Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Co do tego zdjecia to odpisuje tu bo jak zwylke Justa mnie wycieła.

To jest Hermes a zmylił mnie puchar bo jak dengi zwyciezca to miał puchar . NIE?

A czy mąż Agatki nie mógł wystapić w roli wystawcy ??> Chłopu to juz nic sie nie malezy????

Posted

JUsta bądź konsekwetna . Traktuj wszystkich jednakowo. Już Ci raz zwracałem uwage, że jednych wycinasz a innych nie.

Zgadzam sie ztym ,żze nie wolno pisać na galerii ale dalczego tylko mi????????????????????????????????????????????????????????????????????????///

Posted

jostra napisał(a):
tak konkretnie to Chottans ONLY FOR HERMES

miałem tą informacje ale Justa mi wycieła , że to niby mało istotne i drugi raz mi sie nie chciało szukas w KSP.

Posted

jostra napisał(a):
chyba podpadłeś Juście, skoro Cię tak namiętnie wycina :P

Może przesadzam .

Ale czuje, że Justa mnie nie lubi za to ,że kiedys napisałem ze program o Miriam jest dla dorosłych i jakoś Ją to bardzo zabolało.

Posted

Mek napisał(a):
jostra napisał(a):
chyba podpadłeś Juście, skoro Cię tak namiętnie wycina :P

Może przesadzam .

Ale czuje, że Justa mnie nie lubi za to ,że kiedys napisałem ze program o Miriam jest dla dorosłych i jakoś Ją to bardzo zabolało.

Hehehe ;) A ja juz dawno o tym zapomniałam ;) Mimo, że Modem jestem to żarować tez umiem ;)
Ja Was wszystkich lubiem ;) Aw wycicnam, kiedy odbiegacie od tematu, zaczynacie dochodzic jak nazywa sie i kogo jest dany pies, bopóźniej jedno od drugiego ciągnie tamat i zaczyna sie pogaducha ;)

Mek, nie wiem skąd takie myśli :roll: 8)

Posted

No niestety Justa mnie też wycięłaś !

Można było przenieść mojego posta przecież do sznaucerów , albo off- topiku.
Jak wyobrażasz sobie galerię, jako same zdjęcia bez żadnych komentarzy????????????????????????
Chcąc skomentować zdjęcie muszę pod zdjęciem pisać " fajne zdjęcie resztę napiszę w off - topiku" ??????????????

Posted

Komentarze są, ale nie daleko idące na temat pochodzenia psa czy zgadywania co to za psina jest. To jest GALERIA a nie off topic, a ja nie mam zamaru przenosic każdego postu do sznauceromaniaków.

Posted

Olivka napisał(a):
Wnoszę o przekierowanie mojego posta do konkretnego działu .
Czuję się urazona.

Olivko może założymy klub :)

Mnie to irytuje, że jedne posty się zostawia i inne wycina. I nie ma w tym żadnej logiki

Posted

Powiem tak : Ja wiele razy wnosiłam o nie rozgadywanie się w Galerii a Wy to olewaliście, to dlaczego ja miałabym spełniać Wasze wnoszenia o przenoszenie postów?
Po drugie posty nie byłyby usunięte gdyby były od razu na snzuaceromaniakach. Ponieważ były w nieodpowiednim miejscu to po prostu je usunęłam.
Po trzecie nie chcę się kłócić. Robię to co uważam za słuszne i praktycznie nie powinnamwdawac sie w żadną dyskusje na ten temat, bo nie mam takiego obowiązku zgodnie z regulaminem.
Po czwarte, jeżeli macie zastrzeżenia do mojego Moderowania to kontaktujcie się z Adminem lub Margo.

Pozdrawiam.

Posted

Mam propozycję Mek .

Zakładamy nowy temat pt: komentarze do zdjęć w galerii.
A będzie to wyglądało tak:
W galerii konieczna będzie numeracja zdjęć np: 1a,1 b 1c , 2a , 2b, 2c .............................................
i potam w dziale komentarze do działu galeria nasze wypowiedzi oczywiście z zaznaczeniem do którego zdjęcia 1a, 1b , 1c, 2a, 2b, 2c....................................................................................
Fajne nie :roll:

Posted

Olivka napisał(a):
Mam propozycję Mek .

Zakładamy nowy temat pt: komentarze do zdjęć w galerii.
A będzie to wyglądało tak:
W galerii konieczna będzie numeracja zdjęć np: 1a,1 b 1c , 2a , 2b, 2c .............................................
i potam w dziale komentarze do działu galeria nasze wypowiedzi oczywiście z zaznaczeniem do którego zdjęcia 1a, 1b , 1c, 2a, 2b, 2c....................................................................................
Fajne nie :roll:

Brawo. Fajny pomysł. Zakładaj .

Tylko czy forumowiczom bedzie sie chciało numerować zdjęcia???
Ale przynajmniej będzie łatwiej odszukać komentarz bo na sznauceromaniakach to czasem po jednym dniu jest 10 stron.

Posted

A ja nie rozumiem o co ta cała "afera". Zrobiłabym to samo na miejscu Justy! Trzymajcie się regulaminu a będzie OK :wink:
Przecież ja kiedyś przez pół dnia przekopywałam galerię żeby znaleźć w niej jakieś zdjęcia! :roll:

Ale nie martwcie się 8) I tak Was wszystkich kosiam :lol:

Posted

Mek ! ale to był żart z tym nowym działem .
Toż to biurokracja i utrudnienie .
Pasawero!
Z Justą juz się dogadałyśmy i wypiłyśmy jednego, jest OK

Posted

Waszko znawca nie jestes ale masz racje:))))
Mek nieladnie:))tak sie nasmiewac z BIS Juniora:)))))))))))))))))))
a swoja droga to popatrzcie jak ma zrobione tylne lapki-wydaje sie,ze ma zajefajne katy,a tak naprawde to jest tylko tak wlos wyciety!!!no coz-niektorzy z wlosa katy robic musza i musza jezdzic za znajomymi sedziami,zeby cokolwiek skonczyc, bo u normalnch sedziow ta suka zawsze jest z tylu-3cia,4ta itp:))))))
Prosze NIE obrazac Agatki porownujac to cos do Dengiego!!!

moje to tez komentarz do foty,ale sie boje,ze Justa wykasuje z galerii to jeszcze raz TU to samo:))sorki za dublowanie:)))
ale obaczcie na te tylne ZEROWE katy zrobione wlosem:)))))i na brzuch-nowa fryzura a la whippet:)))))podoba Wam sie?moze zacznijmy tak robic nasze kundle?:))))))

Posted

Niestety Mek, kobitki powinny trzymac się razem :evilbat: A faceci powinni się z nimi zgadzać :evilbat: A wszystko będzie oki :lol: :lol: 8)

Posted

Justa napisał(a):
Niestety Mek, kobitki powinny trzymac się razem :evilbat: A faceci powinni się z nimi zgadzać :evilbat: A wszystko będzie oki :lol: :lol: 8)

swieta racja!!!swieta racja!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...