Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Nie no co ty to taki nad woda, tylko ze strasznie wysoko i trudno sie kieruje, bo trzeba ciagnac za taki sznurek, a ja nie mialam tyle sily wiec dla mnie bylo ciezko. Hehe a w samolocie jak wracalismy spotkalismy Polakow, ktorzy tez byli na wycieczce z tego biura co my, tylko na objazdowce i podobno tez chcieli isc na spoadochron tylko jak zobaczyli co ludzie wyprawiaja przy ladowaniu to im przeszlo :wink: , hehe podobno jedna babeczka skosila troche parasoli na plazy, jakiegos faceta wyciagali z oceanu itd itp, niezle co :wink: . W ogole jedna kobietka z naszej grupy malo co sie nie utopila w Pacyfiku, ale na szczescie inna zobaczyla ze sie topi i pobiegla po ratownika.
Natalia_W Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No Ka-Vanga pozazdrościć :D heh a ja cały tydzień spędziłam w łożeczku z temperaturą i jeszcze jestem chora... no ale przynajmniej ciepło :D Ka-Vanga mam Twoje zdjęcie z Głogowa jak chcesz to mogę Ci je przesłać :D
Justa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Natalio kochana dawaj fotecke do GALERII :evilbat:
Romas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Pamietam, ze prosilam Ciebie o adresy w Bieszczadach gdzie mozna zatrzymac sie z psem. Bo Ty taki bieszczadzki czlowiek jestes. Chcialam wtedy jechac z Sena, ale nie wyszlo. Od tamtej pory wiele razy bylam, ale zawsze bez psow. Teraz tez strasznie tesknie z gorkami. A Ty bylas, tak?? Przepis o zakazie wprowadzania psow do BdPN nadal istnieje, prawda?? Aaa, to juz pamietam . Ja nie tyle jestem bieszczadzki czlowiek , co zona bieszczadzkiego czlowieka :-). Bylam ,wlasnie wrocilam i mama zamiar w topicu "radosna tfurczosc" wstawic zdjecia Bieszczadow,zeby Ka-Vanga zobaczyla co stracila smazac sie w sloncu tropikow :D :D A co z tym przepisem to nie wiem ,bo my tam wszedzie z psem sie pchamy i tyle :D Nikt nam uwagio nie zwraca jesli tylko pies na smyczy . Ka-Vanga witaj ,juz myslalam ,ze Cie tam ludozercy zjedli w tych obcych krajach :D
Natalia_W Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Justa zdjęcie jest już w galerii:) no i pare innych zdjęć :D
Agatka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Hej !!! No Witaj Ka Vanga !!!! Chciałam Wam zakomunikowac ze wszystkie maluchy ARwenki maja nowe domki!!! Dzis pojechały 2 pieski i 1 suczka Robin był z żona i zabrał Dwalina :) Orsini sie ucieszy i mnie nie zabije!!! ;) Denethor pojechał razem z suczka na Słowacje ! Bedzie wystawiany ! Mam nadzieje, ze i do nas kiedys zawita na Polskie ringi :) Kolejne maluchy beda sie rozjeżdzac przez nastepne 2 tygdonie. Ostatni pojedzie 11 marca . A ja bede czekac na kolejne maluszki Livkowe :) Juz im nawet zrobiłam stronke :)
Justa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatka napisał(a):Robin był z żona i zabrał Dwalina :) TEN Robin, co u nas na DGM zawitał? :D
Agatka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 TEN Robin, co u nas na DGM zawitał? Ten sam Justa :) Ten sam :) Bardzo mi było miło poznać Państwa Robinów :) Naprawde bardzo sympatyczni :) A i wszystkim bardzo dizekuje za polecenie, bardzo mi miło ze tak mnie postrzegacie :) :oops: :oops: :oops:
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :multi: huurraaaaaaaaaa :klacz: dla Robina za cudowną i trafioną decyzję :angel: i niech się Dwalinek dobrze i zdrowo chowa :drinking: :drinking: :drinking:
Elfi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Witajcie!! Bardzo rzadko tutaj piszę ale troszke czytam.Duzo rzeczy mozna sie dowiedzieć o naszych ukochanych sznaucerkach. Pewnie mnie nawet sobie nie przypominacie (oprócz osób , które piszą czy pisały na FZ). Piekne macie pieski!! Wchodze tez na Wasze stronki! Bardzo lubie ogladać galerie zdjeć! Agatko fajnie, że maluchy maja juz nowe domki!!! Super!! I te z ogloszenia z KUP-Sprzedaj też juz poszły?? Fajnie, ze dlugo nie czekałas. Pozdrawiam was. Za jakis czas pewnie znowu do was wpadne. o ile mi pozwolicie oczywiście:)
Agatka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Witaj Elfi !!! Na chwile obecna nie mam juz nic do sprzedania , wszystkie maluszki maja nowych włascicieli. Szczerze mówiac to nie wiem o które ogłoszenie CI chodzi, bo tyle ich dawałam w róznych Polskich i zagranicznych portalach. CHyba mam szczescie bo zawsze szybko znajduje domki maluchom :) A może to nie szczeście tylko co innego .... Sama nie wiem :)
malawaszka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatko - oczywiście, że to co innego :D :P
Elfi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Chyba na www.kupsprzedaj.pl , ale to nie ważne. tak porostu rzucilo mi się w oczy , że hodowla z Krakowa sprzedaje i to mnie zaciekawiło. Fajnie, że maja juz nowe domki, ale wiadomo Twoje pieski sa śliczne! Livki tez beda cudne!!
madzior_ka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Witajcie a mnie nie było przez weekend ale juz wróciłam i pisze po pierwsze to super Robin ze moja siostra poleciła ci rivendelki na ggf i w ogóle ze tu tle osób ci pomogło w wyborze bo to swietny wyvbór i mam nadzieje ze xczesto bedziesz nas obsypywał zdjeciami Dwalinka i moze jednak skusicie sie na jakies wystawy?:) a imie po domowemu jakie bedzi eimał? takie jak w rodowodzie czy juz macie jakies inne? a ja weekend spedziłam genialnie, najpierw w piątek(przepraszam ale musze troche o koniach ponudzic) jezdziłam na MOntanie było genialnie!!1 miałam trening skokowy skskałyśmy taki gigantyczny okser chyba 80 cm miał był naprawde spory!!! aszło nam super i nei zapeszając byc moze (zaleznie od srodowej jazdy) w niedziele mój debiut na zawodach!!! jupppii!! tyle na to czekałamm!!! i to w zawodach skokowych (lubie ujezdzenie ale kocham skoki)!!! na Monranie ale nei wiem nic wiecej musze do mojego trenera maila napisac i sie popytac wszystko dokłądnie ale super strasznie sie ciesze!!! a potem pojechałam z Krówką (kolezanka z druzyny) do Dudu (kolezanki z druzyny) do Krakowa i było super oczywiscie!! najpierw była bitwa na piankowe miecze;d potem skoki przez poduszki a potem oglądaliśmy Mustanga z dzikiej doliny - fajniutki film!!! było jak w kinie bo Dudu ma sale kinową w domciu:))) projektor ekran rociągający sie na ścianie mnóstwo głosników po prostu bomba!! a dzisiaj rano byłysmy na pierwszym spotkaniu kursu zastepowych a potem znowu oglądałysmy koniec Mustanga i niestety musiałam wracać:(( ale w srode koniki - trening skokowy, w sobote zbiórka a w niedziele.... moze zawody!!!
Natalia_W Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatko gratulacje!!! No i trzymam kciuki za maluszki Livki i za mamusie!!
orsini Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Acha do tego spanie w 5* hotelach wiec obsluga na kazde zawalonie, drinki na darmo (ale byly pyszne), w ogole wszyscy mili, usmiechnieci :wink: :D . KaVanga!!!KARA!!!my tu marzniemy a Ty o jakis drinkach!!!i sloncu!!!KARA!!! a tak powaznie dawaj foty!!!i milo Cie widziec!!! PS_masz moze fote tego hiszpana cz-sr z bydgoszczy???
orsini Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Agatka: gratuluje krycia i sprzedazy szczenkow!!! Jutro pogadamy, bo dzis czasu niet u mienia:(((
orsini Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 a wracajac do tego Mexyku i domku pod warszawa, zarabiastego domku pod Warszawa...KaVanga nie masz czasem brata???? :lol: :lol: :lol: daj numer tel. do niego jak masz :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Natalia_W napisał(a):Ka-Vanga mam Twoje zdjęcie z Głogowa jak chcesz to mogę Ci je przesłać :D No wyslij plissssssss, hiehie tylko ja poprosze z Bydgoszczy a nie z Glogowa :wink: :lol: .
Justa Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ka-Vanga fotecka jest w Galerii Sznaucerów na jednej z ostatnich stronek ;) Ale wszystko się szybciutko potoczyło z Robinem i maluszkiem! Nawet nam sie nie pochwalił, że się zdecydował :evilbat: A teraz czekamy na jakieś wieści i na fotki :evilbat: :angel:
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Romas'] Bylam ,wlasnie wrocilam i mama zamiar w topicu "radosna tfurczosc" wstawic zdjecia Bieszczadow,zeby Ka-Vanga zobaczyla co stracila smazac sie w sloncu tropikow :D :D A co z tym przepisem to nie wiem ,bo my tam wszedzie z psem sie pchamy i tyle :D Nikt nam uwagio nie zwraca jesli tylko pies na smyczy . E tam, zaraz stacila, do Bieszczad tez sie pojedzie :wink: , hiehie zreszta na wyjezdzie byli z nami w grupie gorole i troche o gorach poopowiadali (po gorolsku oczywiscie :wink: ) :lol: :evilbat: . Ka-Vanga witaj ,juz myslalam ,ze Cie tam ludozercy zjedli w tych obcych krajach :D Jakies tropikalne komary mnie troche zjadly :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 orsini napisał(a):KaVanga!!!KARA!!!my tu marzniemy a Ty o jakis drinkach!!!i sloncu!!!KARA!!! a tak powaznie dawaj foty!!!i milo Cie widziec!!! PS_masz moze fote tego hiszpana cz-sr z bydgoszczy??? Hahahahahaha, moglam sie spodziewac kary :wink: :lol: :evilbat: . Hie hie a tak serio to Was tez milo juz widziec :D . Jakies tam mam, tylko ja ne wiem do konca czy to ten ktory mi sie wydaje, zreszta bede jutro je wysylala do Krysi, bo mi za pozno wyslala maila i juz jej nie zdazylam odeslac przed wyjazdem. A brata mam, ale juz jest zakochany w innej :wink: :lol: .
Recommended Posts