Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Tylko ten majonez wrocławski to tylko z wyglądu przypomina majonez, a tak naprawdę majonezem nie jest :lol: :wink: Całkiem ma inne działanie :P :wink:
A z prawdziwych majonezów to owszem kielecki jest the best i jak dla mnie jeszcze Hellmanns Light :D

Posted

alexandra napisał(a):
Tylko ten majonez wrocławski to tylko z wyglądu przypomina majonez, a tak naprawdę majonezem nie jest :lol: :wink: Całkiem ma inne działanie :P :wink:
A z prawdziwych majonezów to owszem kielecki jest the best i jak dla mnie jeszcze Hellmanns Light :D

Haha co prawda to prawda :lol: , a co do prawdziwych majonezow to ja nie za bardzo lubie (fuuuuuuuuuj), ale za to moj brat uwielbia, haha wcina je lyzkami :wink: :lol: .

Posted

Z majonezów to jak dla mnie najlepszy jedt Hellmans z Oliwkami, lub w takim żółtym plastykowym opakowaniu - tez Hellmans
Ketchup jak ketchup, ale musztarda to jest to, szczególnie z Kamiska - Rosyjska- jeśli ktoś lubi ostre rzeczy to polecam.
To tyle na razie o sznaucerkach :)

Posted

Kobiety, powiedzcie jak to robicie, że na to wszystko macie czas? Praca, psiaki, wyjazdy i jeszcze pogaduchy na forum. Ja wieczorem padam, odczytuję pocztę, sprawdzam co w świecie sznaucerów i jestem tak zmęczona, że nie mam na nic ochoty. Nie miałam okazji pogratulować wam ostatnich sukcesów, co niniejszym czynię.

Posted

alexandra napisał(a):
:D

No to już wszystko jasne, majonez wrocławski , to . :drinking:
to majonez kielecki wysiada w takim razie , za mało procentowy :lol:

Pelka!

Niektórzy z nas naskrobią coś bedąc w pracy, niektórzy nie mogą spać , a niektórzy wstają wcześnie rano ( tak jak ja teraz ) do dziecka ( psa )

Posted

alexandra napisał(a):
Nie no ja też nie uwielbiam tak majonezu żeby go jeść łyżkami :lol: ale do sałątki czasem dobrze jest go dodać, albo w Wielkanoc na jajeczko :D

A ja do salatek wole jogurcik :wink: , w ogole nie przepadam za majonezem, nooooooooo chyba, ze mowa o wroclawskim :wink: :lol: :grins: .

Posted

pelka napisał(a):
Kobiety, powiedzcie jak to robicie, że na to wszystko macie czas? Praca, psiaki, wyjazdy i jeszcze pogaduchy na forum. Ja wieczorem padam, odczytuję pocztę, sprawdzam co w świecie sznaucerów i jestem tak zmęczona, że nie mam na nic ochoty. Nie miałam okazji pogratulować wam ostatnich sukcesów, co niniejszym czynię.

Pelka, to sie nazywa uzaleznienie, my sie uzaleznilysmy od tego forum :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

florance napisał(a):
nooo... kielecki jest the best, ale zaraz na drugim miejscu jest kętrzyński :D (matko, pół dnia mnie nie było, a one już kilka stron zapisały :lol: :lol: )

KETRZYNSKI,KETRZYNSKI I JESZCZE RAZ KETRZYNSKI

Posted

madzior_ka napisał(a):
ja majonez lubię, ale sto razy wole ketchup:) i daję og ogromne ilości czeog musze sie troche ograniczyc bo jednak co za duzo to nie zdrowo

a sprobuj wymieszac ketchup z majonezem do frytek PYCHA!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
alexandra napisał(a):
Nie no ja też nie uwielbiam tak majonezu żeby go jeść łyżkami :lol: ale do sałątki czasem dobrze jest go dodać, albo w Wielkanoc na jajeczko :D

A ja do salatek wole jogurcik :wink: , w ogole nie przepadam za majonezem, nooooooooo chyba, ze mowa o wroclawskim :wink: :lol: :grins: .

Ależ Ty jesteś dokładna :lol: Ja też głównie na jogurcie bazuje, ale żeby troszkę zaostrzyc, dodać smaku, to łyżka majonezu z reguły ląduje u mnie w sałatce oprócz kubka jogurtu :P
Orsini niestety u nas na południu nie ma majonezu kętrzyńskiego, więc ja obstaje nadal przy kieleckim lub Hellmanns :wink:

Posted

"orsini" napisał(a):
[quote name='madzior_ka']ja majonez lubię, ale sto razy wole ketchup:) i daję og ogromne ilości czeog musze sie troche ograniczyc bo wymieszac ketchup z majonezem do frytek PYCHA!!!

A spróbuj do hamburgerów własnej roboty majonez+ketchup+ troszkę musztardy= mniaaaam

Posted

orsini napisał(a):
a moze przestanmy o jedzeniu bo mnie naszla wielka ochota na jakis fast food a tu na wiosce niet:((((

Eee tam orsini jakie niet! Czyżby Wam pozamykali Mc Donalda :lol: Jak nie to nie widzę problemu :wink:
Chrzanik i owszem mniam :D

Posted

Haha skoro mowa o Macu, to ogladaliscie moze ten filmik o tym facecie co jadal w macu i zrobil sie z niego "potwor". Wyjasniaja tam podobno jak to wszystko dziala, czyli dorzucaja do zarelka jakiej uzalezniacze i czlowiek je i je i je i sttaje sie "potworem" :roll: . Musze zlookac ten film, bo kumpele ktora chodzila do maca bardzo czesto teraz po obejrzeniu tego filmu nawet na salatke nie idzie :D :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
U nas nie pozamykali,ale TU mac jest DAAAALEKO i bez auta sie nie da:((((wiec kanal:(((((

No chyba że tak :lol:
Ja to mam bliziutko i to nie jeden, ale jakoś mnie całe szczęście dla mojego tyłka tam nie ciągnie :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha skoro mowa o Macu, to ogladaliscie moze ten filmik o tym facecie co jadal w macu i zrobil sie z niego "potwor". Wyjasniaja tam podobno jak to wszystko dziala, czyli dorzucaja do zarelka jakiej uzalezniacze i czlowiek je i je i je i sttaje sie "potworem" :roll: . Musze zlookac ten film, bo kumpele ktora chodzila do maca bardzo czesto teraz po obejrzeniu tego filmu nawet na salatke nie idzie :D :evilbat: .

Ale to chyba fikcja , a nie dokument?? :o Zresztą tak jak pisałam nie mam się o co bać bo w Macu hamburgera to chyba jadłam raptem 4 razy w życiu :wink: Tam to jak coś to shake'a albo lody :D

Posted

N ie za bardzo wiem do czego by mieli cos dorzucac, bo np.. miesko jest produkowane w Morlinach tu pod Ostroda:)))za duzy zaklad,zbyd duza renoma i zbyt wielu ludzi,zeby dorzucanie zostalo niezauwazone i bezkarne:))wiec w to akurat nie wierze:))))
zreszta mnie nie uzaleznil:)))uwielbiam szejka i frytki,a reszta?to zalezy od humoru:))))

Posted

Agatka napisał(a):
Toc ja juz od kilku ładnych misiecy trabie zeby na jakims campingu sie ulokowac i sobie zrobic małe sznaucerkowa spotkanko!!!!
Moze jakas grupa inicjatywna!

NIE!!!NIE!!!NIE!!!
tzn. spotkanie TAK,ale nie camping!ja za stara na namiot:))))i za wygodna:))))))a pensjonaty czy male hoteliki tanie sa:)))

Posted

Eeeeeeeeee nie wiem co bylo w tym filmie, ale na pewno nie bylo to optymistyczne. A na pewno nie byla to fikcja, bo facet tam na prawde zarl i strasznie utyl. Nie wiem na czym to polega i co dokladnie robia, jak zobacze film to wam powiem :wink: :P .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...