Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Przyszłam po karę.
hahaha
Jush się boję.
Coś mi się popitwasiło z tą hodowlą... może to było tak,. że jedną sukę mięli?
Coś na pewno 1 było, ale co... wybaczcie sklerozę :P:P:P:P:P:P:P:P

Posted

Nio nie wszyscy moga uciec, bo są przykuci do house'a z powodu choroby :-? Dzięki Bogu, że nie mam teraz ferii bo bym się chyba podźgała :-? :lol:

I jeszcze ten wzrok mojego czarnego jak błaga, żebyśmy wyszły... A Justa musi najpierw ubrać się w 4 warstwy ubrania i to tylko przed klatke na siusiu :-? Bidulka :-?

Posted

Nio nie dość, że kase za tomacie, to jeszcze na dgm siedzicie od rana ;) życ nie umierać ;)

A Galcia stęskniona za spacerem na parapecie sie usadowiła ;)

Posted

Orsini - kasa marna niestety - szczególnie biorąc pod uwagę, że pracuję tu już 8 i pół roku, a ostatnią podwyżkę miałam 5 lat temu !!!
I to kilkadziesiąt złotych. :evilbat:
Do tego mam full godzin nadliczbowych, za które mi nie płacą, więc stawka godzinowa niziutka jest, nie ma czego zazdrościć.

Posted

Justa napisał(a):
A Galcia stęskniona za spacerem na parapecie sie usadowiła

sama wskakuje na parapet? heh Denisa to trza wsadzić, ale uwielbia siedzieć na takim fotelu co jest przy oknie balkonowym i moze się gabić przez to okno godzinami!!! a teraz własnie wyłożył się brzuchem do góry i śpi na owym fotelu:)

Posted

Nie wskakuje bezpośrednio, ale najpierw na krzesło potem spacerek po biurku a potem hyc na parapet ;) Tylko troche wieje od okna (dopiero na wiosne wymieniamy) więc długo siedziec nie może ;)
Właśnie obwarczała jakiegoś chopaczka na podwórku ;)

Posted

justa napisał(a):
madzior_ka wygrałas juz jakies ubranko dla Dena? Czy dalej szukacie?

narazi enie kuppujemy bo najpierw myślałyśmy że z tego ubranka co sami szyjemy nic nie bedzie i trzeba kupić, ale teraz jak się za nie trochę wzięłam to już zostało tylko wszycie gumek i wyszło naprawdę ładne, wiec nie ma potrzeby narazi ekupowania bo tamto będzie miał cieplutkire z nogawkami i polarkiem, a na taką pogode jak dzisiaj spokojnie wystarczy sweterek albo nawet nic :)

Agatko a tobe jesczeraz dziękujemy za te wykroje bo są naprawdę fajne:) i nie trzeba było nic zmniejszac nawet tylko nogawki trochę skrócić i jest ok:) z tyłu narazie tak śmiesznie wygląda bo nie ma gumek i całe koło pupy i na brezszku ma luźne ale może zrobię zdjęcie i powiecie co o nim sadzicie:) w nogawki do gimeczek dałam stoperki i fajnie się teraz reguluje ich szerokośc;)

Posted

Nio i popatrz jak fajnie ;) I jeszcze własna inwencja twórcza, no no no ;)
Galcia ma ubranko z parasolki i jest fajnie ;)

Czekamy na zdjęcia!

Posted

Ludzie ,ale zimno.Poszlam z Zuzia na spacer i po 45 min mialysmy dosc .Brrr,ja to jednak bym chciala zeby ta zima sie juz skonczyla .Zreszta moj piesek tez pewnie tak uwaz ,bo teraz zwinela sie w swoim koszyczku i grzeje lapki .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...