Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No w sumie niedaleko, ale trzeba podjechac autobusem lub tramwajem. Oooo najlepiej to sobie zlookaj tutaj www.twojemiasto.pl :D .
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 sama se lukaj!!! napisz mi lepiej jakim tramwajem i skad w ktora strone i ile przystankow!!!a wiem jeszcze gdzie Nowy Swiat i Wisla gdzie plynie:))
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 E ja bardzo zadko jezdze autobusami wiec nie wiem za bardzo, moge ci powiedziec jak samochodem dojechac :P . Ale jak wysiadziesz w centrum to musisz jechac tramwajem do placu Unii Lubelskiej ( zobaczysz sobie w rozkladzie albo sytasz ludzi na przystanku). Al. Szucha sie tam zaczyna, tylko ja nie wiem gdzie Ty chcesz sie na nia dostac wiec trudno mi cos powiedziec.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 ale w ktora strone mam jechac????gdzie wsiasc w tramwaj???:(((
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Moze Justa Ci powie , albo Magda lub M@d. Z centrum jak bedziesz jechala to chyba kazdym tramwajem dojedziesz do pl. Unii L. bo chyba zaden nie skreca, ale pisze chyba bo ja nie wiem :wink: .
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Musisz jechac w przeciwna strone, niz pl. Bankowy. A przystanek na 99% nazywa sie pl. Unii Lubelskiej i jak tam wysiadziesz to jedna z uliczek to bedzie al. Szucha.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 i nie zrzucaj na innych w koncu sie krecisz po tej stolicy te 17 juz latek...wiec powinnas ja miec obcykana :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nieeeeeeeeee nie w strone Wisly, muszisz jechac tak jakby prostopadle do Nowgo Swiatu ul. Marszalkowska.
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 orsini napisał(a):i nie zrzucaj na innych w koncu sie krecisz po tej stolicy te 17 juz latek...wiec powinnas ja miec obcykana :lol: :lol: :lol: Haha w sumie prawda :wink: , tylko wiesz jakis czas temu musialam jechac autobusem i wsiadlam w autobus ktrym kiedys jezdzilam prawie codziennie i zaczelam tam sobie czytac ksiazke. Haha nagle podnosze glowa, patrze, a on mni nie wiadomo gdzie wywozi. Haha potem sie okazalo ze niedawno zmienil mu sie rozklad jazdy, wiec nie chce Cie wprowadzic w blad podajac jakies konkretne numery.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hmmm,zawsze mi sie wydawalo,ze marszalkowska jest rownolegla do N.Swiatu...???to moze poczekam na Juste i mi wyjasni jak z Centralnego mam sie na Szucha dostac:))NIE SAMOCHODEM, a tramwajem:))mam najwieksze zaufanie to tychze:)))
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Aaaaaaaaaa zapomnialabym, jak wysiadziesz na pl. Unii L. to jedna z tych uliczek bedzie a. Szcucha, a jedna ul. Bagatela, czyli tam miesci sie ZK warszawski, haha moglabys sobie wszystko sparwdzic co chcesz :wink: .
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 orsini napisał(a):hmmm,zawsze mi sie wydawalo,ze marszalkowska jest rownolegla do N.Swiatu...???to moze poczekam na Juste i mi wyjasni jak z Centralnego mam sie na Szucha dostac:))NIE SAMOCHODEM, a tramwajem:))mam najwieksze zaufanie to tychze:))) Bo jest rownolegla, ale ja Ci napisalam ze masz nie jechac w tamtym kierunku tylko prostopadle do kirunku w jakim jest N.Swiat a nie sama ulica :P . A jak mi nie ufasz to juz Ci wiecej nic nie pisze :P :evilbat: .
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Troche zle ujelam mysli i poskracalam tak ze zle wyszlo, napisze jeszcze raz. Musisz jechac ul. Marszalkowska w przecinym kierunku niz pl. Bankowy i prostopadla do kirunku w ktrorym jest Nowy Swiat, a sama ulica Nowy Swiat bedzie rownolegla do Marszalkowskiej.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 KaVanga wlasnie wejdz sobie na te mapke co mi podeslalas i zobacz jak biegnie Marszalkowska i jak biegnie Nowy Swiat-wiesz to sa nazwy ulic jakbys zapomniala:))i co wg. Ciebie to one sa prostopadle do siebie????bo juz myslalam,ze z moja glowa cos nie tak , a to jednak Ty sie starzejesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 a moze tam jakis U-bahn jezdzi???:))))w tamtym kierunku
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='orsini']KaVanga wlasnie wejdz sobie na te mapke co mi podeslalas i zobacz jak biegnie Marszalkowska i jak biegnie Nowy Swiat-wiesz to sa nazwy ulic jakbys zapomniala:))i co wg. Ciebie to one sa prostopadle do siebie????bo juz myslalam,ze z moja glowa cos nie tak , a to jednak Ty sie starzejesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No qrwq 3 razy napisalam juz ze ulice sa ROWOLEGLE tylko chodzilo o kierunkek w ktorym masz jechac. Spytalas sie czy w strone Nowego Swiatu wiec Ci napisalam ze to nie ten kierunek i ze musisz jechac prostopadle do tego kirunku co sie pytalas.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 jakie prostopadle???tez rownolegle tylko w przeciwnym kierunku:))))marszalkowska:))a ta sorki,ale nie jest prostopadla do N.Swiata:)) oj za duzo autek w Twoim zyciu burzuju jeden!!! :evil: :evil: :evil:
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Nieeeeeeeeee nie w strone Wisly, muszisz jechac tak jakby prostopadle do Nowgo Swiatu ul. Marszalkowska. a mi sie wydaje,ze tak jakby rownolegle do Nowego Swiatu ul.Marszalkowska :lol: :lol: :lol: tak wynika z mapy i mojej wydawaloby sie ze zawodnej pamieci... :lol: :lol: :lol:
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 KaVanga jaka ocene mialas z geometrii???mierna po znajomosci?:))))
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Czy wedlug Ciebie to sa rownolegle kirunki???????????: Ty mnie pytalas czy masz jechac w kierunku B a ja ci ciagle mowie ze nie, ze masz jechac w kierunku A. A ze scislych przedmiotow zawsze mialam dobre oceny :evilbat: . Zreszta bylam na mat-fizie :P .
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Nieeeeeeeeee nie w strone Wisly, muszisz jechac tak jakby prostopadle do Nowgo Swiatu ul. Marszalkowska. a mi sie wydaje,ze tak jakby rownolegle do Nowego Swiatu ul.Marszalkowska :lol: :lol: :lol: tak wynika z mapy i mojej wydawaloby sie ze zawodnej pamieci... :lol: :lol: :lol: No to juz odpowiedzialam, wczesniej prosze: Ka-Vanga o 8:51 napisał(a):Troche zle ujelam mysli i poskracalam tak ze zle wyszlo, napisze jeszcze raz. Musisz jechac ul. Marszalkowska w przecinym kierunku niz pl. Bankowy i prostopadla do kirunku w ktrorym jest Nowy Swiat, a sama ulica Nowy Swiat bedzie rownolegla do Marszalkowskiej.
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 aha i wg. Ciebie wlasnie tak jak na rysunku powyzszym biegna 2 ulice: Nowy Swiat i Marszalkowska???hmmm, no moze i wiesz co to oznacza prostopadly i rownolegly,ale w takim wypadku dobry okulista by sie przydal :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Masz tu i przestan sie mnie czepiac :P :evil: . Nigdzie nie pisalam ze masz jechac Marszalkowska do Nowego Swiatu i ze one sie krzyzuja. Raz tylko poskaracalam mysli i zle wyszlo ale sie juz kilka razy poprawilam i wydaje mi sie ze terazm wszystko bedzie wreszcie jasne: .
Recommended Posts