Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ludzie, a jak 1wszy maja przypada w niedziele to to oznacza, ze sie dostanie 1 dzien wolny jakos w tygodniu???jak to jest ustawowo?czy tylko jak w sobote wypada tak jak bylo z 1wszym styczniem???

Posted

u mnie nie jest wolny-jak ktos chce to bierze urlop,wiec si epytam jak to jest, bo w ustawie pisza,ze jak przypada w dzien wolny od pracy, a niedziela takowa jest,nie?

Posted

Wlasnie ,ja tez i nie ma zmiluj czy "ustawowo wolny".Ustawy sobie a zycie sobie .
A tak wogole to wropcilam z przepieknego spacerku lesnego.Ptaszki spiewaja ,sloneczko grzeje ech...zycie jest piekne :D

Posted

to chyba poniedziałek jest wolny... ale my mamy "odrabiać" poniedziałek w sobotę... (głupota) i jeśli ktoś chce wolne, to bierze urlop na sobotę, tj 07.05 :roll:

Posted

Niestety chyba niedziela w tej ustawie nie jest brana pod uwagę. U mnie w pracy pół pracowników ma poniedziałek wolny (to pracownicy Akademii Medycznej) a druga połowa (pracownicy Szpitala Klinicznego) nie ma wolnego. I jak chcą to mogą wziąć urlop - łaskę mi robią! A niech tam!

Posted

AMIGA napisał(a):
Niestety chyba niedziela w tej ustawie nie jest brana pod uwagę. U mnie w pracy pół pracowników ma poniedziałek wolny (to pracownicy Akademii Medycznej) a druga połowa (pracownicy Szpitala Klinicznego) nie ma wolnego. I jak chcą to mogą wziąć urlop - łaskę mi robią! A niech tam!

Amiga a co Ty za zawód wykonujesz ?????

Posted

AMIGA napisał(a):
Gorzej!!! :oops: Pracuję na babskiej klinice i jestem cytologiem :oops:

no ja nie wiem co w tym złego. Jestes poprostu lawirantkom.
( bo cytologii pewnie raczej nie pobierasz bo to robota ginekologa)

Obawiam się tylko , ze płaca marniutka....
Czyli na Kopernika pracujesz tak wnioskuje z poprzednich wypowiedzi?

Posted

florance napisał(a):
nie wiecie, co dobre :P

wiemy i dlatego ze wiemy a ogolnie jestesmy dobre dziewczynki, to zostawimy Ci ta watrobke :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...