orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 tylko???a z czym?Dengi i co jeszcze?ehhh tez bym juz pojechala na jakas wystawke...
Agatka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 NIe widziałas katalogu... NIo bedzie pare osób z DGM :)
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Widzialam,dlatego pisze,ze Dengi:))a reszta?bo mi sie szukac nie chce-wiesz lenistwo:))))
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no a reszta tych dogomaniakow?Jostra na ten przyklad?wystawia w szczenkach mala czarna?:))))
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):tez mam taka:((ale mam to gdzies! a jak sie odchudzam(zaraz zaczne)to po prostu mniej zre,bo kocham miesko:)))) Dobrze, ze nie mam takiego problemu, raczej odwrotny :P Ja mam super szybką przemianę materii, mogę jeść tyle ile mi się tylko podoba, 3 schabowe albo 2 czekolady na raz i nic
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):no a reszta tych dogomaniakow?Jostra na ten przyklad?wystawia w szczenkach mala czarna?:)))) ja - białaska i czarnulkę
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no i siedza na tych priwach!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a oni wciaz siedza na priwach!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 WY WY WY WY WY!!!wszyscy!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: wrrrrr
M@d Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Eee tam, privy dobra rzecz, człowiek poznaje prawdziwe poglądy ludzi, a nie te ugrzecznione "na pokaz" na forum :lol: Zdziwiłabyś się ilu ludzi nie mówi otwarcie co myśli :lol: :lol: Nawet na takim luźnym hobbystycznym forum jak forum o psach :wink:
julcia_so Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Rzeczywiście orsini z Ciebie straaaaaaszna gaduła!! :lol: Odrazu na forum zrbiło się "gwarno" i dużo napisaliście - heh....coś w tym chyba jest! :wink:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 wlasnie,ze NIE,bo siedza na priwach i owszem gadaja ale ze soba :cry: :cry: :cry: :cry:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no to wyjatek jakis:))jak rodzynek w peerelowskiej drozdzowie:))))
julcia_so Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja też nie!! Zaraz niech sie przyznają Ci, którzy siedzą na priwach - orsini wlepia kary!!!!! :evilbat: 200 euro!!!
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hahahaha w wiezieniach tez sami niewinni siedza:))wiec tu nikt na priwie nie siedzi :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja na prv gadam z KaVanga ;) i co w tym złego ??
julcia_so Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Juz jedna się przynzała!! :evilbat: Kto nastepny?!? :lol:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to ze TU sie nie odzywasz!wrrr :evilbat: :evilbat: KaVanga tez moze TU pisac:))chociaz zaraz KaVanga napisze,ze ona na zadnym priwie nie siedzi hahahaha
julcia_so Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to ze TU sie nie odzywasz!wrrr KaVanga tez moze TU pisac:))chociaz zaraz KaVanga napisze,ze ona na zadnym priwie nie siedzi hahahaha no własnie - kłamczuchy jedne! :evilbat: :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja siedze i to z kilkoma osobami :P . A teraz uciekam na spacerek z innymi psiakami, hehe wreszcie sie Bangitka wybiega pozadnie :wink: , Nafki nie moge wziac przez ten cholerny kregoslup :-? .
Recommended Posts