Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas napisał(a):
Agatka i Jostra GRATULACJE !!!!! :BIG:
Katowice,Katowicami a moze ktos sie wybiera na wystawe Warszawska ??

Romas - dzięki :D
Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem :)

Posted

Thnx strasznie miło słyszec takie słowa !!!!
Dengisław daje nam niesamowicie duzo sadysfakcji !
No i pomyslec , ze o mały włos byłby zupełnie gdzie indziej...
Jakos nie moge sobie tego wyobrazic...

A czasem tylko przykro że doceniany jest tak bardzo za granica, a w Polsce... czasem nawet na niego nikt nie spojrzy na BIS... ale my jeszcze pokażemy co potrafimy :)

Posted

Agatko możesz mnie uświadomić jaki grzebień kiedyś pokazywałas (z karuska) do czesania łapek? Bo prówbowałam go znaleźc ale nie mogę :(

Posted

Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem

No tak to juz wiem :D i nie sadz ,ze obejdzie sie bez kawki u mnie :D a i poprzednia propozycja w mocy :D
A kto jeszcze do Warszawy ?

Posted

[quote name='Romas']

Oczywiście ja się wybieram z bialaską, czarnym i pieprzakiem

No tak to juz wiem :D i nie sadz ,ze obejdzie sie bez kawki u mnie :D a i poprzednia propozycja w mocy :D
A kto jeszcze do Warszawy ?

Bardzo chętnie skorzystam z oby propozycji :D
Jesli to nie problem, oczywiście :fadein:

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga czy Ty masz jakiś uwiąd starczy, czy co??? :evilbat:
Wszyscy się już meldowali kilkakrotnie
Strasznie się posunęłaś od ostatniego roku :P

Ja sie pytam bo chce wiedziec :P , a chora jestem juz dluuuuuuugo wiec mam zaniki pamieci :P .

Posted

A my mamy takie coś na furtce na działeczce :D

Chcoiaz takk później pomyślam, że mogłam głowe jakiegoś bernardyna albo rotta umieścić ;) A potem wyleciałoby moje małe czarne heh :lol:

Posted

No dobra to na razie widze ,ze jada :Jostra,Ka-Vanga,Agatka a Justa bedzie kibicowac jak ja?
To dziewczyny piwko koniecznie po wystawie ,O.K?
Justa !
Mialam taka sama tabliczke na furtce :D Wytrwala ok. 6lat ,no i tegoroczne Zaduszki w amerykanskiej wersji :evilbat: zerwaly mi ja.
Ale to wytrzymala tabliczka.

Posted

Romas napisał(a):
No dobra to na razie widze ,ze jada :Jostra,Ka-Vanga,Agatka a Justa bedzie kibicowac jak ja?

No ja też będę. Jako kibic rzecz jasna. Mam nadzieję, że wreszcie będziesz miała wolną sobotę?

Romas napisał(a):
To dziewczyny piwko koniecznie po wystawie ,O.K?

Jako początkującemu kierowcy przypominam Ci, że tylko piwko bezalkoholowe wchodzi w grę :cunao: No chyba, że będziesz "z kierowcą"...

Pozdrowienia

Posted

No ja też będę. Jako kibic rzecz jasna. Mam nadzieję, że wreszcie będziesz miała wolną sobotę?

Oczywiscie ,ze nie bede miala :evilbat: To chyba jasne ,ze zawsze ciekawe rzeczy dzieja sie w soboty i zawsze ja pracuje.
Ale....moze wezme maly urlop na ta okolicznosc .
Ciesze sie ,ze tez bedziesz Doroto.
Co tam sie martwisz o kierowanie samochodem po piwku.Martwic bedziemy sie pozniej ,po imprezie :D

Posted

orsini napisał(a):
Ty KaVanga ja we czwartek jestem w wawie
:)))na 11 musze byc na Szucha-gdziekolwiek to jest

Ze Ty sobie zawsze musisz takie terminy wybrac, ze ja nie moge akurat :wink: . W tym czasie jestem z Lordem u fryzjera. A Al. Szucha sa w centrum wiec spokojnie dojedziesz. A jak i czym bedziesz jechala??????

Posted

autobusem z wysiadka pod palacem kultury, to daleko bede miala??wiem gdzie jest to dziwaczne rondo z palma i wiem gdzie jest hotel forum :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...