jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Csaba - yes od kiedy Havenstad to hodowla węgierska??? :P
dorotak Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 florance napisał(a):dzięki wielkie za odpowiedź na moje pytanie.... :-? No widzisz, tak to jest jak dziewczyny wpadną w trans... Nowe szczeniaki, te rzeczy... :lol: Jak wiesz mam średniaka, więc Ci dokładnie nie odpowiem na pytanie. Ale jak on był mały to był wszystkożerny - karmienie go "do woli" z pewnością skończyłoby się pęknięciem ;-) Więc jeśli mogę Ci coś doradzić, to zaopatrz się jednak w taki kubeczek od karmy z podziałką. Za friko dodają to do żarcia, wiec nie powinnaś mieć problemu. A sypanie "na oko" grozi uszkodzeniem oka :wink: Wsyp do tego kubeczka porcję dzienną zgodnie z tabelką (pamiętaj tylko, że w tabelce najczęściej podawana jest waga DOROSŁEGO psa, docelowa, a nie aktualna Twojego szczeniaka). No i zawartość tego kubeczka rozsyp w ciągu dnia na te 3-4 posiłki. To tyle ogólnych uwag. Jak dziewczyny już kupią tego szczeniaka :) to pewnie coś dopowiedzą. Aha, zapomniałam chyba napisać że masz słodziutkiego maluszka :angel: Zwłaszcza ten pyszczek, zupełnie jak pluszowy :angel: Pozdrowienia
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nic nie kupujemy, tylko zgadujemy Takie piekne szczenki juz dawno sprzedane są :D
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 florance pytalas o cos? :lol: :lol: :lol: Hmmm...no to juz blisko,blisko coraz blizej:))))
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 moja baza danych odezwala sie i mowi,ze to jest jakis ruski kennel:)))
alexandra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Orsini jesteś niesamowita!! Ja Ci radzę jakieś biuro detyktywistyczne założyć, kasa będzie płynąć :D Ja to tak obeznana nie jestem aż, więc wolałam w tym konkursie nie startować :)
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 hehehe:))grunt to miec dobra baze danych:)))wrzucasz haslo jakies i samo sie szuka:)))))))
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Moja baza danych jest BEZCENNA!!!! :lol: :lol: :lol:
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 jak bezcenna to znaczy, że FREE to dawaj, w takim razie :D
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 orsini - jakie Russian Federation? Bo nie rozumiem???
M@d Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 malawaszka napisał(a):hahah M@d nie wiedziałam, że Beksa bez osprzętu :lol: :lol: :lol: A co miał się "meczyć" chłopak... Nierodowodowca od handlarki :-( nie będę rozmnażał... Szczególnie z jego "charakterkiem" ... A tak przynajmniej mniejsza szansa na raka prostaty ... Powinienem dostać dożywotnie zwolnienie ze skłądek i kar :-D
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 M@d napisał(a):[... Powinienem dostać dożywotnie zwolnienie ze skłądek i kar :-D dostaniesz obiecuje,jak tylko i sobie usuniesz osprzet:))nie zachorujesz na raka prostaty:))))
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Napisałam tak: jostra napisał(a):Poznałaś po zdjęciu w galerii??? :evilbat: Czy to potwierdzenie???
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 patrz poprzedna strona ja napisalam: moja baza danych odezwala sie i mowi,ze to jest jakis ruski kennel:))) a Ty: jostra napisał(a):Poznałaś po zdjęciu w galerii??? :evilbat: to nie potwierdzenie?:))
jostra Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: To pytanie
orsini Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 czyli zabawa trwa dalej??? to nie jest ruski kennel???
Recommended Posts