Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Fotek nie mam-to byla wystawa terierow ja zabralam malego, zeby sie oswoil z wystawka:))
A KaVange zabralam coby mi pomogla kolor smyczki i obrozki dobrac i TO BYL BLAD :lol: :lol: :lol: :lol: jak juz na 90% jestescie zdecydowani NIE proscie KaVangi o pomoc!NIE!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

Haha bo Orsini chciala kupic biednemu Wiktorkowi komplecik w kwiatki, albo pomaranczowy, no to jej mowie, ze bedzie wygladal jak dziwczynka :wink: . Haha i dzieki mnie ma sliczna obrozke w lapki i sliczne smyczke blue :grins: .

Posted

alexandra napisał(a):
No to Orsini w czym problem?? :lol:

Buahahahaha, bo stalysmy przy tych obrozkach chyba z pol godziny, haha a kumpela na mnie ze stolikiem czekala :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Hahahaha no byly sliczne, tylko, ze dla dziewczynki :evilbat: .
A tak to bedziemy wygladac jak familia :wink: , z takimi samymi obrozkami :lol: .

Aga widzisz teraz bedzie, ze ja taka niedobra jestem :lol: .

Posted

To trzeba było i te kwiatki brać :lol: A czy mnie się pomerdało, czy t\ty orsini zostawiłaś sobie też dziewczynkę?? Jesli tak to dla niej byłoby jak znalazł:)

Posted

Haha, ja juz jej mowilam: bierz w te kwiatki. Haha ale pozniej to juz Orsini co innego chciala i nie chciala juz w kwiatki, chciala w kostki (ktore byly sliczne), ale byla tylko smyczka, a obrozki w innych rozmiarach niz nam potrzebne.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha, ja juz jej mowilam: bierz w te kwiatki. Haha ale pozniej to juz Orsini co innego chciala i nie chciala juz w kwiatki, chciala w kostki (ktore byly sliczne), ale byla tylko smyczka, a obrozki w innych rozmiarach niz nam potrzebne.

tak,tak...powtarzam-jak jestescie w 90% zdecydowani na cos to NIE bierzcie KaVangi:)))jako doradcy:))))))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

tak,tak...powtarzam-jak jestescie w 90% zdecydowani na cos to NIE bierzcie KaVangi:)))jako doradcy:))))))))))))))))

Ja już widzę oczami wyobraźni jak tam pół godziny debatowałyście. niezły ubaw pewnie był :lol: :lol: :lol:

Posted

Chciałam doniesc , ze livka ma sie dobrze. BYła na kolejnym USG i zastrzyku , a także na 2 wizytach u bioenergoterapeuty!
Wet powiedział,ze jest szansa na samodizleny poród w terminie!!!!!!!!!!!

Do Dengiego pryzjechała zas kobietka i mamy nadzieje, ze za 2 miesiace beda na swiecie jego pierwowordne!!!!!

Posted

orsini napisał(a):

Haha no widzicie jaka jest i chciej tu czlowieku pomoc :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

alexandra napisał(a):
Ja już widzę oczami wyobraźni jak tam pół godziny debatowałyście. niezły ubaw pewnie był :lol: :lol: :lol:

Haha spoko, bo te obrozki sprzedawali moi znajomi :lol: .

Posted

Agatka napisał(a):
Chciałam doniesc , ze livka ma sie dobrze. BYła na kolejnym USG i zastrzyku , a także na 2 wizytach u bioenergoterapeuty!

Do Dengiego pryzjechała zas kobietka i mamy nadzieje, ze za 2 miesiace beda na swiecie jego pierwowordne!!!!!

Izus strasnzie sie ciesze, ze Livusia ma sie dobrze i ze dzieciaczki rowniez, mocno tzrymamy kciuki za dobry porod i za ... :wink: . Wysciskaja od nas mamusie Livke mocno, haha tylko nie za mocno coby maluszkom nic nie zrobic :wink: . Haha z Dengiego jestem dumna jak nic :angel: , no i z niecierpliwoscia czekam na nasze pierwsze maluchy po nim :D .

Posted

Agatka napisał(a):

No to gratulacje!
Widzę, że nasze kciuki pomogły :D To trzymamy dalej :)
A ile tych bobasów będzie? Coś już wiadomo po USG?

Posted

No ja tez sie ciesze i odzyskałam dobry nastrój ;)

Dorota - włascicielka suczki , żony Dengiego - powiedziała ze na jej oko powyzej 6, wczoraj wysłuchała 3 serduszka z jednej stronya jest jeszcze druga ;) Zobaczymy ! Co bedzie to bedzie. Wet powiedział, ze nie bediz eliczył , bo by za długo trwało, a nie ma sensu Livki meczyc.

Posted

Agatka napisał(a):
Dorota - włascicielka suczki , żony Dengiego - powiedziała ze na jej oko powyzej 6,.

tak, tak...a ona co USG w oczach?czy RTG? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...