jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Romas napisał(a):Agatka i Jostra GRATULACJE !!!!! :BIG: Katowice,Katowicami a moze ktos sie wybiera na wystawe Warszawska ?? Romas - dzięki :D Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem :)
Agatka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Thnx strasznie miło słyszec takie słowa !!!! Dengisław daje nam niesamowicie duzo sadysfakcji ! No i pomyslec , ze o mały włos byłby zupełnie gdzie indziej... Jakos nie moge sobie tego wyobrazic... A czasem tylko przykro że doceniany jest tak bardzo za granica, a w Polsce... czasem nawet na niego nikt nie spojrzy na BIS... ale my jeszcze pokażemy co potrafimy :)
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Agatko możesz mnie uświadomić jaki grzebień kiedyś pokazywałas (z karuska) do czesania łapek? Bo prówbowałam go znaleźc ale nie mogę :(
Romas Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem No tak to juz wiem :D i nie sadz ,ze obejdzie sie bez kawki u mnie :D a i poprzednia propozycja w mocy :D A kto jeszcze do Warszawy ?
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Romas napisał(a): A kto jeszcze do Warszawy ? Dołączam sie do pytania 8)
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='Romas']Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem No tak to juz wiem :D i nie sadz ,ze obejdzie sie bez kawki u mnie :D a i poprzednia propozycja w mocy :D A kto jeszcze do Warszawy ? Bardzo chętnie skorzystam z oby propozycji :D Jesli to nie problem, oczywiście :fadein:
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga czy Ty masz jakiś uwiąd starczy, czy co??? :evilbat: Wszyscy się już meldowali kilkakrotnie Strasznie się posunęłaś od ostatniego roku :P Ja sie pytam bo chce wiedziec :P , a chora jestem juz dluuuuuuugo wiec mam zaniki pamieci :P .
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Romas napisał(a):a moze ktos sie wybiera na wystawe Warszawska ?? My sie wybieramy z Bangitka :grins: .
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 A my mamy takie coś na furtce na działeczce :D Chcoiaz takk później pomyślam, że mogłam głowe jakiegoś bernardyna albo rotta umieścić ;) A potem wyleciałoby moje małe czarne heh :lol:
Agatka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja jade do Warszawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Romas Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No dobra to na razie widze ,ze jada :Jostra,Ka-Vanga,Agatka a Justa bedzie kibicowac jak ja? To dziewczyny piwko koniecznie po wystawie ,O.K? Justa ! Mialam taka sama tabliczke na furtce :D Wytrwala ok. 6lat ,no i tegoroczne Zaduszki w amerykanskiej wersji :evilbat: zerwaly mi ja. Ale to wytrzymala tabliczka.
Justa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Tak ja na kibicowanie jadę ;) A Sznaucery w sobote są? 8)
dorotak Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Romas napisał(a):No dobra to na razie widze ,ze jada :Jostra,Ka-Vanga,Agatka a Justa bedzie kibicowac jak ja? No ja też będę. Jako kibic rzecz jasna. Mam nadzieję, że wreszcie będziesz miała wolną sobotę? Romas napisał(a):To dziewczyny piwko koniecznie po wystawie ,O.K? Jako początkującemu kierowcy przypominam Ci, że tylko piwko bezalkoholowe wchodzi w grę :cunao: No chyba, że będziesz "z kierowcą"... Pozdrowienia
Romas Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No ja też będę. Jako kibic rzecz jasna. Mam nadzieję, że wreszcie będziesz miała wolną sobotę? Oczywiscie ,ze nie bede miala :evilbat: To chyba jasne ,ze zawsze ciekawe rzeczy dzieja sie w soboty i zawsze ja pracuje. Ale....moze wezme maly urlop na ta okolicznosc . Ciesze sie ,ze tez bedziesz Doroto. Co tam sie martwisz o kierowanie samochodem po piwku.Martwic bedziemy sie pozniej ,po imprezie :D
RobinCzWa Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='Justa']Agatko możesz mnie uświadomić jaki grzebień kiedyś pokazywałas (z karuska) do czesania łapek? Bo prówbowałam go znaleźc ale nie mogę :( Justa, nie wiem czy chodzi Ci o ten grzebień który Agatka polecała dla mnie, ale jeśli tak to tu masz namiary: http://www.karusek.com.pl/produkt_test3.php?prod_id=2016
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Dziękuję za wpłaty na sterylkę suczek Dorotak, Agatce i Romas :calus: :angel:
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja tyz jade do wawy:))o ile moje faxy przeszly:)))))
alexandra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja niestety nie jadę, ale za to bawię się na weselu :lol: Będę wznosić toasty za Wasze zwycięstwa :drinking:
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ola, tylko uwazaj z tymi toastami :wink: :lol: .
alexandra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Spoko spoko majonezu wrocławskiego nie będzię, więc bez obaw :wink: :lol: :P
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 alexandra napisał(a):Spoko spoko majonezu wrocławskiego nie będzię, więc bez obaw :wink: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ty KaVanga ja we czwartek jestem w wawie :)))na 11 musze byc na Szucha-gdziekolwiek to jest
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 orsini napisał(a):Ty KaVanga ja we czwartek jestem w wawie :)))na 11 musze byc na Szucha-gdziekolwiek to jest Ze Ty sobie zawsze musisz takie terminy wybrac, ze ja nie moge akurat :wink: . W tym czasie jestem z Lordem u fryzjera. A Al. Szucha sa w centrum wiec spokojnie dojedziesz. A jak i czym bedziesz jechala??????
orsini Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 autobusem z wysiadka pod palacem kultury, to daleko bede miala??wiem gdzie jest to dziwaczne rondo z palma i wiem gdzie jest hotel forum :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts