Natalia_W Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Witajcie... U mnie w szkole równiez zaloba...(chodze do szkoly katolickiej) dzisiaj o 12 prawie wszystkie licea poznanskie spotykaly sie na Placu Adama Mickiewicza aby sie razem pomodlic i zaspiewac...my rowniez bylismy... to niesamowite uczucie ilu ludzi sie laczy...wszyscy trzymali sie przez kilka minut za rece...morze lez...wspaniale jak ON nas zlaczyl...
Elitesse Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 czy słyszeliście może o tym ze miedzynaroidówka warszawska odbedzie sie w lipcu zamiast krajowej ??
Ka-Vanga Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Beda sie o to starac, ale jeszcze nie wiadomo co i jak.
Romas Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Ja mysle ,ze to sluszna decyzja w tej ciezkiej sytuacji.Wystaw jest wiele a tak Wielkiego Czlowieka i Polaka bedziemy zegnac tylko raz.
Elitesse Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 tylko troszke szkoda starań tych wszystkich ludzi zaangażowanych w organizacje, sama kilka razy pomagałam w robieniu wystawy i wiem jak wiele pracy to wymaga :( ale sadze że nikt nie bedzie miał pretensji o to ze wystawy nie ma, ze ludzi postarają się zrozumieć....
malawaszka Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 musiałam wykąpać nieobciętą Lunę bo mi się wytarzała i zobaczcie co się stało :evil: i sie goopio patrzy kudły sterczą na każdą stronę a do fryza w czwartek :evil: co mam zrobić?????????[
Justa Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Ja tez uważam, że to słuszna decyzja. W piątek jest pogrzeb, a nie wyobrażam, sobie nagle w sobote o wszystkim zapomnieć. Odszedł od nas Wielki Człowiek i trzeba to uszanować. Związek zachował sie na poziomie. Waszunia, może włos sam jej oklapnie...? Ja pojęcia nie mam :o W sumie to tylko 2 dni, dacie radę! :wink:
Romas Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Piekna Lunka :D :D ja tam bym nic nie robila ,fajnie wyglada,moja Zuzia pod koniec zimy zawsze tak wyglada.
Natalia_W Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 JADE DO RZYMU- jutro rano!!!! Ciesze sie strasznie, ze bede mogla powiedziec Ojcu Swietemu do Zobaczenia, troszke blizej... Modlcie sie i trzymajcie kciuki! Dla niego warto to zrobic!!!!!To nasz Najwspanialszy Ojciec!!!!!!!! On jest z nami DUCHEM :cry: :(
Agatka Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Natalia prosze weź ze soba i nasze serca i nasze pozegnanie!!! I nasze gorące modlitwy!!! Ja od jutra bede pełnic słuzbe medyczna na krakowskich błoniach. Tak jak zawsze podczas papieskich Pielgrzymek byłam tam blisko Niego zawsze w sektorze "0" Czasem na wyciagnięcie reki, i teraz tez , choc juz nie ma z nami Ojca ciałem to wierze, ze duchem bedzie. Wierze, że u BOga będzie mu lepiej niz tu na ziemi, a o swoich rodakach nigdy nie zapomni!!! Winnismy mu pożegnanie!!! Na jednej z list dyskusyjnych powstała propozycja żeby ogłosic cisze internetowa od czwartku 21:37 do piatku 21:37 Proponuje i u nas to podtrzymac!
Mek Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Agatka napisał(a): Na jednej z list dyskusyjnych powstała propozycja żeby ogłosic cisze internetowa od czwartku 21:37 do piatku 21:37 Proponuje i u nas to podtrzymac! popieram
pelka Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Dobry pomysł z tą ciszą. Muszę Wam kochane powiedzieć, że w poniedziałek w mojej szkole był apel- modlitwa i naprawdę byłam pełna podziwu dla gimnazjalistów. Nawet najgorsze ancymony, które czasami przeginają ze swoim zachowaniem i brakiem kultury, uczestniczyli w tym wszytskim w zupełnej ciszy, skupieniu. Nawet proboszcz powiedział, że w tym bardzo smutnym dniu jest bardzo zbudowany postawą uczniów. Więc nawet tak przykre wydarzenie, może przynieść coś dobrego.
Romas Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Tak jak bylo powiedziane,choc Go juz nie ma wsrod nas, to nadal naucza .
Irviers Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 A więc Kiwi pochodzi z najlepszej hodowli w Krakowie... z Northumberladnu :D i... nie wiem co napisać ;) jeszcze jej nie widziałam, bo hodowczyni oczywiście dba o to zeby zarazki ;) się nie dostawały do dzieciaczków. urodziła się 30 marca w nocy> A jeśli chodzi o imie to jeszcze nie znam literki :D ale drugie imie to na 100 % Kiwi :D Koniec :)
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Aha:)))no to zaspokoilas moja ciekawosc:))) mnoza sie nam tu dzieciaczki,mnoza:)))faknie. aaa z ta najlepsza hodowla to sie nabijasz czy jak? :lol: sorki, nie odbierz mnie zle-bo ja w sumie na zywo nie widzialam ani 1 psa z tej hodowli-pieprzaste mnie nie interesowaly, natomiast intryguje mnie to okreslenie, ze najlepsza w Krakowie-na jakiej podstawie najlepsza?jakis ranking byl prowadzony w zwiazku krakowskim,czy jak? I wklejaj wiecej fotek jak tylko bedziesz miala jakies:))))
Irviers Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 oczywiscie ze sie nie nabijam... tak się składa że orientuje się jakie nastroje panują na Waszych sznauceromaniakach (czytam Was ;)) i wiem którą hodowlę w Krakowie uważacie za wzór do naśladowania... ja mam zdanie zupełnie inne ... ale o gustach sie nie dyskutuje :wink: A dlaczego Northumberland jest najlepszy?? Dużo by pisać ;) Pieski wychowują sie w naprawdę wspaniełej atmosferze (wbrew temu co niektórzy kłamią)... są prawdiłowo zsocjalizowane zarówno z ludźmi jak i innymi zwierzakami :D Do tego piękne psy, krycia są przemyślane a nie "na szybkiego"... suka dostała wcześniej cieczkę to na gwałt szukamy reproduktora... byle jakiego... byle by był ... a potem rodzą się szczeniaki z wadami (a jakimi to każdy właściciel wie) Poza tym hodowczyni zajmuje się sznaucerami (pieprz i sól) dwadzieścia pare lat... i poswieciła im całe zycie. Pieski nigdy nie zostają same w domu, nie ma mowy o tym zeby właścicielka wychodziła do pracy na 10 godzin, zostawiają psy na pastwę losu. Mam pewnosć ze sunia będzie zadbana, zaszczepiona i odrobaczona nalepszymi ma rynku środkami (np Drontal). Dużym plusem jest to ze hodowczyni świetnie umie "robić " pieski na wystawy... Kazdy przygotowany przez nią pies ma w ocenie notkę "doskonale przygotowany", zdarzało sie ze przed wystawami przychodzili do niej własciciele sznaucerów potrzebujący natychmiastowej poprawy "fryzury" spieprzonej przez innego "fachowca". Każdy jej pies zdobywa sukcesy ale nie przez układy i poklepywania śedziów po ramieniu. Dużo mozna by pisać ale już nie mam za bardzo czasu ;)
Ka-Vanga Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Wiesz co Marta, tak piszesz, ze jestes taka wierzaca i tak Ci brak Ojca Świetego, a zobacz na to co piszesz. Tym mailem obrazasz ludzi, ktorzy wkladaja w pewne sprawy wiele pracy i milosci, pasji, o kasie nie bede juz wspominac. Zastanow sie nad tym co piszesz, nie znasz ludzi a oskarzasz ich, w imie czego??????? Jesli Ci ktos nie pasuje ok ja to szanuje, ale Ty uszanuj tez innych, a nie wypisujesz jakies bajki. Wiesz Ojciec Świety mowil zawsze zeby ludzie byli dla siebie tolerancyjni, zastanow sie nad tym glebiej.
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Kochana, ale ja Cie nie mam zamiaru przekonywac do nikogo-nie to bylo moim zamierzeniem. Poprostu napisalas najlepsza hodowla- a takie tytuly sa przyznawane raz w roku na wystawie klubowej i co prawda dodalas w Krakowie, ale jednak tytul najlepszej hodowli w pieprzakach dostala hod. Piwowar. Intryguje mnie poprostu skad takie okreslenie?moze w zwiazku krakowskim byl ranking wystawowy i oni przyznali tytul najlepszej hodowli?bo innej mozliwosci nie widze. Tak samo z Drontalem...bardzo dobry srodek nie zaprzecze...ale na jakiej podstawie twierdzisz, ze najlepszy?jakies badania byly robione i wyszlo,ze Drontal bije na glowe konkurencje?bo jak tak to ja je chetnie poczytam, gdyz ja akurat odrobaczam innymi lekami i nie uwazam,ze robie krzywde moim psom, ani ze dzialaja gorzej czy lepiej od Drontalu. Czyli moge uznac, ze jest to najlepsza hodowla w Krakowie wg. Ciebie tak?no bo jako takiego tytulu oni nie maja z tego co wiem. I Drontal tez jest najlepszy wg. Ciebie:))))to taka mala dygresja. Bo jak napiszesz samo NAJLEPSZA HODOWLA W KRAKOWIE to oznacza, ze hodowla ma taki tytul, a skoro go jednak nie ma to wprowadzasz w blad. Male dodanie, ze dla Ciebie i juz zmienia sens zdania:)))) Nie obraz sie tylko pliz Oczywiscie wspaniale, ze piszesz, ze pieski sa super wychowywane,zadbane, zdrowe itp. Bo tez uwazam, ze w hodowli to najwazniejsze :lol: :lol: :lol: Ciesze sie , ze bedziesz mogla liczyc na swojego hodowce zawsze, bo nie kazdy moze:((( ale pliz...nie pisz, ze cos jest najlepsze:))albo dopisz ze wg. Ciebie to i to jest the best wtedy sie nie bede czepiala:))a co ja zrobie , ze mam taki czepialski sie charakter:))) I masz absolutna racje: o gustach sie nie dyskutuje:))to co sie Tobie podoba mi moze sie nie podobac i na odwot:)))))
Irviers Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ka-Vanga... nie będe tutaj dyskutowała na tematy Ojca swietego... na szczęście nie Tobie przyjdzie mnie osądzać... a zreszta pozostawię to bez komentarza... Ja też ślepa nie jestem i widze co wypisujecie... oczywiście Wam wolno oczerniać inne hodowle. Nie wiem co Was tak boli... jestem bardzo szczęśliwa z powodu narodzin mojej "córci", więc chciałam się z Wami podzielić moją radością. A moze chodzi o NAJELPSZĄ HODOWLĘ?? To ze nie wymieniacie nazwy hodowli [podczas swoich dyskusji... nie oznacza że nikt nie wie o którą hodowlę chodzi... A jeśli chodzi o bajki... to ja ich nie opowiadam... nie jestem osobą skorą do kłamstw... A wracając do ojca Świetego... On o tolerancji nie powiedział w dzień śmierci ale mówił to od 40 lat... tylko niektórzy dopiero teraz sobie o tym pszypomnieli... smutne. I proszę o nie mieszanie Ojca Świętego do psich spraw
Recommended Posts