Natalia_W Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Orsini ty pierwszy sledzczy dogomani dalas sie wrobic?? nie wierze 8) Al tragedia z Papiezem...dzisiaj z gruoa liturgiczna organizujemy czuwanie... Trzeba sie za niego modlic... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
orsini Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 no dalam sie wkopac:))))ale sie odwdziecze w swoim czasie :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: no z Papiezem niewesolo:(((((nawet do szpitala juz nie chce jechac,wiec... :cry: :cry: :cry:
Natalia_W Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Nie moge sie z tym pogodzic ze jest z nim tak zle...jak czytam te wszystkie artykuly to lzy mi same leca...
orsini Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 jostra ale ta warszawke to rozkopali:(((jakby ringi obok siebie nie mogly byc.albo chociaz na 1 hali
Natalia_W Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 le a mnie nie bedzie w Warszawie :-? Bo moj Kenzio ma za krotki wlos... :( Musimy czekac na Opole :D
jostra Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 orsini napisał(a):jostra ale ta warszawke to rozkopali:(((jakby ringi obok siebie nie mogly byc.albo chociaz na 1 hali :-? bez sensu - będę się musiała sklonować :evil: :evil: :evil: mój Unisiek też nie do końca odrośnięty, ale trudno, może mnie nie wywalą z ringu :wink:
malawaszka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 RATUNKUU!!!!!!!! Czy jest ktoś z Poznania?????? Jest tam sznaucer mini którego chcą uśpić bo podobno gryzie dzieci 0X nie wiem na ile to prawda, ale ktoś ma zabrać psa od właścicieli, ale nie wiem jeszcze czy mają go gdzie przechować po zabraniu!!!!!!! Czy ktoś mógłby pomóc????? HELP!!
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 O rany, kurcze kto by mogl pomoc, zaraz pomysle moze kogos uda sie zalatwic, biedny sznaucerek :( .
malawaszka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 chodzi o to, że jutro trzeba go zabrać od tej dziewczyny, która ma go wziąć od właścicieli bo inaczej trafi do scxhroniska - myślę że to kwestia przechowania go przez kilka dni i znajdę mu nowy dom, ale ktoś musi go przechować żeby nie poszedł do schron. - jak się nikt nie znajdzie to ja go wezmę do siebie ale jutro nie mogę jechać do poznania :(
florance Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 aleśta się rozgadali... :roll: człowiek zaczął uczciwie pracować i już nie może forum nadgonić... :roll:
Pasavera Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Nio właśnie kupiłam Eukanubę i już w nowym opakowaniu ze sznauciem :angel: Mam nadzieję, że w środku nie próbowali nic ulepszać :roll:
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 malawaszka napisał(a):chodzi o to, że jutro trzeba go zabrać od tej dziewczyny, która ma go wziąć od właścicieli bo inaczej trafi do scxhroniska - myślę że to kwestia przechowania go przez kilka dni i znajdę mu nowy dom, ale ktoś musi go przechować żeby nie poszedł do schron. - jak się nikt nie znajdzie to ja go wezmę do siebie ale jutro nie mogę jechać do poznania :( Kurcze, nie mam pomyslu co do znajmomych, ktorzy mogliby wziac malca :roll: .
malawaszka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 cholera załamka :( rozesłałam sporo ogłoszeń, ale jak na złość nikt z poznania nie ogłasza się, że szuka sznaucerka :( a ludzie niechętnie jeżdżą po pieski daleko :-?
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 malawaszka napisał(a):cholera załamka :( rozesłałam sporo ogłoszeń, ale jak na złość nikt z poznania nie ogłasza się, że szuka sznaucerka :( a ludzie niechętnie jeżdżą po pieski daleko :-? Ciezka sprawa :-? .
Justa Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Pasavera napisał(a):Nio właśnie kupiłam Eukanubę i już w nowym opakowaniu ze sznauciem :angel: Mam nadzieję, że w środku nie próbowali nic ulepszać :roll: A ja własnie zrezywgnowałam z Eukanuby i zamówilismy Acane. Jak na razie jestem bardzo pozytywnie zadowolona (odpukać). Do tej pory Euka dobrze się sprawdzała, ale po strzżeniu fryzjerka nas uświadomiła, ż psinka ma uczulenie :-? Prawdopodobnie od karmy własnie. Więc zamówilismy Acanke (bo ludziki chwaliły dziekujemy :angel: ) i mamy teraz 4 kg ;) JAk na razie ok (odpukać) :angel:
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Haha no prosze kto tu do nas zawital :wink: :lol: :evilbat: .
Justa Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha no prosze kto tu do nas zawital :wink: :lol: :evilbat: . Nie martwcie sie, ja widziałam jakie pogaduchy w galerii uprawialiście :evilbat: A swoją drogą, to czasem az tak mi dziwnie się Wam w pól dyskusji wcinac ;) No i w necie rzadko bywam łostatnio... :-? Ale ciesze sie ze Szanowny Moderator został zauwazony :evilbat: :lol: 8)
Ka-Vanga Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Hihi dobrze, ze nie widzialas tych tu, w glownym topicu :wink: :lol: .
Elitesse Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 właśnie zabieram się za pieczenie karpatki :)) jak ktos lubi i ma ochote to zapraszam !!!!
Justa Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hihi dobrze, ze nie widzialas tych tu, w glownym topicu :wink: :lol: . Tutaj to sobie możecie gadać do woli, bo to taki nasz off topic w sumie ;) Ale od rozmów w galerii SIO! :evilbat:
Justa Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Hihi jeszcze Ka-Vanga będzie musiała kary płacić za kablowanie :evilbat:
Recommended Posts