Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mek napisał(a):
Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą . A po drugie figa jest tak zarosnieta ze za nic nie przypomina sznaucera :)

Florances Ty mogłabys tez zrobic takie pozowane zdjcia bubla, takie jak na wystawe sie psa ustawia.
Bo mi się barzdzo Twój psiak podoba . Jest taki bardzo czarny i bardzo biały i bardzo owłosniony.

Byłby z niego champion.

Mek musiałabym go w gips wsadzić, żeby unieruchomić... wtedy może by wtakiej postawie wystał :lol: :lol:

a czemu Ty swojej nie strzyżesz, hm? przecie,ż upały takie, że Ci się psina ugotuje...

(i oczywiście cieszę się, że Ci się moja borówka podoba :evilbat: )

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a czemu Ty swojej nie strzyżesz, hm? przecie,ż upały takie, że Ci się psina ugotuje...

Czekam na termin u fryzjerki bo bardzo jest oblegana i nie ma zbytnio czasu

Posted

Mek napisał(a):
Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą

Ale wymyśliłeś... :roll: Ja nie wiem, czy mamy tu jakiegoś profesjonalnego fotografa? Raczej nie, więc bierz aparat i pokazuj Figulę :evilbat: :lol: 8)

Posted

Mek napisał(a):
Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą

Mek, to im będziesz robił więcej zdjęć tym bardziej się nauczysz!! :D

florance, a Bubel jest rzeczywiście śliczny!! :P

Posted

Justa napisał(a):

Ale wymyśliłeś... :roll: Ja nie wiem, czy mamy tu jakiegoś profesjonalnego fotografa? Raczej nie, więc bierz aparat i pokazuj Figulę :evilbat: :lol: 8)

Justa no z Tobą to tu nikt nie może konkurować :roll: no chyba, że pasaverka... :lol:

Posted

florance napisał(a):
Justa napisał(a):

Justa no z Tobą to tu nikt nie może konkurować :roll: no chyba, że pasaverka... :lol:

żę co? że jak? że gdzie? :o :o :o

Posted

hehehehe żebyście widzieli jaką boryna ma zabawę :lol: wsadziłam mu piłkę w skarpetkę (noszoną of kors:lol: ) i szaleje :lol:

justa skromnisia :roll:

właśnie...? gdzie pasa? ostatnio mi na gg mrygnęła, ale jakoś tak na krótko...

Posted

hehehehe żebyście widzieli jaką boryna ma zabawę wsadziłam mu piłkę w skarpetkę (noszoną of kors:lol: ) i szaleje

oj, to ma zabawę!! :lol: :lol: :lol:

Posted

U nas sie zbierało i zbierało i jak na razie przeszło bokiem, a szkoda bo ja uwielbiam burze. Mam nadzieje że jeszcze będzie dzisiaj jakaś pożądna burza w Częstochowie.

Posted

na szczęście przeszła... :roll: dwa razy nieźle walnęło... a pies zamiast się schować to szczekał w okno :lol: mój odważny mężczyzna :roll:

Posted

U mnie była straszna burza, na szczęście psiaki się nie boją (prędzej ja :P). I ja gapa zapomniałam zamknąć okna w sypialni, więc zalało mi całe łóżko, kołdra jest mokrusieńka, brrrr :x Ale za to ogród podlany :D

Posted

NO to współczuje ... Czeka Cie spanie na kanapie ;)
Jostra masz moze jakas fotke berry z łodzi, któa mogłabym dac na www :) Byłabym wdzieczna :)

Posted

wróciliśmy ze spaceru... Borys oczywiście musiał zaliczyć każdą kałużę :lol: teraz szaleje ze szczęścia, bo został wykąpany (spłukany raczej, ale dla niego to już dużo - każde wejście pod prysznic jest zenitem szczęścia) :lol:

Posted

a u nas jak narazie burzy nie było:(( a ja tez lubie burze oczywiście jak siedze sobie w domku lub z balkonu obserwuję:) Denis tez sie na szczescie nie boi wiec wszystko jes ok:) Agatko aluszki są takie kochane!!! jejciu.... czzemu ja nie moge miec drugiego psiaka:(..... :evil:

Posted

też bym chciała drugiego... :roll: ale jak by miał taki temperament i charakterek jak Borys to byśmy zwariowali :roll:
(ale na wystawie mnie korciło, jak mężulo biegał za wozami strażackimi, żeby go przed faktem postawić :evilbat: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...