Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka napisał(a):

Wiec wszystkim gratuluje za gratulacje dziekuje i opisze wszystko wieczorkiem

O bidoku jeden ;). Ale grunt , ze cało i szczesliwie dotarliscie do domku

Posted

Wilno=koszmar :evilbat:

zaczne od tego ze w domu bylismy o 6 rano, podrodze po stron ie litewskiej mielismy wypadek wjechala w nas baba lexusem, walnela w lewy bok z tylu i w przyczepke wpadlismy w poslizg i nas rzucalo po calej ulicy( mercedes vito plus przyczepka plus 5 osob i 7 psow na szczescie w klatakch) na szczescie Sebastian wyprowadzil samochod z poslizgu i zatrzymalismy sie na poboczu. Na szczscie nic nikomo sie nie stalo my i psy jestesmy cali i zdrowi. Pozniej 4 godz spedzilismy z policja dalej ciezkie warunki jazdy wynik byla straszna podroz.
2 dzien sedziowania byl nieco lepszy od pierwszego ale tez do czasu, jeszcze olbrzymy jako tako nasz Adler Bene - Volus wygral championy, pozniej zdobyla caciba i dolozyl jeszcze rase. Idea druga w klasie otwartej piekna pelna temperamentu ale duza jak powiedziala sedzina
no i z tym rzeczywiscie nie da sie dyskutowac. Pozostale polskie olbrzymy Ontario z Tartaku V1 w klasie working, Born To make me Happy Grandiflora V3 o ile pamietam, Chalwa Absolut Ekspert VP. Na miniatouach juz pani sedzina maiala gorszy wzrok Sasquehanna Grog V1 CAC ale nie zaistnial w porownaniu o caciba i tego nie rozumiem. PiPn's that's my story chyba 3, Sasquehanna Gorzalka V3,moja Jodie V1 w kalsie mlodziezy, pieprzak Blethwood the Buck Stpo here tez niestety z klasy nie wyszedl.

1 dzieb to byl koszmra dramat i popis niekompetencji sedziny albo niesamowitych ukladow, wszystkie ladne psy ( czyli glownie polskie) byly na szarym koncu. naparwde nie chcialo sie wychodzic na ring bo przegrac z lepszym to mozna ale pzregrac z potworem to jakos mi sie nie widzi
To byla po prostu tragikomedia

i tyle .....

Posted

Eeeeeeee, a ja to chyba jestem feministka, bo bym nie chciala siedziec w domu jak "kura domowa" :wink: . Za nic w swiecie nie chcialabym byc uzalezniona finansowo od faceta :evilbat: .

Kaska, to mieliscie nizle przygody :o :o :o :o , dobrze, ze nic powaznego wam sie nie stalo. No i wielkie gratulacje za zwycieztwa :D :angel: :laola: :klacz: .

Posted

To ja chyba podpale w maju ten zwiazek kynologiczny w wilnie za obsadzanie tak beznadziejnych sedziow na tak powaznej wystawie (bede w Wilnie na wycieczce klasowej :evilbat: ) to jest skandal... ehh szkoda gadac...
Serdecznie gratuluje zwyciestw!!!! :BIG:

Posted

Eeeeeeee, a ja to chyba jestem feministka, bo bym nie chciala siedziec w domu jak "kura domowa"

Zawsze jest sie od czegos uzaleznionym ,od szefa,od pieniedzy ,od interesantow/klientow.Prawdziwa wolnosc jest w nas a nie w okolicznosciach.
To ,ze ktos siedzi w domu nie znaczy ,ze jest kura domowa.Siedzac w domu mialam mase czasu na czytanie ksiazek,doksztalcanie (szkole pomaturalna druga zrobilam),kotki,pieski, wyjazdy ,robienie tego co chce.
A teraz ...szkoda gadac ..praca,dom,dom ,praca i dopiero zamieniam sie w ...kurczaka z odcieta glowa,zap...rzam w kolko i nie widze przed soba nic.
Nooo,widze ,ze mam depresja :D a wszystko przez Orsini ,to ona zaczela z ta praca i forsa :D
Ide po prozac :drinking:
A Agatka co jechala 18 godz. to dopiero musi miec depresje .
Wspolczuje ,dobrze ,ze sie bez zadnych powazniejszych wypadkow obylo (no tylko ta stluczka kaski).
Ech...czy my nie mamy fijola z tymi psami :D
To dobranoc

Posted

Kurcze kaska ostro mieliscie!!!to ja sie ciesze, ze my tylko 50 jewro mandatu zaplacilim!juz lepsze to niz wypadek,albo 18h jazdy jak Agatka!Jakos HORROR ta wystawka!!!
Ja jeszcze dodam,ze i Ontario i Grog byli sami w klasie:)))Grog w oba dni,Ontario na drugi dzionek-zebyscie nie mysleli,ze te CWC to tak padaly na lewo i prawo:)))bo juz jak Kaska wspomniala jak wyszly o Caciba to...
komedia:)))))
A Wanio?no on mial fuksa, bo z nim byl drugi polski pies:))))wiec nie bylo dyskryminacji ze wzgledu na narodowosc:)))1.dnia wygral High Life Corigentia-ale nie wiem czy juz z suka juniorka w ruskich rekach to czasem nie przegral!!!a 2.dnia wygral Wanio i nawet wygral porownanie z suka ruska o najlepszego juniora.

Posted

Wszystkiego Najlepszego drogie Panie :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :laola:

Posted

a wszystkim kobietkom zycze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w te komunistyczne swieto:))moze sobie byc i komunistyczne,ale mile:))ja juz dostalam kwiatka od szefa:)))))pieknego,czerwonego tulipanka:))))szef ma urlop i jedzie w diably,ale przed wyjazdem wparowal z kwiatkami dla nas - i fajne to jest:))))

Posted

Wszystkiego Najlepszego drogie Panie

Dziekujemy bardzo :D
To ja tez fiolecik od rana,trzeba mi sily zeby dzisiejszy dzien przetrwac :D :drinking:

Posted

też się napiję :P
:drinking:
Szczególnie, że jestem wkurzona :evil:
Wszystkie zdjęcia z Jarosławia wyszły całkowicie zamazane! :cry:
Jedynie Beska ma 2 ostre zdjęcia i nie będę miała fot z pierwszej wystawy Berrylki 0X

Posted

qrcze jakas rumunska ta firma!!!bo kobieta zamiast zadzwonic to mi sle smsy!!!I chce sie dzis lub jutro spotkac,a mialo byc pod koniec tygodnia!!!Jostra a wiesz cos wiecej o tej ICN???po tym co mi napisalas to nie mam nawet ochoty na spotkanie z ta kobita!!!:(((

Posted

Piter ma się dopiero dowiedzieć, mówił, że kiedyś dobrze płacili, ale teraz to nie wie.
A co Ci zależy się z nią spotkać?
Jeszcze o tym nie słyszałam, żeby się umawiali przez SMS-y :o

Posted

No mi tez oczy wyszly na wierzch:)))) :lol: :lol: :lol: ale w Park Hotelu pokoj ma!wiec cos tu nie hallo!!!moze na telefonach oszczedza,zeby spac w najdrozszym hotelu w olsztynie???

Posted

Może ma mały limit na telefon :D
Kurcze, słyszałam, że w Olsztynie straszna rozwiązłość panuje :P
Kumpel Pitera z pracy mówił, że macie taki klub, do którego kobity tylko w jednym celu przychodzą :D
Też tam chodzisz? :evilbat:
Ty wiesz co, a ten kumpel to przy kasie jest i samotny ... :wink:

Posted

hahahahahhaaha dobre:))))
Jostra nie wiem o ktorym klubie mowisz, bo tak sie dzieje we wszytkich:)))i te panienki sa coraz mlodsze!!!!
A ten kumpel to jakis rep?bo jak rep to sie pewnie znamy z przychodni,ale nie kojarze zadnego wolnego...paru bylo ladnych,ale niestety z obraczka...:(((

Posted

Nie widziałam go, więc nie mogę powiedzieć czy ładny ;)
No i nie wiem gdzie wcześniej pracował, a ta firma w której teraz pracują nie jest stricte medyczna ani farmaceutyczna
Ale chyba wcześniej pracował w jakiejś innej branży, bo z tego co pamiętam to tylko Piter i jeszcze jeden chłopakz Lublina byli wcześniej repami, więc pewnie go w przychodzni nie spotkałas, chyba że akurat był chory :P

Posted

to czym on diluje???
wiesz,ja to szukam raczej jakiegos wlasciciela albo prezesa duzej firmy...wiec chyba zaczne w golfa grac, bo gdzie ja takiego poznam? :lol: :lol: :lol:

Posted

Firma jest związana z medycyną, ale oni akurat po lekarzach nie jeżdżą, są od tego inni :)
No i na szczęście nie zajmują się wogóle sprzedażą, co chyba cieszy mnie najbardziej :)
Mój mąż w innej firmie odwiedzał ginekologów, to było niezłe doświadczenie :P Kiedyś nawet o mały włos odebrałby poród, bo kobity nie chcieli wpuścić na oddział połozniczy :evilbat:
Kurcze, Prezesa nie znam ;(
Ale jak dostanę o jakimś wolnym cynk, dam Ci znać :P

Posted

aaaa czyli ten drugi tez jest regionalnym???:)))ooo to juz lepiej :)))niz jakis rep:))
ja tez jezdzilam po ginekologach...co ja bym dala za to wlasnie!fajny klient i latwo sie do niego dostac,bo do zwyklego w przychodni to juz tragicznie jest teraz!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...