Agatka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Witaj Tara ! Pamietaj zawsze zostaja wspomnienia! I one sa najważniejsze!!! A u nas dzis bedzie IMPREZA,bo : Mały Dengi-Smoczek skońcyzł dzisiaj roczek !!!! :)
Tara Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Nie wiem czy bede miała jeszcze pieska. Od odejścia mojej suni minęły dopiero 2 tyg. Wiem napewno ,że chciałabym pomóc jakiemus pieskowi ze schroniska. ALe nie wiem kiedy to będzie. Dziekuje za miłe słowa
malawaszka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dengi STO LAT :BIG: :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking:
malawaszka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Tara - to śledź topic podwieszony o sznaucerach ze schroniska - wkeljam tam wszystkie sznaucery o których się dowiaduję że są w schroniskach
alexandra Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Witaj Tara w naszych sznaucerkowych progach!! Przykro mi niezmiernie z powodu Twojej suni, bardzo Ci współczuję :cry: Agatko wyściskaj od nas dzisiejszego jednolatka. Dengi kotku wszystkiego najlepszego!!!! :BIG: :tort: :laola:
jostra Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dengi - sto lat od całej naszej parszywej tfu szczęśliwej dwunastki :D - 2 ludziów, sześciu psiaków, 2 papużek i 2 rybek, niech Ci się darzy przez cały rok Miej dużo zabawek i kości Jeszcze więcej od Pańci i Pańcia miłości Wygraj wiele pucharów i medali A tłum lasek niech drzwiami i oknami wali :P
malawaszka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 jostra napisał(a):Dengi - sto lat od całej naszej parszywej tfu szczęśliwej dwunastki :D - 2 ludziów, sześciu psiaków, 2 papużek i 2 rybek, niech Ci się darzy przez cały rok Miej dużo zabawek i kości Jeszcze więcej od Pańci i Pańcia miłości Wygraj wiele pucharów i medali A tłum lasek niech drzwiami i oknami wali :P :klacz: Jostra ujęłaś sedno sprawy :D
Marta-m Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Witajcie!!! Wkońcu mogłam powrócic...eh mielismy jakiegos paskutnego wirusa i nie mogłam otwierac stron :evil: Ale naszczęści już moge nadrabiać zaległości :) STO LAT DENGI!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :angel: :angel: Witaj Tara. Bardzo ci współczuje, wiem co czujesz. Dziewczyny dobrze mówią-czas leczy rany. Póki co witamy Cię wśród nas :D
malawaszka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 MArtuś - jak tam psinka?? :D masz nowe fotki???? ciekawa jestem jak teraz wygląda nasz młody kawaler :wink:
Tara Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 malawaszka,Agatka ,alexandra i Marta-m Dzieki Wielkie za miłe powitanie na forum Bardzo sie ciesze ,że tu trafiłam.Szkoda ,że nie wcześniej. :cry: Miłe forum i fajni ludzie.I oczywiściwe Śliczne sznaucerki :wink:
Justa Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Ooooj widzę, że nowy sznauceromaniak do nas zawitał :D Ale nas duziio juz i cąły czas ktoś dochodzi :D Cieszę się i też się witam :angel:
madzior_ka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 witaj Tara ja również cie serdecznie witam w naszym grodnie i bardzo współczuję straty suni:(( i sto lat dla DENGUSIA!!! spóźnione nieco ale szczere!!!!
Tara Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Justa, Madzior ka dziekuję :wink: Dengi -Wszystkiego Najlepszego!!! :BIG:
madzior_ka Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 hm....ale tu dzisiaj pusto w ogóle postatnio tutaj pusto, co się z nami dzieje?!?!? mam nadzieje ze to tylko spowodowane wyjazdami na feire i niedługo minie ten zastój:)
Marta-m Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Też myśle że ten zastuj to przez wyjazdy..eh zazdroszcze tym co sobie wyjezdzają w góry..... :roll: A co z Edkiem? Wszystko wporządku :D Mimo iż ostrzygliśmy go na zime to jak narazie ( puk puk-odpukać!!!) jest zdrowiutki :D Troche mi go szkoda bo nie chychodzimy na takie dłuuugie spacerki no ale musi poczekac do ocieplenia. Poza tym już troche jaśnieje, więc sądze że jak ostrzyżemy go na wiosne to będzie bardziej przypominał p&s niż wcześniej :lol: Zdjęcia planuje wkrótce... :wink:
Justa Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Marta czekamy na zdjęcia Edusia!!! :angel: No zastój jest, a ja wreszcie wyrabiam się z czytaniem Was na bieżąco ;) Żyć nie umierać ;) Nie no, żartuje, pustawo i smutnawo się zrobiło... Ale kiedy wróci Ola to pewnie się zrobi ruch jak znowu się dorwą z orsini do forum! 8) A my dzisiaj do lau jedziemy (mam nadzieję) i porobimy trochę foteczek znowu ;)
Pasavera Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Nio Justa to czekamy na pikną Gal :angel: :angel: :angel: Ja dzisiaj tez powklejam troche zdjęć mojego diabełka :lol: 8) Czekamy na foteczki Ediego :angel: :angel: :angel:
malawaszka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Pasavera - mam do Ciebie ogromną prośbę :) zrobiłabyś mi bannerek ze zdjęć tych sznaucerków schroniskowych?? z napisem o takiej treści jak na moim, bo to bez sensu wygląda - roześmiana Luna na banerze i sznaucery w potrzebie :-?
jostra Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Strasznie tu pusto, poszliście na jakieś inne forum czy co???
Matt Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Fotki juz w galerii :wink: Ehem, co sadzicie o moim nowym emblemacie?? :evilbat: Niedlugo wstawie cos do podpisu :wink:
jostra Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 malawaszka napisał(a):jaki masz sposób - może i u Luny się sprawdzi bo mam już dosyż tego cudowania przy czesaniu :roll: A czemu cudowania??
Pasavera Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Nio pewnie waszeczko :angel: Tylko proszę o jakieś fotki :wink: Matt nie poznałam Cie :o :lol: Przez ten avataerk nowy :wink: :angel: :angel: :angel:
Matt Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 malawaszka: Odpowiadam na Twoje pytanie z galerii o sposob czesania :wink: No wiec jesli chodzi o czesanie grzbietu to nie ma problemu... czeszcze go taką gumowa rekawica i to jest dla niego przyjemne i siedzi spokojnie. Natomiast jesli chodzi o lapki, brodke, wasy, brwi to juz inna sprawa :wink: Zwykle jest to tak. Za czesanie zabieram sie wtedy kiedy Abiego nie rozpiera enegria... a wiec jest albo wybiegany lub troche spiacy choc nie zawsze wtedy go czesze, ale tak jest najlepiej :wink: Biore ciasteczko (smakolyk, najczesciej uzywam te ze szpiku kostnego Pedigree, albo jakies ciasteczka Eukanuby albo tych innych lepszycg firm :wink: ) Trzymam go w piesci, ale tak zeby jezyk psa mogl sie dostac do ciasteczka. W tym czasie druga osoba (w tym wypadku najczesciej jest to moj tata) sobie go czesze, ew. wycina juz mocne koltuny ktorych sie nie da rozczesac. A Abi stoi spokojnie wpatrzony w smakolyk, wacha go i lize. Tak wiec sie nie rusza i daje czesac. Kiedy skonczy sie czesanie, Abis od razu dostaje smakolyk :wink: Gorzej jest z czesaniem wlosow na klacie, a Abi ma ich sporo. Wtedy musi lezec na plecach a sposob z ciasteczkiem nienajlepiej sie sprawdza, ale jakos tez idzie :roll:
Recommended Posts