Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Hehe moje tez uwielbiaja ta linke z wezlami, czasem to nawet we trojke sie do niej dorwa i ciagnaw rozne strony :lol: .
Justa Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Matt to może jakas mała relacja zdjęciowa z owego spacerku...? :evilbat: :roll: 8) :D Gal tez takie cos miała, ale ppowyłaziły z tego nitki i piechol później rzygał :-? My preferujemy piłeczki nio i kułka gumowe 8)
dorotak Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ka-Vanga, a teraz spróbuj powiedzieć, że nie miałaś aparatu. No to po prostu będzie :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: Ale może chociaż wiesz, co to za sunia (to zlikwiduję chociaż piłę łańcuchową :evilbat: ) W ogóle ogonki są debeściarskie :D Matt, Atos też ma taką linę i uwielbia się nią szarpać. Również wyciągać z niej pojedyncze nitki i... zjadać :evilbat: Na spacery jej nie wynosimy, bo usyfiłby strasznie. Ale w domu też nie jest bezpiecznie, bo jak macha łepetyną trzymając za jeden koniec to drugi wali z ogromną siłą (i to właściwie kwestia czasu jak pozbawi mnie możliwości oglądania telewizji :evilbat: ) W każdym razie Atos by potwierdził, że szarpanie jest chyba jeszcze fajniejsze od gonienia za piłką ;-) Pozdrowienia
Matt Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Justa napisał(a):Matt to może jakas mała relacja zdjęciowa z owego spacerku...? :evilbat: :roll: 8) :D Juz Ci mowilem ze aktualnie nie mam aparatu :evilbat: Ale powinienem niedlugo miec go z powrotem to wtedy relacja, owszem będzie 8) :P :D :lol: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Hehe kurcze milam nie mowic o tym sznaucerku, bo wiedzialm, ze tak bedzie :wink: , mialam aparat ale narobilam fotek wczesniej i mi padly baterie i bylam wsciekla, bo biegala pozniej Bangi, sredniaczka i mini i moglam im popstrykac, ale bateria wlasnie siadla buuuuuuuuuuuu :cry: .
M@d Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 My zrezygnowalismy z takiej z węzłami, bo... nasz spryciarz zębami supły rozwiązywał :-( (i też zżerał nitki) Teraz ma taką "ósemkę" i nie ma jak się dobrać do końców :lol: Co do piłek, to lubi mniejsze. Jak kupiliśmy taką, że nie może jej w pysk chwycić, to strajkuje jak ją bierzemy, a jak strajk nie pomaga, to się wkurza i nas obszczekuje za głupie dowcipy :-P
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga coś ściemniasz :evilbat: :lol: wcale nie :P :roll:
dorotak Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga coś ściemniasz :evilbat: :lol: No ściemnia... I jeszcze jak się obficie tłumaczy... :evilbat: M@d, ale chyba tej ze zdjęcia w Twoim podpisie to jednak nie bierze do paszczy? :lol: Wynika z tego że piłeczki dzielą się na te do zabawy (mniejsze) i te do pilnowania (jak największe :evilbat: ) :lol: Pozdrowienia
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nic nie sciemniam, a zaraz wstawie te co porobilam niedowiarki :P :evilbat: .
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Hej niedowiarki juz wstawilam kilka, zaraz bedzie wiecej :P .
Marta-m Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Edi reż miał linke ale gdzieś ją zgubił :roll: Musze mu kupic nowa bo tez ja lubił. ALe i tak jego najukochanszą zabawka jest oczywiście piłeczka na sznurku :D Gdy ma ochote sie bawic przynoci mi ją i patrzy sie tymi swoimi oczkami :lol: heh....Dzisiaj widziałam taka dziewczyne która bawila się ze swoim psem frisbee...i od razu pomyślałam ze ja tez musze spróbowac. Tylko jak złapie troche kaski. A wasze psy bawia się frisbee?? Wiem ze Figa Pas ma takie cacko bo widziałm na zdjęciach :wink: Edi kiedys bawił sie takim "talerze" i tylko sobie aportował,ale chciałabym żeby umiał łapać ...tylko że chyba trudno tego nauczyc co?
malawaszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 też bym chciała żeby Luna frisbee łapała ale ona nawet nie łapie jak jej coś do żaria rzucam - tylko się gapi i czeka aż spadnie :-? :lol: :lol: :lol: Ka-Vanga więcej tych fot dawaj :D :angel:
Marta-m Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 tak samo jak EDI!! ostatnio probowałam go nauczyc lapania nagród ,ale on tylko patrzy sie jak "leci" i szybko wsuwa z podłogi :-? i nawet jak mu specialnie wycsoko rzucam to czeka a skubany nie pokusi sie żeby skoczyc i złapac :roll:
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nio wrzucilam ostatnia partie fotek z tego spacerku :D .
dorotak Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ka-Vanga, no jak Cię postraszyć to od razu przynosi efekty. Super foty! Atos chętnie łapie smakołyki - o ile pańcia dobrze wceluje w paszczę. Znaczy się łaskawie otwiera ją w dobrym momencie :cunao: Z frisbee swego czasu próbowaliśmy, ale ja nie za dobrze rzucałam a Atos za każdym razem starał się złapać i czasem tak karkołomne sztuki wyczyniał w powietrzu, że bałam się dalej próbować. Z łapaniem generalnie nie ma problemu, ale oczywiście nie ma refleksu bordera. Czyli jak leci we w miarę dobrym kierunku, to chętnie wyskoczy :lol: Ostatnio miałam w ręku taki plastikowy miękki dysk, świecący w ciemnościach - chyba Karlie to produkuje. Długo się zastanawiałam. Kurczę i chyba go w końcu kupię i popróbujemy znowu :lol: :lol: Pozdrowienia
Matt Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Ja jakos sobie nie wyobrazam Buńka łapiącego frisbee :lol: Co jak co - ale piłeczki to w powietrzu łapał :D
malawaszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 ehhh Luna w tym akurat sprytna nie jest :lol: czasem myślę, że to przez grzywkę, ale jak Wasze psiaki sobie radzą więc to nie grzywka :roll: :lol: a własnie nam Pani przywiozła worek Acany dla małych ras i Lunie strasznie posmakowało :angel: leży teraz i pilnuje worka :lol: :lol: :lol: i ciasteczka z Acany tez jej posmakowały baaardzooo :D
Ka-Vanga Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 dorotak napisał(a):Ka-Vanga, no jak Cię postraszyć to od razu przynosi efekty. Super foty! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Strasznie sie ciesze, ze Wam sie fotki podobaja, a niedlugo moze beda ze spacerku ........... Bangi i Gali :grins: .
Justa Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ka-Vanga napisał(a):dorotak napisał(a):Ka-Vanga, no jak Cię postraszyć to od razu przynosi efekty. Super foty! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Strasznie sie ciesze, ze Wam sie fotki podobaja, a niedlugo moze beda ze spacerku ........... Bangi i Gali :grins: . :D :D :D
malawaszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 łooohohohoooooo :multi: dwie czarnulki powiadacie :angel: kiedy to kiedy :angel:
Marta-m Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 ooo to fajnie :D juz nie możemy sie doczekac :wink:
Recommended Posts