Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No szkoda, nie znam żadnego Jarka z Olsztyna :(
To faktycznie znajdź lepiej Jarka.
Kolega miał taką miłość swojego życia, a miał się żenić z inną, dosłownie było kilka miechów do ślubu, już po zaręczynach i sobie chłopak w pewnym newralgicznym momencie pomylił imiona, no i ze ślubu nici. :evilbat:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka wejdz na www najlepszej polskiej hodowli :lol: :lol: :lol: wejdz w sczeniaki, a potem przewin na sam dol-i wejdz w ten 3ci miot. I jak Ci sie to podoba?odwdzieczamy sie za bisika najwyrazniej :lol: :lol: :lol:

Posted

witajcie, ech taka łądna pogoda za oknem, śnieżek sypie - bajexcznie, a aj musze w domu z gorączką i bolącą głową siedzieć:((( Matt dzieki za zycznenia :) Ja teraz lecę zrobic coś pożytecznego i usmnażę naleśniki, Julci która za godiznke wróci ze szkoły,a wiecie co? doszła nam paczka z karuska tzn jescze nie mam w domu bo mama po pracy ma odebrać, ale dzisiaj denisia wykąpiemy w szamponie i odzywce z bernarda i oczywisxie zdjęcia wstawię:))) a w jakim stezenu rozciencza sie z woda kosmetyki bernarda?

Posted

a teraz absolutny news!sedzina Oksana Vertinska nie miala Polaka za meza co ja bil, ale w Rydze na jesieni o Baltic Winner wychodzila do porownania z Marcinem z Holli o CACIB i porownanie to PRZEGRALA!!!nic dziwnego,ze cieta swołocz na polaczkow!!!

Posted

madzior_ka napisał(a):
witajcie, ech taka łądna pogoda za oknem, śnieżek sypie - bajexcznie, a aj musze w domu z gorączką i bolącą głową siedzieć:(((

Co do tego bajecznie to nie wiem :evilbat: ale zdrowiej szybko, bo wiosna idzie :lol: (podobno :evilbat: )

No to Denisek dzisiaj będzie super elegancki - czekamy na foty.

A zdjęcia i filmiki umieszczam na płatnym serwerze, mam opłaconą usługę na Onecie (w Republice).

Pozdrowienia

Posted

A może my na naszych stronach też coś umieścimy, tylko trzeba zobaczyć, kto będzie oceniał na wystawkach, na które jedziemy :P
Później wysyłamy ofertę i BIS w kieszeni :evilbat:

Posted

jostra hmmmm...dobry pomysl:))ale jak wsie tak zrobimy to sie nie da bo sa 3 miejsca:)))a i tak 3 razy nie dadza sznaucerkom,nawet roznym pod wzgledem koloru czy wielkosci....ehhhh

Posted

Ja tez ja tez chcem !!!!!
Dam na swojej stronce tez ;)

Kurcze chyba zaraz padne ze smiechu! ładna zemste sobie zrobiła. Szkoda, ze nie wiedzielismy o tym na wystawie mógł jej marcin powiedziec na koniec ze to tak nieładnie za jednego pieska uwalac 10 ;)

Posted

jak się siedzi w cieplutkim domciu i patzry za okno na ślicznie zaśnieżony krajobraz ot jest bajecznie, ale jak pomyśle, ze miałąbym wyjśc i chodzić po tych zaspach to przestaje kjuż być bajecznie..... i rownież mam nadzieję, ze wiosna tuż tuż

Posted

a ja mam prosbe do tej osoby co zwykle coby znowy hotline miala i powiadomila te osobe,ze znowu sie z niej nabijam:)))))bo mamy na forum kabla-agenta jakbyscie nie wiedzieli:))a kogo?to TA osoba wie :evil: :evilbat: :evil:

Posted

Agatka napisał(a):
Kurcze chyba zaraz padne ze smiechu! ładna zemste sobie zrobiła. Szkoda, ze nie wiedzielismy o tym na wystawie mógł jej marcin powiedziec na koniec ze to tak nieładnie za jednego pieska uwalac 10 ;)

on nie wiedzial do konca...tzn. mowil,ze skads zna ten krzywy r*j,ale nie byl pewien i mowil,ze musi sprawdzic w katalogu z Rygi...no i sprawdzil i dostalam smsa wiec niezwlocznie poinformowalam wsiech:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...