Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):

Mek, a skąd wiesz?

wiesz ;)
ja to tylko udaje takie niewiniatko ale juz coś niecos wiem o tym swiatku :):):):))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ale my to chyba nie z tego "światka" :-?
Ja tam nikogo nie obgaduję, a chyba niektórzy mają jakieś kompleksy, skoro się tak zachowują

Posted

Hmmm to może źle zrobiłam, że to powszechnie opublikowałam? Skoro Ty wiesz od dawna i sobie milczysz...?
Nie no, dobrze zrobiłam :D Trzeba wiedzieć na czym sie stoi 8)

0X

Mimo wszystko to przykre. Mam nadzieje, że osoby które to napisały nie zawitaja u nas.

Posted

No Orsini jeszcze raz ogromne gratulki dla slicznej Mafi i przeslodkiego Wiktorka :angel: . Hahaha z tym bisem szczeniat to byl bajer, hahaha spokojnie sobie idziemy, a tu nagle slyszymy ze juz sie zaczely bisy :wink: .

Hondka, bardzo bylo milo Cie poznac :D . W ogole bylo super. Dzieki Orsini za pomoc w przygotowaniu Bandzioszka :D .

A ocena sedziego, no coz, co moge powiedziec, zblaznil sie na oczach wielu ludzi. Bo obie suczki, a raczej ich zeby zostaly dokladnie wymacane po zejsciu z ringu przez wielu hodowcow i jakos kazdy mogl znalezc te zeby tylko nie on :evilbat: :evil: .

A my w drodze powrotnej zatrzymalismy sie w takim zajezdzie gdzie miali kozy, lamy i swinki. Zaraz wstawie fotki do galerii :lol: .

Posted

Justa a jakos radykalnie si enie da tego rozwiazac???
ja jestem za banikiem i na kompa i na nicka:)))))
kto jest za? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Justa napisał(a):

Mimo wszystko to przykre. Mam nadzieje, że osoby które to napisały nie zawitaja u nas.

JUsta dgm jest bardzo dokładnie i reg. czytana przez osoby które tu nie piszą ( a piszą na innych forach). One tylko czytają ale mają do tego prawo bo to jest publiczne forum i każdy z nas musi sobie zdawać sprawe ze to co napisze idzie w swiat.

Tylko jest przykre , ze zamiast odpowiedzieć tu na DGm na jakis temat to odpowiada się na innym forum a nie kazdy sledzi wszystkie fora i dlatego rodzi sie smród.....

Posted

Justa a jakos radykalnie si e nie da tego rozwiazac???
ja jestem za banikiem i na kompa i na nicka:)))))
kto jest za? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ponowie swoja prosbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Dziewczyny , to podkopywanie to jest pikuś. Kiedyś na tamtym forum nieopatrznie zwróciłam uwagę,odnośnie obgadywania na forum szkoda ,ze nie możecie zobaczyć gróźb jakie posypały się na mojego maila z tamtej strony.

Posted

eeee... dopisac kolejny???
kto publicznie obraza, zniewaza, czy w ogole wyraza sie negatywnie o DGM podlega karze BANA BEZ ODWOLANIA i dozywotnio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Olivko jak masz na mysli mnie to ja nie obgadywalam a pisalam PRAWDE!I sa na to dowody:)))))a ze prawda bywa bolesna coz....
Bolesna tez bedzie jak wkleje rodowod tego slepego pieska razem z glejtem od doktora Garncarza-bo tego autorytetu nie sposob podwazyc, jak napisze ze PRA to PRA a nie uraz mechaniczny na obu oczach naraz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Słuchajcie, można spróbowac napisac do Admina na pw i zobaczymy co on z tym fantem zrobi... :roll: Tylko przydałyby sie jakies argumenty itp itp jakbyście mieli jakieś propozyje to piszcie do mnie na pw, a nie na publicznym forum (rtrzecie oko szefa jest wszedzie :evilbat: ).
Olivko może Ty znasz jeszcze jakies takie dwulicowości to też bym prosiła o kontakt na pw.
A póki co nie ma co tego chyba ciagnąc TUTAJ.

Zastanówcie sie czy coś z tym robimy czy nie.

Posted

nie nie to calkiem zabawne sie robi-ja znam 1 szpiega:))))
To Robin....
hehehehe dawno go nie zaczepialam:)))))musze sobie odbic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Justa hmm... za krytykę to raczej nie bardzo można dać bana... w końcu ja mek napisał - forum jest publiczne... może się też podobać lub nie... mamy wolność opini... chyba, że obraża się kogoś (nie coś) 8)
tak mi się wydaje... zupełnie obiektywnie i bez emocji

Posted

hmmm bana wymyslilam ja i szkoda, ze nie mozna:((((buuuuuu
ale to nic:))))
moze jakas lista agentow?jak w IPNie?:)))))teczki zalozymy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...