Agatka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini , nie mozemy publicznie bo bys nie miała co detetktywowac :D
Madziara Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Przyszłam po karę. hahaha Jush się boję. Coś mi się popitwasiło z tą hodowlą... może to było tak,. że jedną sukę mięli? Coś na pewno 1 było, ale co... wybaczcie sklerozę :P:P:P:P:P:P:P:P
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hmmm...wrrrr.. a patrzajcie jaka KaVanga cwana:))ucieka,niby na spacer:)))
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 dokładnie KA-Vanga uciekła, zaraz reszta ucieknie i znowu pusto będzie :roll:
Madziara Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Hehehe, czy to przeze mnie? Ja przyszłam, KA-Vanga uciekła :( KA-Vanga, jak możesz?:P
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nio nie wszyscy moga uciec, bo są przykuci do house'a z powodu choroby :-? Dzięki Bogu, że nie mam teraz ferii bo bym się chyba podźgała :-? :lol: I jeszcze ten wzrok mojego czarnego jak błaga, żebyśmy wyszły... A Justa musi najpierw ubrać się w 4 warstwy ubrania i to tylko przed klatke na siusiu :-? Bidulka :-?
Agatka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No ja sie nigdzie nie ruszam , jestem pryzkuta do biurka do 17
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja też jestem (jak codziennie) przykuta do biurka conajmniej do 16 :(
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 ale Ty chociaz dobra kase za to dostajesz...a nie to co ja :cry:
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nio nie dość, że kase za tomacie, to jeszcze na dgm siedzicie od rana ;) życ nie umierać ;) A Galcia stęskniona za spacerem na parapecie sie usadowiła ;)
Agatka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 A jak ktos dostaje kase jak szef ma dobry humor, a i tak musi siedziec to co ma powiedziec... :(
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Orsini - kasa marna niestety - szczególnie biorąc pod uwagę, że pracuję tu już 8 i pół roku, a ostatnią podwyżkę miałam 5 lat temu !!! I to kilkadziesiąt złotych. :evilbat: Do tego mam full godzin nadliczbowych, za które mi nie płacą, więc stawka godzinowa niziutka jest, nie ma czego zazdrościć.
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :( Bidulki... :( A tak odbiegając od tematu: madzior_ka wybrałas juz jakies ubranko dla Dena? Czy dalej szukacie?
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Justa napisał(a):A Galcia stęskniona za spacerem na parapecie sie usadowiła sama wskakuje na parapet? heh Denisa to trza wsadzić, ale uwielbia siedzieć na takim fotelu co jest przy oknie balkonowym i moze się gabić przez to okno godzinami!!! a teraz własnie wyłożył się brzuchem do góry i śpi na owym fotelu:)
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nie wskakuje bezpośrednio, ale najpierw na krzesło potem spacerek po biurku a potem hyc na parapet ;) Tylko troche wieje od okna (dopiero na wiosne wymieniamy) więc długo siedziec nie może ;) Właśnie obwarczała jakiegoś chopaczka na podwórku ;)
madzior_ka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 justa napisał(a):madzior_ka wygrałas juz jakies ubranko dla Dena? Czy dalej szukacie? narazi enie kuppujemy bo najpierw myślałyśmy że z tego ubranka co sami szyjemy nic nie bedzie i trzeba kupić, ale teraz jak się za nie trochę wzięłam to już zostało tylko wszycie gumek i wyszło naprawdę ładne, wiec nie ma potrzeby narazi ekupowania bo tamto będzie miał cieplutkire z nogawkami i polarkiem, a na taką pogode jak dzisiaj spokojnie wystarczy sweterek albo nawet nic :) Agatko a tobe jesczeraz dziękujemy za te wykroje bo są naprawdę fajne:) i nie trzeba było nic zmniejszac nawet tylko nogawki trochę skrócić i jest ok:) z tyłu narazie tak śmiesznie wygląda bo nie ma gumek i całe koło pupy i na brezszku ma luźne ale może zrobię zdjęcie i powiecie co o nim sadzicie:) w nogawki do gimeczek dałam stoperki i fajnie się teraz reguluje ich szerokośc;)
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nio i popatrz jak fajnie ;) I jeszcze własna inwencja twórcza, no no no ;) Galcia ma ubranko z parasolki i jest fajnie ;) Czekamy na zdjęcia!
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no i tloczno teraz jak w mrowisku tu:))))a to ponoc ja gadula czy jakos tak?:))) :lol: :lol: :lol:
Justa Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nie przyzwyczajaj sie :D Od poniedzialku do szkoły... :-?
Romas Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ludzie ,ale zimno.Poszlam z Zuzia na spacer i po 45 min mialysmy dosc .Brrr,ja to jednak bym chciala zeby ta zima sie juz skonczyla .Zreszta moj piesek tez pewnie tak uwaz ,bo teraz zwinela sie w swoim koszyczku i grzeje lapki .
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no ja sie nie dziwie,ze zmarzlas po 45 minutach:)))
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 zimno powiadacie?? a ja tesh muszę lecieć na spacerek :-?
Recommended Posts