jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Florance! Mocno spóźnione życzonka urodzinowe ode mnie i moich sznaucerków :D
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Fotek nie mam-to byla wystawa terierow ja zabralam malego, zeby sie oswoil z wystawka:)) A KaVange zabralam coby mi pomogla kolor smyczki i obrozki dobrac i TO BYL BLAD :lol: :lol: :lol: :lol: jak juz na 90% jestescie zdecydowani NIE proscie KaVangi o pomoc!NIE!!! :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Czyli Ka-Vanga jednym słowem jeszcze Ci bardziej zamieszała :lol: ?? Oj ta nie dobra Ola :lol: !!
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Haha bo Orsini chciala kupic biednemu Wiktorkowi komplecik w kwiatki, albo pomaranczowy, no to jej mowie, ze bedzie wygladal jak dziwczynka :wink: . Haha i dzieki mnie ma sliczna obrozke w lapki i sliczne smyczke blue :grins: .
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a):No to Orsini w czym problem?? :lol: Buahahahaha, bo stalysmy przy tych obrozkach chyba z pol godziny, haha a kumpela na mnie ze stolikiem czekala :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Elitesse Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 hihi oj Ola Ola :P czemu nie pozwoliłas w kwiatki kupic ? może to sznaucer "metroseksulany" jest (takie modne to ostatnio słowo hihi cos jak trandi )
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 bo kwiatki byly CUDNE!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Hahahaha no byly sliczne, tylko, ze dla dziewczynki :evilbat: . A tak to bedziemy wygladac jak familia :wink: , z takimi samymi obrozkami :lol: . Aga widzisz teraz bedzie, ze ja taka niedobra jestem :lol: .
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 To trzeba było i te kwiatki brać :lol: A czy mnie się pomerdało, czy t\ty orsini zostawiłaś sobie też dziewczynkę?? Jesli tak to dla niej byłoby jak znalazł:)
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Haha, ja juz jej mowilam: bierz w te kwiatki. Haha ale pozniej to juz Orsini co innego chciala i nie chciala juz w kwiatki, chciala w kostki (ktore byly sliczne), ale byla tylko smyczka, a obrozki w innych rozmiarach niz nam potrzebne.
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 tak,tak..ja bym cale stoisko wykupila...tylko ceny zabojcze:((((
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha, ja juz jej mowilam: bierz w te kwiatki. Haha ale pozniej to juz Orsini co innego chciala i nie chciala juz w kwiatki, chciala w kostki (ktore byly sliczne), ale byla tylko smyczka, a obrozki w innych rozmiarach niz nam potrzebne. tak,tak...powtarzam-jak jestescie w 90% zdecydowani na cos to NIE bierzcie KaVangi:)))jako doradcy:))))))))))))))))
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Haha, ja juz jej mowilam: bierz w te kwiatki. Haha ale pozniej to juz Orsini co innego chciala i nie chciala juz w kwiatki, chciala w kostki (ktore byly sliczne), ale byla tylko smyczka, a obrozki w innych rozmiarach niz nam potrzebne. tak,tak...powtarzam-jak jestescie w 90% zdecydowani na cos to NIE bierzcie KaVangi:)))jako doradcy:)))))))))))))))) Ja już widzę oczami wyobraźni jak tam pół godziny debatowałyście. niezły ubaw pewnie był :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Chciałam doniesc , ze livka ma sie dobrze. BYła na kolejnym USG i zastrzyku , a także na 2 wizytach u bioenergoterapeuty! Wet powiedział,ze jest szansa na samodizleny poród w terminie!!!!!!!!!!! Do Dengiego pryzjechała zas kobietka i mamy nadzieje, ze za 2 miesiace beda na swiecie jego pierwowordne!!!!!
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):tak,tak...powtarzam-jak jestescie w 90% zdecydowani na cos to NIE bierzcie KaVangi:)))jako doradcy:)))))))))))))))) Haha no widzicie jaka jest i chciej tu czlowieku pomoc :wink: :lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 alexandra napisał(a):Ja już widzę oczami wyobraźni jak tam pół godziny debatowałyście. niezły ubaw pewnie był :lol: :lol: :lol: Haha spoko, bo te obrozki sprzedawali moi znajomi :lol: .
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Agatka napisał(a):Chciałam doniesc , ze livka ma sie dobrze. BYła na kolejnym USG i zastrzyku , a także na 2 wizytach u bioenergoterapeuty! Wet powiedział,ze jest szansa na samodizleny poród w terminie!!!!!!!!!!! Do Dengiego pryzjechała zas kobietka i mamy nadzieje, ze za 2 miesiace beda na swiecie jego pierwowordne!!!!! Izus strasnzie sie ciesze, ze Livusia ma sie dobrze i ze dzieciaczki rowniez, mocno tzrymamy kciuki za dobry porod i za ... :wink: . Wysciskaja od nas mamusie Livke mocno, haha tylko nie za mocno coby maluszkom nic nie zrobic :wink: . Haha z Dengiego jestem dumna jak nic :angel: , no i z niecierpliwoscia czekam na nasze pierwsze maluchy po nim :D .
jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Agatka napisał(a):Chciałam doniesc , ze livka ma sie dobrze. BYła na kolejnym USG i zastrzyku , a także na 2 wizytach u bioenergoterapeuty! Wet powiedział,ze jest szansa na samodizleny poród w terminie!!!!!!!!!!! Do Dengiego pryzjechała zas kobietka i mamy nadzieje, ze za 2 miesiace beda na swiecie jego pierwowordne!!!!! No to gratulacje! Widzę, że nasze kciuki pomogły :D To trzymamy dalej :) A ile tych bobasów będzie? Coś już wiadomo po USG?
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 wiadomo,wiadomo,wlasnie ile?:)))i w jakaim kolorze? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 No ja tez sie ciesze i odzyskałam dobry nastrój ;) Dorota - włascicielka suczki , żony Dengiego - powiedziała ze na jej oko powyzej 6, wczoraj wysłuchała 3 serduszka z jednej stronya jest jeszcze druga ;) Zobaczymy ! Co bedzie to bedzie. Wet powiedział, ze nie bediz eliczył , bo by za długo trwało, a nie ma sensu Livki meczyc.
jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):wiadomo,wiadomo,wlasnie ile?:)))i w jakaim kolorze? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh2_2:
Ka-Vanga Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 orsini napisał(a):i w jakaim kolorze? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
alexandra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Izka super, bardzo się cieszę i tez kamień z serca spadł ze z cioteczką Livką jest dobrze!! :D No i gratulacje dla Dengiego reproduktora!!! :D
orsini Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Agatka napisał(a):Dorota - włascicielka suczki , żony Dengiego - powiedziała ze na jej oko powyzej 6,. tak, tak...a ona co USG w oczach?czy RTG? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts