Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pieniążki na sterylkę suczek Wieluńskich już zostały zaksięgowane u nich - niestety suczki właśnie dostały cieczkę, ale niedługo po jej zakończeniu zostaną wysterylizowane. Było nimi zainteresowanie, ale ludzie chciali je brać pod warunkiem, że będą niewysterylizowane 0X :evil: więc dobrze że zebralismy te pieniądze i sunie nie zostaną wydane przed zabiegiem DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC RAZ JESZCZE :calus:

Haaaaaa SUPER, ze sie udalo :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jakis czas temu Wprost zlecilo badanie i wyszlo z niego , ze 75% Polakow NIE rozumie tego co czyta.
Od wczoraj mam nieodparte wrazenie, ze to prawda :lol: :lol: :lol: KaVanga :lol: :lol: JEST katalog na necie-ja znalazlam-otwiera sie, wiec co chcesz wiedziec Kotus? :lol: :lol: wiesz, wystarczy czytac literki-katalog wystawy wiosennej oznacza ni mniej ni wiecej katalog wystawy tej co bedzie, bo wszakze wiosenke mamy :lol: :lol: :lol:
zartuje sobie oczywiscie z Ciebie:))))serio katalog jest. :angel: :angel:

Posted

[quote name='orsini']Jakis czas temu Wprost zlecilo badanie i wyszlo z niego , ze 75% Polakow NIE rozumie tego co czyta.
Od wczoraj mam nieodparte wrazenie, ze to prawda :lol: :lol: :lol: KaVanga :lol: :lol: JEST katalog na necie-ja znalazlam-otwiera sie, wiec co chcesz wiedziec Kotus? :lol: :lol: wiesz, wystarczy czytac literki-katalog wystawy wiosennej oznacza ni mniej ni wiecej katalog wystawy tej co bedzie, bo wszakze wiosenke mamy :lol: :lol: :lol:
zartuje sobie oczywiscie z Ciebie:))))serio katalog jest. :angel: :angel:
Mi sie po prostu on nie otwiera, napisalam chyba wyraznie co :P , no ja juz nie wiem kto tu czytac ze zrozumieniem nie potrafi :P :evilbat: :lol: .

Posted

Sek w tym, ze on sie OTWIERA :lol: :lol: :lol:
podac Ci cos konkretnego?bo widze, ze kliknac w pare miejsc to bardzo trudne dla Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol:
PS-jak w niego starasz sie wejsc?bo na liscie zapodali jakis link i w ten sposob ja nie probowalam, tylko po malu przez warszawska www.
ale jak chcesz cos konkretnego to podam Ci:))bo mi sie otwiera :angel: :angel: :angel:

Posted

Mi sie nie otwiera tylko grupa II, haha pewnie za te wczorajsze wypytywanie czy bedzie ten katalog w necie mi sznaucery zablokowali :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

Mi się wszystko otwiera :P

orsini napisał(a):
florance napisał(a):
(że nie wpsomnę, że mi ka-vanga namiarów na fryzkę jeszcze nie dała:P)

hehehehe i nie da :lol: :lol: :lol: wiesz jak dlugo ja ja prosze o mejla do brata? :evilbat: :evil: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

orsini - napisz list :lol: :P

Posted

Elitesse napisał(a):
a mi sie otwiera :D

Olu tobie to widzoicznie za kare zablokowali !!!! :lol:

Aga, to chyba za to, ze ich tak wczoraj meczylam o ten katalog, haha pytalam i pytalam czy na pewno bedzie :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

Orsini ostroznie na temat wirusów !! Moi znajomi kupili niedawno laptopa w mediaM za 8 tys zl na raty, jeszcze nie zdazyli ich zaczac spłacac nawet a w zeszłym tyg jakis wirus im sie przyplatał i dysk uszkodził i komp jest praktycznie do wywalenia....no chyba ze uda im sie super super fachowca znależć ale naprawa wyniecie ok 2 tys zł !!

Posted

A ja zajrzalam do katalogu .Otwiera sie wszystko.
I zobaczylam ,ze w miniaturach jest hodowla o przydomku "Miłosna" ciekawe czy to chodzi o ta miejscowosc w ktorej mieszkam ??
I druga "Z Hofjaru".
Ta hodowla mnie interesuje,moze bede mogla zobaczyc tego pieska.
Myslama troche czy nie sprowadzic sredniaka z Czech ale .....boje sie tak w ciemno.A jechac tam to straszny kawal drogi.
Macie jakies doswiadczenia w tym wzgledzie ?

Posted

2 psiaki brałam z Pragi
Nie było wcale źle, drogi są tam dobre, co prawda Ty masz trochę dalej dalej :(
Najpierw wybierałam ze zdjęć, a jak się zdecydowałam to pojechałam pooglądać i zabrać psiaka do domciu :)

Posted

Elitesse napisał(a):
w zeszłym tyg jakis wirus im sie przyplatał i dysk uszkodził i komp jest praktycznie do wywalenia....no chyba ze uda im sie super super fachowca znależć ale naprawa wyniecie ok 2 tys zł !!

Jakby go mieli wywalić to ja chętnie wezme. Swoja droga 2tys za dysk to chyba jakiś pijany serwis sobie zażyczył.

Posted

orsini napisał(a):
Romas na zywo nie widzialam,ale na fotach ta Yoska z Hofjaru to wyglada wpost slicznie!!!

Przecież Ty się na czarnych nie znasz :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...