orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 standardowo pytala ile chce-to powiedzialam ile,a ona,ze przekaze gorze. Plany do zrobienia OK ale ja musze conajmniej taki jak ta laska albo lepszy, zeby mnie zostawili,albo inny etacik jakis znalezli
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Jostra danke!!! :lol: :lol: :lol: tak mi wynikalo z kontextu,ale nie bylam pewna:))
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 a ja zaraz w pole jade:((buuu a zawieja i zamiecia!!!bo mam nadgorliwego kolege z pracy!!!zamiast siedziec w ciepelku i zwalic na pogode w razie czego to nie!!!jak sie zakopiemy to ja go pchac nie bede!!!bo ja bylam za tym,zeby zostac!!! :evil: :evil: :evil:
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Bitte :P A co zgłaszasz na europejską czy jak? To się będziesz musiała sprężać w tym ICN-ie :roll:
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 wlasnie nie wiem,bo nie wiem jak sie tam dostane:(( a Ty co zabierasz?white???
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 YES White male :) Już wczoraj zapłaciłam i zgłosilam, kurcze 65 jewro :evil:
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 i rusko:))jewro po rusku:))) cholera no nie wiem...chcialabym,ale...jak ja tam pojade?wszyscy jada na 5dni w sumie,bo 2 to podroz:(((a tyle urlopu zwlaszcza w nowej pracy...to odpada:(((
alexandra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 I znowu wraca potrzeba "nie pracowania" ale posiadania pieniędzy :lol: Nic tylko 3,11... Chyba jakaś kumulacja dziś jest :wink: Trzeba puścić Totka :D
alexandra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 orsini napisał(a):albo bogaty łosiu:))jak nic:)))) Tylko gdzie takich znaleźć :-? :( To już chyba wymarły gatunek :(
Olivka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='orsini']Ahnentafeln was ist das???rodowod moze???or what??? nach Generationen geordnete Übersicht der Vorfahren eines Zuchttieres mit Angaben über die jeweiligen Eigenschaften. Czyli rodowód , linia genealogiczna
Ka-Vanga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Agatka']NO to w takim razie pożywka dla Świrów ;) Chciałam Wam kogos przedstawic ten ktos jest pod poniższym linkiem http://217.99.121.103/dolina2/l1.html Niektórzy juz ktosia znaja inni słyszel, a jeszcze inni sie domyślali. NO wiec karty na stół najwyższy już czas ;) Hahahaha, widze, ze juz nie wytrzylamas i sie wreszcie pochwalilas nowym domownikiem :wink: :lol: .
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Olivka napisał(a):[ nach Generationen geordnete Übersicht der Vorfahren eines Zuchttieres mit Angaben über die jeweiligen Eigenschaften. eeeee WAS???? :lol: :lol: :lol:
RobinCzWa Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 No to drogie panie, żeby choć na moment przerwać tą dyskusje o pracy to dla odmiany napisze cos o pieskach :D Mój Roni kończy dokładnie dzisiaj 2 miesiące. Ostatnio nauczył sie komendy siad, bardzo ladnie reaguje na "fe"- ale to prawie od początku, teraz trenujemy chodzenie na smyczy, a raczej to żeby wogóle chciał sie ruszyć gdy ma smycz zapiętą, ale jak na razie on jej delikatnie mówiąc nienawidzi. Robimy jednak malutkie postępy - łakocie robią swoje. Gdy mierzyłem go w niedziele to miał 21cm w kłebie - nie wiem czy to norma, a może mało/dużo jak na miniaturke 8-mio tygodniową?
Ka-Vanga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Haha, suuuuuuuuper, moja to smyczke to jeszcze jeszcze, ale zato obrozki nie cierpiala :lol: .
orsini Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Robin chyba normalnie,on nie ma po kim byc duzy,wiec nie przerosnie:)))
jostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Berrysia jak ma obróżkę to kombinuje jak ją ściągnąć, na początku się tarzała i ocierała szyją o dywan :lol:
RobinCzWa Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Sama obroze, Robi toleruje bardzo dobrze - założyła mu ją jeszcze Agatka u siebie w domu w dniu gdy go zabierałem. Teraz zdejmuje mu ją tylko do czesania, więc jest przyzwyczajony i mu nie przeszkadza, ze smycza natomiast zupełnie inna historia. Jak będzie cieplej i będziemy mogli wyjść na jakiś długi spacer to myśle że wtedy spokojnie sie nauczy i smycz tolerować.
Recommended Posts