Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wszyscy nie wszyscy ;) Mod czuwa hehe :evilbat: :lol: :D :wink:

W takim razie 3mamy za słowo i ja mam andzieję, że jakieś fotaski sie pojawią na dniach :evilbat: 8)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

siema!! jestem nowa na tym forum, ale tak jak chyba wszyscy obecni na tej stronie uwielbiam wszystkie psy, a jedna z moich ulubinych ras sa wlasnie sznaucery^^ w domu mam 2 psy, jeden jest przedstawicielem wlasnie tej ras, ktora wczesniej wspomnialam czyli szanucer mini, a drugi to rottweilier ;D
pozdrawiam ;D

Posted

Ludzie, czymu wy nie śpicie?!
Witam, dziewczyny pewnie jak się wyśpią napiszą ci kilka miłych słów powitania. Fajnie, że podobają ci się sznaucerki, wcale się nie dziwię. te psy porostu mają nieodparty urok

Posted

hortusia napisał(a):
siema!! jestem nowa na tym forum, ale tak jak chyba wszyscy obecni na tej stronie uwielbiam wszystkie psy, a jedna z moich ulubinych ras sa wlasnie sznaucery^^ w domu mam 2 psy, jeden jest przedstawicielem wlasnie tej ras, ktora wczesniej wspomnialam czyli szanucer mini, a drugi to rottweilier ;D
pozdrawiam ;D

Witamy nowego maniaka sznaucerow :angel: :angel: :angel: :angel: . Napisz cos wiecej o swoim maluc, no i prosimy o foty, bo jak nie to nalemy na Ciebie Orsini z KARA :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

Sto lat , sto lat , niech żyje ,żyje nam ...........
:new-bday:

Florance !
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin , wszystkiego czego dusza zapragnie Ci życzę .

Hortusia!
Witamy gorąco , zatrzymamy Cię tutaj na stałe :D

Posted

witam wszystkich!!^^ tak jak juz wczesniej napisalam mam dwa psy- sznaucera mini, ktory nazywa sie figo i rottweilera, ktory nazywa sie hera ;D na moim avatarze jest wlasnie fotka figa^^ jak widac jest czarny i ma 10 lat^^ hera ma 9 lat ;D a wy jakie macie psy?

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia :))) tylko nie przesadzajcie, sto lat to żyć nie chcę :P buziaki dla wszystkich :)

hortusia jak chcesz wiedzieć jakie mamy psy, to zajrzyj do galerii 8) no i witam Cię :)

Guest bernulka
Posted

Dziś byłam na wsi (więc mam bardzo blisko). Tam mamy sznaucerke mianiaturową pieprz&sól -Kore. Jest śliczna, kochana i rozbrykana. Ma 4 miesiące. za jakis czas wkleje fotki. Tylko mam problem nie pamietam tej strony www.images... co dalej?

paździoszki :lol:

Posted

Magda&Egri napisał(a):
Ale dzisiaj mieliśmy przygodę na spacerze. Jakiś piesek wleciał do wody a że brzegi zbiornika były wybetonowane i całkiem strome to biedak nie mógł wyjść :cry: Piesek biegał sobie sam bez właściciela- jak wleciał to nie piszczał i mało co byśmy przeszli niezauważając go.Na szczęście udało nam się go wyciągnąć. Strach pomyśleć jak to się mogło dla niego skończyć...

brrrr biedaczysko

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Witamy nowego maniaka sznaucerow :angel: :angel: :angel: :angel: . Napisz cos wiecej o swoim maluc, no i prosimy o foty, bo jak nie to nalemy na Ciebie Orsini z KARA :wink: :lol: :evilbat: .

Nie straszcie nowych ludziuff ;) !!! Bo będą KARY!!! :evilbat:

Posted

To ja chyba jestem jako ostatnia - składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Florance :BIG:
No i witam nową Forumowiczkę. Amiga - jeszcze nie wyskubana dla obu pań pięknie macha łapką. W poniedziałek ją Iza weźmie w obroty. Już wiem, że zrobi to bez litości. Bogowie - jak ja będę chodzić na spacery z różowiutkim sznaucerkiem z zakręconym ogonkiem jak prosiaczek?? No powiedzcie Sami??? :oops: :shocked!:

Posted

Florence :calus: Wszystkiego naj naj naj :angel: :angel: :angel:

hortusia witaj wśród sznauceromaniaków :angel: :angel: :angel:
Ja mam czarną sznaucerke mini - Figusię :P

Posted

amigo nie jestes ostatnioa bowiem ja twez dołączam się do zyczen!! i porzepraszam za spóżnienie, ale dzisiaj startowałam w jeździeckich zawodach regionalnych - był to mój debiut i musze przyznac ze jestem z siebie zadowolona. jesli pozwolicie napisze o tym co nieco. a jak nie mozna to niech Justa to usunie, ale musze sie komus pochwalic :oops: jechałam ujezdzenie tam punktuje sie kazdy ruch, zrobienie koła, zagalopowanie, zatrzymanie itd max 10 punktów min 0 potem punkty od dwóch (w tym wypadku) sędziów się sumuje i oblicza jakim uzyskane punkty są procentem w stosunku do mozliwych. I takim sposobem otrzymałam 51%:)) jestem zadowolona bo mówi sie ze ponad 50 to juz jest dobry przejazd:) oczywiscie byli lepsi:) ale nie jakos strasznie duzo pierwsza była Ania (60%) ale to córka trenerów jezdzi od dziecka i robi to supoer wiec do niej sie nie porównuje a kolejne wyniki to bylło 54-53% więc przegrałam niewiele:) jutro kolehmny dzien zawodów więc trzymajcie kciuki bo dzisiaj byłam tak zestresowana ze myslałam by nie zapomnieć programu 9czyloi kolejnych ruchów jakie mam wykonac) a jutro juz chce popracowac nad stylem i techniką, wic moze o cos zawalcze chociaz podczas deniutu yo wątpię:))

a teraz o Denisku, dzisiaj szalał jak zwariowany na ogrodzie:) porobiłam mu torche fajnych zdjęć:) i wiecie jaka z niego ciapa? tego sie nie spodziwałam ustawiłam go w fajnej postawie powidziałam zostan a ten stał-nawet go trzymac nie musiałam!! porobiłam sliczne wg mnie fotki wiec nieługo sie pochwalę:)

Olu a mam ogromniastą prośbę do ciebie pewnie sie nie zgodzisz al co tam, czy mogłabyś zrobić zdjęcie łysej amidze i wysłac mi na maila (jesli nie chcesz go publiczni ukazywac :lol: ) bo Denisa czeka to pierwszt raz w zyciu w czerwcu i troche sie boje reakcji rodziców jak go zobacza wiec chciałabym ich uprzedzic zdjeciem:))) ze denisio wyjatkowo po fryzjerze nie bedzie wyglądał jakos specjalnie pieknie:) a jak długo odrasta taki włos do długosci takiej w sam raz do pokazywania się publicznie?

Posted

madziorka Gratulacje,jak jak koniosympatyk zawsze chetnie czytam takie relacje.Bede jutro trzymac kciuki za Ciebie :D

Florance ,ja tez pozno ale lepiej pozno niz wcale :D
Sto lat ,Sto lat

Witam tez nowych Sznauceromaniakow :D

Posted

Madziorko, gratuluję Ci tych 51%. Oj jak mi się podoba jazda konna, ale ja niestety już za stara i za ciężka jestem. Szkoda by mi było tego biednego konika pode mną.
Madziorko, oczywiście że Ci wyślę fotki mojego "prosiaczka". Z tego co ja wiem, to trzeba około 1,5 miesiąca, żeby włos odrósł do pokazywania.
Elitesse - czyli w południe trzeba będzie wychodzić na balkon na siusianko? Ale u mnie jest bardzo dużo ptaków, bo mieszkam koło parku i one nawet na balkonie nas wyśmieją :oops:

Posted

Amiga - to na dzienne spacery mozecie sobie kupic jakies stosowne papierowe torby na głowy :) moze nikt nie pozna...hihih no albo wylansowac trzeba nowa modę !! :P

Posted

Tosiczka też jest baaardzo łysa :oops: Ale ja już się do tego przezwyczaiłam, że jest tak krótko strzyżona. Ale ty razem to ją fryzjerka opitoliła prawie do skory :o

Posted

Madziorko, SUPER, ogromnie gratulujemy :klacz: :laola: :multi: :drinking: i trzymamy mocno :kciuki: za jutro :D .

A my dzis z Bangiorkiem bylysmy pomad 4 godziny na agility, hiehie myslalam, ze mala padnie jak przyjdzie do domu, a tu nic jak wrocila to jeszcze z Nafka szalala :o .

Posted

Madziorko :o A czemu miałabym usówać i tal ten temat to taki nasz Off i nie piszemy tu przeca tylko o psach ;)
Gratuluję Ci i podziwiam, ja bym chyba nie miałał zdrowia do tych wszystkich zawodów. Chociaż o jeździectwie co nieco wiem, bo trochę jeżdżę, ale rzadkooo...

Ka-Vanga co się dziwiasz, to przeca miniatura ;) ona zawsze ma energie (no prawie zawsze - sa wyjątkowe okoliczności :D )

Magda&Egri
ja poprosze nowe fotecki Egri :evilbat: Albo Egri na Waszym pięknym balkonieeee!!! :angel: 8)

A my jutro jedziemy na działeczke, to piesek sie wyszaleje ;)

Posted

:) to a Denis to jednak kondycji nie ma, jak wasze psiaczki sie mają w takie dni jak dzis koło 15? bo denis np jak było słponce troche duszne powietrze to na spacerku własnie o 15 na bieganko ochoty nie miał... i wócił padnety!!! po powrocie jaksie nieco ochłodziło poganiał na ogrodzie jak szalony z 15 minut i koniec:) wiec nie wiem jakby 4 h na agility wytrzymał :roll: a juz mam obeicane u taty i dziadka zrobienie przeszkód a'la te co skakał Atos z Forta bo są dosć łątwe do zrobienia dla dziadka z "żyłką" stolarza (pra i pra pra dziadkowie byli stolarzami:)... a narazie starcza nam kółko hula-hop zawieszone na drzewie przez które denis umei skakac takl ze mu pokazuje reka i mówie hop, uczymy sie dopiero "wysyłania" go do skoku jak ja stoje przed przeszkodą, ale ma pytanie do naszych agilitowców, jak uczy sie psa by biegł koło mnie na przeszkode i startował równo ze mną? bo denis lubi mnie gonic ale startuje nieco później a jak chce zeby wystatował wtedy co ja i skoczył przeszkode to on jakos z tyłu zostaje :roll: ni mam pomyśłu jak zrobić by zaczął bieg ówno ze mną i trzymał sie mojeog temta (gdzies czytałam zeby nie cwiczyć w spowolnionym tempie tylko od razu w szybkim a ja i tak nie nakładam mu jakiegos szybkiego tylko srednie a on i tak za mna biegnie a nie równo obok mnie :roll: )...

Posted

Hie hie to Denisek to leń jest ;)
Galci to wsio ryba czy południe, 15 czy wieczorem, ona zawsze biega, skacze i wszedzie jej pełno. A dla piłki to chyba zrobiłaby wszystko :o

Madziorko miałas wstawic zdjęcia i co? :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...