Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

otworzyła się... sesja stolikowa na koniec :roll: Robin!!! wypadzik melduj z psiurem na trawkę, a nie przed kompem siedzisz!! :evilbat: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja własnie z polka wróciłam!! :D
ależ jest przecudna pogoda - super cieplutko!! :P

Robin, to zdjęcie co podałeś zgadza się - to jest Olivka :beerchug:

I właśnie Robin - prosimy o więcej zdjęć Roniego w plenerze!! :D Bo jak nie to KARA!! :wink: :evilbat:

Posted

Hmm, kilka zdjęć w plenerze tam jest, ale starych.
Powiem szczerze, że nie bardzo mi sie chce biegać z aparatem na spacerki. Wczoraj chciałem mu porobić kilka fotek w plenerze to zaszło słonko i było za ciemno na ładne fotki. Może dziś - zobaczymy.

Posted

Dziewczyny, to samo miałam mu dokąłdnie powiedzieć :D
Tak więc dajemy Ci... hmmm no powiedzmy godzinke na wstawienie fot :evilbat: :lol: 8)

Posted

no florance ma racje, może się zestresować! :lol: :lol:
więc dajemy mu 2 godzinki i mają byc fotki w galerii bo jak nie to orsini się tym zajmie!.... :evilbat: :lol: :lol:

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Dziewczyny ale wy męczycie tych facetów :wink: . Ich i tak jest niewielu na sznauceromaniakach a wy ich jeszcze straszycie :nono:

Magda bo nie dość, że niewielu to jeszcze jacyś tacy nieproduktywni :lol: :evilbat: :evilbat:

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Ja idę dać psu jeść i chyba na spacerek gdzieś się wybierzemy :)

Z aparatem mam nadzieję :evilbat: :lol:

Posted

Ja zdjec nie daje bo mi nie wychodzą . A po drugie figa jest tak zarosnieta ze za nic nie przypomina sznaucera :)

Florances Ty mogłabys tez zrobic takie pozowane zdjcia bubla, takie jak na wystawe sie psa ustawia.
Bo mi się barzdzo Twój psiak podoba . Jest taki bardzo czarny i bardzo biały i bardzo owłosniony.

Byłby z niego champion.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...