florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mek napisał(a):Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą . A po drugie figa jest tak zarosnieta ze za nic nie przypomina sznaucera :) Florances Ty mogłabys tez zrobic takie pozowane zdjcia bubla, takie jak na wystawe sie psa ustawia. Bo mi się barzdzo Twój psiak podoba . Jest taki bardzo czarny i bardzo biały i bardzo owłosniony. Byłby z niego champion. Mek musiałabym go w gips wsadzić, żeby unieruchomić... wtedy może by wtakiej postawie wystał :lol: :lol: a czemu Ty swojej nie strzyżesz, hm? przecie,ż upały takie, że Ci się psina ugotuje... (i oczywiście cieszę się, że Ci się moja borówka podoba :evilbat: )
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a czemu Ty swojej nie strzyżesz, hm? przecie,ż upały takie, że Ci się psina ugotuje... Czekam na termin u fryzjerki bo bardzo jest oblegana i nie ma zbytnio czasu
Mek Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ale ja fige regularnie trymuje i jest porzadnie wyskubana teraz więc tylko łeb jest nietaki jak trza.
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 no to dawaj foty, bo ja ją tylko na jednej widziałam !!!! (jak się wstydzisz to mi namaila wyślij hehe:P)
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mek napisał(a):Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą Ale wymyśliłeś... :roll: Ja nie wiem, czy mamy tu jakiegoś profesjonalnego fotografa? Raczej nie, więc bierz aparat i pokazuj Figulę :evilbat: :lol: 8)
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mek napisał(a):Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą Mek, to im będziesz robił więcej zdjęć tym bardziej się nauczysz!! :D florance, a Bubel jest rzeczywiście śliczny!! :P
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Justa napisał(a): Ale wymyśliłeś... :roll: Ja nie wiem, czy mamy tu jakiegoś profesjonalnego fotografa? Raczej nie, więc bierz aparat i pokazuj Figulę :evilbat: :lol: 8) Justa no z Tobą to tu nikt nie może konkurować :roll: no chyba, że pasaverka... :lol:
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 florance napisał(a):Justa napisał(a): Ale wymyśliłeś... :roll: Ja nie wiem, czy mamy tu jakiegoś profesjonalnego fotografa? Raczej nie, więc bierz aparat i pokazuj Figulę :evilbat: :lol: 8) Justa no z Tobą to tu nikt nie może konkurować :roll: no chyba, że pasaverka... :lol: żę co? że jak? że gdzie? :o :o :o
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 hehehehe żebyście widzieli jaką boryna ma zabawę :lol: wsadziłam mu piłkę w skarpetkę (noszoną of kors:lol: ) i szaleje :lol: justa skromnisia :roll: właśnie...? gdzie pasa? ostatnio mi na gg mrygnęła, ale jakoś tak na krótko...
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 hehehehe żebyście widzieli jaką boryna ma zabawę wsadziłam mu piłkę w skarpetkę (noszoną of kors:lol: ) i szaleje oj, to ma zabawę!! :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 florance, nie bój się!! Jesteśmy z Tobą!! :D u nas narazie zachmurzone, też pewnie zaraz "lunie"... :-?
RobinCzWa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 U nas sie zbierało i zbierało i jak na razie przeszło bokiem, a szkoda bo ja uwielbiam burze. Mam nadzieje że jeszcze będzie dzisiaj jakaś pożądna burza w Częstochowie.
Agatka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Nie czytam nawet co piszecie, bo za duzo ;) W Galerii dałam fotki moich dzieci :)
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 na szczęście przeszła... :roll: dwa razy nieźle walnęło... a pies zamiast się schować to szczekał w okno :lol: mój odważny mężczyzna :roll:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 pewnie, tak groźnie szczekał, że się burza wystraszyła :lol:
julcia_so Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 to masz w domu: Bubla - pogromce burz....!! :lol: :lol:
jostra Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 U mnie była straszna burza, na szczęście psiaki się nie boją (prędzej ja :P). I ja gapa zapomniałam zamknąć okna w sypialni, więc zalało mi całe łóżko, kołdra jest mokrusieńka, brrrr :x Ale za to ogród podlany :D
Agatka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 NO to współczuje ... Czeka Cie spanie na kanapie ;) Jostra masz moze jakas fotke berry z łodzi, któa mogłabym dac na www :) Byłabym wdzieczna :)
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 wróciliśmy ze spaceru... Borys oczywiście musiał zaliczyć każdą kałużę :lol: teraz szaleje ze szczęścia, bo został wykąpany (spłukany raczej, ale dla niego to już dużo - każde wejście pod prysznic jest zenitem szczęścia) :lol:
madzior_ka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 a u nas jak narazie burzy nie było:(( a ja tez lubie burze oczywiście jak siedze sobie w domku lub z balkonu obserwuję:) Denis tez sie na szczescie nie boi wiec wszystko jes ok:) Agatko aluszki są takie kochane!!! jejciu.... czzemu ja nie moge miec drugiego psiaka:(..... :evil:
florance Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 też bym chciała drugiego... :roll: ale jak by miał taki temperament i charakterek jak Borys to byśmy zwariowali :roll: (ale na wystawie mnie korciło, jak mężulo biegał za wozami strażackimi, żeby go przed faktem postawić :evilbat: )
Recommended Posts