Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dzięki wszystkim za wsparcie.
Nie chciałbym "zblokować" tego tematu, więc niech tutaj życie toczy się dalej, a jak ktoś chce dopisać do tematu Beksy, to proponuję w Tęczowym Moście
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70102

Ew. gdyby ktoś coś mógł doradzić w sprawie sprawdzonej hodowli, która wkrótce będzie miała szczeniaki mini P&S to info proszę zamieścić tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70196

JAkiś maluch musi zapełnić tę potworną pustkę, którą pozostawił po sobie Beksik...

Posted

Witam, chciałam się przyłączyć do wątku właścicieli sznaucerów. Nie sposób przeczytać wszystkich postów - tak dużo ich jest, jednak widzę że troszkę smutno tutaj było z powodu psinki zwanej Beksą.
[*] dla pieska :(

To może tylko napiszę, że moja psineczka ma dopiero skończone 3 miesiące, czarna mini, i cóż... ja szaleję na jej punkcie, a ona na moim :D Na forum jestem od niedawna, ale mam nadzieję, ze niedługo zrobię galerię Luny w miejscu do tego przeznaczonym. Jeszcze raz witam wszystkich :)

Posted

Witaj, życie musi się toczyć dalej.
Pozdrawiamy nowego Sznaucia i właścicieli i witamy w naszym gronie.

Posted

Sznauceromaniacy, gdybyscie cos wiedzieli o doroslych mini/sredniakach do adopcji (lub kupna) to dajcie znac. Wiem ze takie przypadki niestety sie zdarzaja, psy czasem wracaja do hodowli, zdarzaja sie "likwidacje". ja chce dac dom takiemu pieskowi,bo poki co nie moge wziac brodatego szczeniaka:)

asia tibia@wp.pl

Posted

Sznauceromaniacy potrzebna pomoc!!!!!!

Do Wrocławiskiego schroniska trafiła sznaucerka miniaturowa pieprz i sól. Po rozczytaniu tatuażu przez p. dr. Podgórską doszliśmy, że jest to ROKSANA Jak Chciała Natura! Czy ktokolwiek ma kontakt do tej hodowli? Nr. tel., nazwisko... cokolwiek. Sunia urodziła się 15.04.2000r.

Bardzo proszę o pomoc!! Ta sznaucerka nie może zostać w schronisku!!!!

Jeżeli nie znajdzie się hodowca, szukamy dla niej domu. Sprawa pilna!!!

Posted

Asiu a w oddziale ci nie umieja powiedziec ?
zadzwon do Anity holak !! powinna wedziec hodowca jest chyba p. lukojc ale nie mam starych katalogow zeby sprawdzic

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiu a w oddziale ci nie umieja powiedziec ?
zadzwon do Anity holak !! powinna wedziec hodowca jest chyba p. lukojc ale nie mam starych katalogow zeby sprawdzic

Dzięki Elitesse!
W ZK nie mogli do niczego więcej dojść :(

Posted

kurcze przeciez to wroclawska hodowla !!! nawet bylam u niej kiedys na przegladzie miotu P !! :shake:
z tego co pamietam miesci sie poza wroclawiem - ale tyle tych przegladow bylo ze juz nie pamietam dokladnie

Posted

Dziękuję Agnieszko za pomoc! Zgadza się, hodowla mieści/mieściła się w Kobierzycach pod Wrocławiem. Rozmawiałam z siostrzenicą tej hodowczyni. Zobaczymy jak się sprawa dalej potoczy.

Rozmawiałam z hodowczynią Roksany. Suczka należała do kobiety z Wrocławia, która rok temu zmarła. Suczką opiekował się sąsiad. Widocznie mu już przeszkadzała i oddał ją do schroniska.... :(. Sunia przez 7 lat żyła "na poduszkach" i teraz trafiła do schroniska. Ma bardzo ładny jasny kolor i ogólnie fajna z niej sznaucerka. Szukamy dla niej nowego domu!! Pomóżcie!!

Posted

Każdy piesek w schronisku przezywa tragedię, ale sznaucie w schronisku, to już niewyobrażalna tragedia. One sa przecież takie ruchliwe, tak mocno się przywiązują i kochają swoich właścicieli! A w dodatku jeszcze zarastają tak szybciutko i robią im się koszmarne, sfilcowane kołtuny, że aż czasami mają kłopoty z poruszaniem się. Takim biedakom wszyscy powinni pomagać !!!

Posted

jo_ann napisał(a):
cos wiecej o niej wiadomo?

Tak, znamy jej rodziców, datę urodzenia, imię domowe...

Potrzebny jej stały dom!!! Sunia nie może siedzieć w schronisku, nie wytrzyma tam długo :(

Posted

Sunia jest we Wrocławiu? Może coś mi się uda załatwić, a może M@d zechce tego pieska? Miałbyć jeden z hodowli, jeden ze schroniska. To będzie ze schroniska i dodatkowo z rodowodem :). M@d, są jakieś szanse?

Posted

I jest szczęśliwe zakończenie :) Sunia już w domku.

Ogromnie jestem zadowolona z hodowców Roksany!!! :)

jo_ann jeszcze dużo sznaucerków szuka domu - zobacz na stronę Malawaszki - www.sznaucery.rix.pl :) Na pewno jakiś wpadnie Ci w oko!

Posted

Ta sunia jest sliczna. Po obcięciu i zapuszczeniu wosków na łapkach będzie bardzo słodka.
A tym " państwu" od niej niech się wiedzie, oj niech.... :diabloti: :angryy:
Nie rozumiem jak można nie zapewnić domu dla suni przed wyjazdem, wystarczą chęci, może ogłoszenie. Kurcze przychodzi do mnie wiele ludzi, którzy opowiadają właśnie że opiekują się psem, bo ich Państwo wyjechali za granicę i nie mogli zabrać, więc chyba da się jednak znaleźć dobrego opiekuna.
To kurcze gdyby mieli małe dzieci, to by też je oddali do domu dziecka?????:placz:

Posted

Sunia jest śliczna przydał by jej się fryzjer ;-)
Wówczas szybciutko znajdzie stały domek.

Ta ślicznotka jest do adopcji ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...