Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

standardowo pytala ile chce-to powiedzialam ile,a ona,ze przekaze gorze.
Plany do zrobienia OK ale ja musze conajmniej taki jak ta laska albo lepszy, zeby mnie zostawili,albo inny etacik jakis znalezli

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja zaraz w pole jade:((buuu a zawieja i zamiecia!!!bo mam nadgorliwego kolege z pracy!!!zamiast siedziec w ciepelku i zwalic na pogode w razie czego to nie!!!jak sie zakopiemy to ja go pchac nie bede!!!bo ja bylam za tym,zeby zostac!!! :evil: :evil: :evil:

Posted

i rusko:))jewro po rusku:)))
cholera no nie wiem...chcialabym,ale...jak ja tam pojade?wszyscy jada na 5dni w sumie,bo 2 to podroz:(((a tyle urlopu zwlaszcza w nowej pracy...to odpada:(((

Posted

[quote name='orsini']Ahnentafeln
was ist das???rodowod moze???or what???

nach Generationen geordnete Übersicht der Vorfahren eines Zuchttieres mit Angaben über die jeweiligen Eigenschaften.

Czyli rodowód , linia genealogiczna

Posted

[quote name='Agatka']NO to w takim razie pożywka dla Świrów ;)
Chciałam Wam kogos przedstawic ten ktos jest pod poniższym linkiem
http://217.99.121.103/dolina2/l1.html

Niektórzy juz ktosia znaja inni słyszel, a jeszcze inni sie domyślali.
NO wiec karty na stół najwyższy już czas ;)
Hahahaha, widze, ze juz nie wytrzylamas i sie wreszcie pochwalilas nowym domownikiem :wink: :lol: .

Posted

Olivka napisał(a):
[
nach Generationen geordnete Übersicht der Vorfahren eines Zuchttieres mit Angaben über die jeweiligen Eigenschaften.

eeeee WAS???? :lol: :lol: :lol:

Posted

No to drogie panie, żeby choć na moment przerwać tą dyskusje o pracy to dla odmiany napisze cos o pieskach :D
Mój Roni kończy dokładnie dzisiaj 2 miesiące.
Ostatnio nauczył sie komendy siad, bardzo ladnie reaguje na "fe"- ale to prawie od początku, teraz trenujemy chodzenie na smyczy, a raczej to żeby wogóle chciał sie ruszyć gdy ma smycz zapiętą, ale jak na razie on jej delikatnie mówiąc nienawidzi. Robimy jednak malutkie postępy - łakocie robią swoje.
Gdy mierzyłem go w niedziele to miał 21cm w kłebie - nie wiem czy to norma, a może mało/dużo jak na miniaturke 8-mio tygodniową?

Posted

Sama obroze, Robi toleruje bardzo dobrze - założyła mu ją jeszcze Agatka u siebie w domu w dniu gdy go zabierałem. Teraz zdejmuje mu ją tylko do czesania, więc jest przyzwyczajony i mu nie przeszkadza, ze smycza natomiast zupełnie inna historia. Jak będzie cieplej i będziemy mogli wyjść na jakiś długi spacer to myśle że wtedy spokojnie sie nauczy i smycz tolerować.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...