEZ ODWOLANIA i dozywotnio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Olivko jak masz na mysli mnie to ja nie obgadywalam a pisalam PRAWDE!I sa na to dowody:)))))a ze prawda bywa bolesna coz.... Bolesna tez bedzie jak wkleje rodowod tego slepego pieska razem z glejtem od doktora Garncarza-bo tego autorytetu nie sposob podwazyc, jak napisze ze PRA to PRA a nie uraz mechaniczny na obu oczach naraz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hmm, to ja muszę takiego bana dostać, bo przeklinam dzień, w którym znalazłam to forum :lol: 8)
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 florance hahahaha, ale masz stale lacze, wiec spoko:)))wiele Cie to nie kosztuje tak???
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 orsini napisał(a):florance hahahaha, ale masz stale lacze, wiec spoko:)))wiele Cie to nie kosztuje tak??? kosztuje!! czas!! :evilbat:
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 no...ale popatrz jakie to fajne-sestarzejesz sie razem z nami:))))))))))))))))))))))))))))
Justa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Słuchajcie, można spróbowac napisac do Admina na pw i zobaczymy co on z tym fantem zrobi... :roll: Tylko przydałyby sie jakies argumenty itp itp jakbyście mieli jakieś propozyje to piszcie do mnie na pw, a nie na publicznym forum (rtrzecie oko szefa jest wszedzie :evilbat: ). Olivko może Ty znasz jeszcze jakies takie dwulicowości to też bym prosiła o kontakt na pw. A póki co nie ma co tego chyba ciagnąc TUTAJ. Zastanówcie sie czy coś z tym robimy czy nie.
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 cholera przez to Wasze pisanie to nie mogę znaleźć postu z wymiarami od Alexandry :evil: :evilbat:
Agatka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A mnie z pracy wyrzuca za to forum ;) i na Kuroniówke pójde ... ;)
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 nie nie to calkiem zabawne sie robi-ja znam 1 szpiega:)))) To Robin.... hehehehe dawno go nie zaczepialam:)))))musze sobie odbic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Justa hmm... za krytykę to raczej nie bardzo można dać bana... w końcu ja mek napisał - forum jest publiczne... może się też podobać lub nie... mamy wolność opini... chyba, że obraża się kogoś (nie coś) 8) tak mi się wydaje... zupełnie obiektywnie i bez emocji
orsini Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 hmmm bana wymyslilam ja i szkoda, ze nie mozna:((((buuuuuu ale to nic:)))) moze jakas lista agentow?jak w IPNie?:)))))teczki zalozymy
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 orsini a Ty zaraz bana dostaniesz za oczernianie :evilbat: :evilbat:
florance Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 orsini ale kto powiedział, że nie można...? daj mi człowieka, a znajdę Ci na niego paragraf... :lol: 8) (bardzo mądre słowa) :)
Recommended Posts