Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
a mam jeszcze jedno pytanie... co to są odstające łokcie????? bo Robin coś pisał, że jego pies nie ma... a mój ma?? bo to chyba wada, co? :lol:

a nie wiem nie wiem...sama zobacz, bo na fotach tego nie widac, nie powinien miec w sumie;))bo to czeste nie jest, znam 1 ktory ma wzorcowe odstajace lokcie:)))ale juz nie jest wystawiany:)))
Jakby Borysek mial to bys widziala, ze lokcie odstaja tak z kilka cm od klatki piersiowej...nie wiem jak to wytlumaczyc...no odstaja:)))i ukryc sie tego nie da za bardzo-nawet wlosem ciezko, bardzo ciezko

Posted

hahahahah...no...na przednich lapkach:)))jak lapka u gory sie konczy to tam jest lokiec-tak?:))znalazlas?:))))))nie wiem czy dobrze tlumacze:))nie napisze Ci ze lokiec to staw w ktorym kosc ramienna laczy sie z lopatka bo chyba to nic nie da? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Czesc!! Obudziłam sie w końcu ;)

Moje psy nie maja Go w rodowodzie...
a ja mam 3 kolory ...
Hmmm....
Zaczynam sie gubic....
NO bede szukac.

Posted

ee, myślałam, że to miejsce, w którym się tylnie nogi zginają... a to pewnie nie łokcie, tylko kolana :lol: :lol: :lol: :lol: hmm, to chyba mój bubel nie ma tych łokci... :roll:

Posted

Madziara napisał(a):
A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P

za drobna oplata kolejki znikaja :lol: :lol: :lol: to magia?:))))

Posted

orsini napisał(a):
Madziara napisał(a):
A co do psychiatrów w Olsztynie - to słyszałam, że prędzej się zabijesz niż na wizytę dostaniesz :P

Biedna orsini, to ile Ty musisz na tych doktorów wydawać :roll: :lol: :lol: :lol:

Posted

taka magia czary-mary ;)

NO i co to bedzie z tymi łokciami ;)
Ja tam na fotach nie zauwazyłam zeby Boryskowi łokcie odstawały ... Teraz juz mówie całkiem powaznie.

Posted

florance napisał(a):
ee, myślałam, że to miejsce, w którym się tylnie nogi zginają... a to pewnie nie łokcie, tylko kolana :lol: :lol: :lol: :lol: hmm, to chyba mój bubel nie ma tych łokci... :roll:

podejrzewam,ze chodzi Ci o staw skokowy:))))kolanko jest wyzej:))ale tez w tylnej nodze:))))

Posted

florance napisał(a):
orsini napisał(a):
Madziara napisał(a):

Biedna orsini, to ile Ty musisz na tych doktorów wydawać :roll: :lol: :lol: :lol:

no ladnie zaraz wyjdzie ze znam to z autopsji:)))))

Posted

Agatka napisał(a):
taka magia czary-mary ;)

NO i co to bedzie z tymi łokciami ;)
Ja tam na fotach nie zauwazyłam zeby Boryskowi łokcie odstawały ... Teraz juz mówie całkiem powaznie.

uffff :)) chociaż w sumie, nawet gdyby mu odstawały... dla mnie przesz to i tak znaczenia nie ma :) 8)

Posted

orsini napisał(a):
florance napisał(a):
orsini napisał(a):
Madziara napisał(a):

no ladnie zaraz wyjdzie ze znam to z autopsji:)))))

orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
florance napisał(a):

podejrzewam,ze chodzi Ci o staw skokowy:))))kolanko jest wyzej:))ale tez w tylnej nodze:))))

o matyldo, ale te psy są dziwnie zbudowane :roll: :lol:

Posted

florance napisał(a):
[orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol:

fak ju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
florance napisał(a):
[orsini no chyba nie z opowiadań? bo byś napisała "podobno..." a Ty walisz pewniaka, więc już mamy jasność :lol: :lol: :lol:

fak ju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fak ju tu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
lokiec to staw w ktorym kosc ramienna laczy sie z lopatka

Orsini no brawo brawo . Jesteś wielka :):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...