Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
male g*** a cieszy :lol: :lol: :lol:
widzicie jak to malo czasem do szczescia potrzeba?:))))

hahahahah

I dobrze wszysto sie skończyło.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
male g*** a cieszy :lol: :lol: :lol:
widzicie jak to malo czasem do szczescia potrzeba?:))))

Hahaha co prawda to prawda :wink: :lol: .

Flarance, SUPER teraz tylko czekaj jak znowu bedzie brykal :angel: :angel: :angel: :angel: :evilbat: .

Posted

Super!! Duzo zdrówka dla malenstwa!! Dzielny psiuniek!! :angel: :D :D :D Chyba sa postepy w akcji "3 Sznaucer dla Natalii 8) "...we wtroek jedziemy na "kawke" do szczeniakow :evilbat: :D mam nadzieje, ze to sprawi, ze mama przestanie watpic ze chce trzeciego psiaka :wink: 8) Trzymajcie kciuki!!! :D

Posted

Natalia SUPER, bedziemy mocno trzymac kciuki, haha pamietam jeszcze ile to ja musialam sie naprosic rodzicow zeby sie zgodzili na 3 sznaucera :wink: .
A Agatka to pewnie strzelila w 10 :wink: , hihi sama zreszta tez podejrzewam, ze to bedzie mala Piwowarka :wink: :angel: .

Posted

hehe moze tak, moze nie...kto to wie 8) :evilbat: tak juz sie nastawilam na 3 psiaka w domu ze teraz jak sie nie zgodza to apkuje manatki i sie wyprowadzam 8) zartuje... ale juz dwa razy u niej bylam... :cry: musze miec ja u siebie...jest taka slodziutka :wink: wariatka ze mnie..wiem :wink: :angel:

Posted

Florance, to super, że Borys czuje się coraz lepiej :BIG:

Sama wiem, jak to jest, jak człowiek się cieszy gdy np. pies znowu zacznie sępić przy stole a wpada w panikę, kiedy w trakcie kolacji pies grzecznie idzie na posłanie :cunao: :evilbat:

Natalio, no to :kciuki: za następnego sznaucerka.

Posted

No i nici z tajemnicy :wink: .

Orsini wybacz, ale chyba dzis nie pojade do ZK i nie sprawdze tych stawek :roll: , jeszcze nie czuje sie na silach wychodzic z domu :-? .

Posted

aaa tam:))trzeba uzyc podstepu jak nic:)))
u mnie tak:
1.Santina kupiona-przezyli
2.Bjuti - szelti byla niby za darmo na warunek hodowlany (oczywiscie ja kupilam) ;-))))przezyli, obrazeni byli ze 2 tygodnie
3.Mafia byla niby w rozliczeniu za nieudane moje krycie-jest po psie po ktorym ja mialam miec szczeniaki, w rzeczywistosci kupiona:))ale w ten sposob przezyli-ojciec tak jak wyzej obrazony mama o dziwo nie
4. dwa szczeniaki-suka zostaje a pies niby leci do USA tylko czeka do lata az wymieni zeby:))wiec na razie jest OK:))))))
cdn.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...