florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 a mam jeszcze jedno pytanie... co to są odstające łokcie????? bo Robin coś pisał, że jego pies nie ma... a mój ma?? bo to chyba wada, co? :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 florance napisał(a):a mam jeszcze jedno pytanie... co to są odstające łokcie????? bo Robin coś pisał, że jego pies nie ma... a mój ma?? bo to chyba wada, co? :lol: a nie wiem nie wiem...sama zobacz, bo na fotach tego nie widac, nie powinien miec w sumie;))bo to czeste nie jest, znam 1 ktory ma wzorcowe odstajace lokcie:)))ale juz nie jest wystawiany:))) Jakby Borysek mial to bys widziala, ze lokcie odstaja tak z kilka cm od klatki piersiowej...nie wiem jak to wytlumaczyc...no odstaja:)))i ukryc sie tego nie da za bardzo-nawet wlosem ciezko, bardzo ciezko
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 no ale gdzie pies ma łokcie???? :lol: Ty mów jak do blondynki :lol:
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 oo :o udało mi się zmienić emblemat :lol: jednak nie taka blondi ze mnie :lol:
Madziara Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 hahahahah...no...na przednich lapkach:)))jak lapka u gory sie konczy to tam jest lokiec-tak?:))znalazlas?:))))))nie wiem czy dobrze tlumacze:))nie napisze Ci ze lokiec to staw w ktorym kosc ramienna laczy sie z lopatka bo chyba to nic nie da? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czesc!! Obudziłam sie w końcu ;) Moje psy nie maja Go w rodowodzie... a ja mam 3 kolory ... Hmmm.... Zaczynam sie gubic.... NO bede szukac.
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 ee, myślałam, że to miejsce, w którym się tylnie nogi zginają... a to pewnie nie łokcie, tylko kolana :lol: :lol: :lol: :lol: hmm, to chyba mój bubel nie ma tych łokci... :roll:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Madziara napisał(a):A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P za drobna oplata kolejki znikaja :lol: :lol: :lol: to magia?:))))
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):Madziara napisał(a):A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P za drobna oplata kolejki znikaja :lol: :lol: :lol: to magia?:)))) Biedna orsini, to ile Ty musisz na tych doktorów wydawać :roll: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 taka magia czary-mary ;) NO i co to bedzie z tymi łokciami ;) Ja tam na fotach nie zauwazyłam zeby Boryskowi łokcie odstawały ... Teraz juz mówie całkiem powaznie.
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 florance napisał(a):ee, myślałam, że to miejsce, w którym się tylnie nogi zginają... a to pewnie nie łokcie, tylko kolana :lol: :lol: :lol: :lol: hmm, to chyba mój bubel nie ma tych łokci... :roll: podejrzewam,ze chodzi Ci o staw skokowy:))))kolanko jest wyzej:))ale tez w tylnej nodze:))))
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 florance napisał(a):orsini napisał(a):Madziara napisał(a):A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P za drobna oplata kolejki znikaja :lol: :lol: :lol: to magia?:)))) Biedna orsini, to ile Ty musisz na tych doktorów wydawać :roll: :lol: :lol: :lol: no ladnie zaraz wyjdzie ze znam to z autopsji:)))))
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Agatka napisał(a):taka magia czary-mary ;) NO i co to bedzie z tymi łokciami ;) Ja tam na fotach nie zauwazyłam zeby Boryskowi łokcie odstawały ... Teraz juz mówie całkiem powaznie. uffff :)) chociaż w sumie, nawet gdyby mu odstawały... dla mnie przesz to i tak znaczenia nie ma :) 8)
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):florance napisał(a):orsini napisał(a):Madziara napisał(a):A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P za drobna oplata kolejki znikaja :lol: :lol: :lol: to magia?:)))) Biedna orsini, to ile Ty musisz na tych doktorów wydawać :roll: :lol: :lol: :lol: no ladnie zaraz wyjdzie ze znam to z autopsji:))))) orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol:
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):florance napisał(a):ee, myślałam, że to miejsce, w którym się tylnie nogi zginają... a to pewnie nie łokcie, tylko kolana :lol: :lol: :lol: :lol: hmm, to chyba mój bubel nie ma tych łokci... :roll: podejrzewam,ze chodzi Ci o staw skokowy:))))kolanko jest wyzej:))ale tez w tylnej nodze:)))) o matyldo, ale te psy są dziwnie zbudowane :roll: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 florance napisał(a):[orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol: fak ju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):florance napisał(a):[orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol: fak ju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fak ju tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 qrcze ktos pamieta gdzie mysmy kiedys malowali rozne obrazki???bo chcialam narysowac cos
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 http://artpad.art.com/?ifjlwcos5d0 florance for ju:)))
florance Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 hehehehe fenkju wery macz :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 and how do you like my tworczosc?:)))) very najs niet? :lol:
Agatka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 szkoda, ze ja nie mam flesha... i nic nie widze...
Mek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 orsini napisał(a):lokiec to staw w ktorym kosc ramienna laczy sie z lopatka Orsini no brawo brawo . Jesteś wielka :):):)
Recommended Posts