Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oni mają teraz 4 wizyty dziennie :D
Jak zrobią 3 lub 2 też nic się nie dzieje :)
A jak zrobią 8 to na drugi dzień są free
Ale zatrudnili samych chłopaków - to się nazywa równouprawnienie :evilbat:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no bo chlopak w ciaze nie zajdzie...i bardziej dyspozycyjny...tylko,ze wiekszosc ginekologow to faceci i dlatego mi osobiscie sie super z nimi pracowalo wlasnie dlatego...:))))

Posted

Ale Ci ginekolodzy to tylko epizod :D
Ogólnie to smiesznie było
Ale miał wtedy zapier ...
Teraz już na szęście nie i nie musi błagać "dochtorów" :P i ludzi w kolejce, żeby móc zrobić wizytę

Posted

wlasnie z ginekologami jest o tyle fajnie,ze masz ludzi w d... bo idziesz do poloznej i ona bokiem wpuszcza:))))to jest kolejny plus ginekologow;)))

Posted

a zwyklych ludzi nie ublagasz-juz nie,zreszta im sie nie dziwie,jak czasem bylo nas wiecej jak pacjentow w 1 przychodni!!i tego sie boje w tej pracy, bo tu mam swiety spokoj a tam?znowu te bluzgi...i nerwy...ale kasa...no i wlasnie nie wiem co robic...:((((

Posted

Mi się wydaje, że fajniejszy jest przedst. apteczny, tylko to raczej dla chłopa, bo tam przecież zazwyczaj same baby :P
Bo tak po lekarzach to przerąbane

Posted

Tak apteczny dla chlopa jaknajardziej.
a ja wlasnie wrocilam ze sklepu bo robimy jakas imprezke w pracy z okazji dnia kobiet i nawet z winkiem:)))niezle:))))
a ja moge byc repem,ale lekow weterynaryjnych-i docelowo tego szukam

Posted

a ja wlasnie zoltego zonkila:))od kolegi z pracy:)))
TZ niet-w trakcie poszukiwania:))to zapytaj sie Pitera czy kolega ladny i najwazniejsze: jaki ma stosunek do psow-do DUZEJ ilosci psow:)))zeby byla jasnosc;)))))

Posted

Dziewczyny dajcie juz spokoj pracy.Idzcie lepiej z pieskami na spacer :D .Ja wlasnie bylam .
I moja biedna Zuzanka wygladala zupelnie jak Atos ,jego zdjecia do obejrzenia w Galerii :D .
Miala ogromne kule sniegowe na lapach i wlosach pod brzuchem.W koncu musialam ja wstawic do wanny inaczej nie moglam tych kul sie pozbyc.
Ale powialo mi wiosna.Jest zdecydowanie cieplej.
A moj sznaucerek miotal sie po zaspach i tylko co jakis czas patrzyla na mnie i jakby mowila "fajnie jest ,fajnie ".
Nie moge sie nadziwic ,ze ona ma 9 lat a zachowuje sie jak mlody pies.A energi ma tyle ,ze dwa inne jeszcze by obdzielila.Niestraszne jej spacery w zadna pogode,zawsze gotowa do zabawy.
Co tu duzo mowic kocham sznaucerki :D
To fiolecik za sznaucerki :drinking: i Dzien Kobiet .
Nie wiem jak ja pojde do pracy taka fiolecikiem nabomblowana :D

Posted

Romas napisał(a):
Dziewczyny dajcie juz spokoj pracy.Idzcie lepiej z pieskami na spacer :D .

Dobra - zamykam bank i idę z psami na spacer, a co mi tam :P

Posted

Dobra - zamykam bank i idę z psami na spacer, a co mi tam

No widzisz i to jest prawidlowe myslenie.W koncu nie sama praca czlowiek zyje.A niektorzy ,jak ja :D ,traktuja wogole prace marginalnie :D cale swoje sily koncentrujac na sznaucerkach .
I tak trzymac :D

Posted

Nooo,coz moge powiedziec :oops: swiete slowa Pani Dobrodziejko.Ale...nie mozna dac sie zwariowac.Wiec jak Jostra ,raz na jakis czas zamknie bank i pojdzie z psem to dziura w niebie bedzie ? :D :D
Pomarzyc fajna rzecz :D
To fiolecik na zmartwienia :drinking:
hi ,hi wpadne w uzaleznieni.

Posted

Romas napisał(a):
.Wiec jak Jostra ,raz na jakis czas zamknie bank i pojdzie z psem to dziura w niebie bedzie ? :D :D

Nie - dziury w niebie z tego nie będzie
Najwyżej mnie zwolnią :evilbat:
A do psów mam z 15 kilosów i zaspy są straszne, więc chyba musiałabym wyjść na 4 godziny, żeby sprawę załatwić :P
Więc nie bardzo mogę, bo jeszcze mój TZ prezesem nie został :(
:drinking:

Posted

A propos meza KaVanga to dla Ciebie juz mamy tylko nie odpowiedzialas czy go chcesz:))opalony,wysportowany itd...i jest jakas tam rodzina Jostry :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Jostra i jeszcze sie dowiedz jak koles ma na imie:)))bo jak nieladnie jakis zdzichu itp to ja nie chce:)))

Wojtek M.
A ten dla Ka-Vangi to mój własny rodzony brat :D
Ma 25 lat, więc w sam raz, nie? :)
A ona wybrzydza i wybrzydza
No i w spadku szeregówkę dostanie :P

Posted

oj to szkoda, bo jakby mial Jarek to by mi sie chociaz nie mylilo...bo to jest milosc mojego zycia:)))
KaVanga wlasnie!!!decyduj sie a nie wybrzydzasz!!!bo zostaniesz stara panna jak ciocia Krysia z olsztyna!!!(czyli JA) :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...