Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Hihi, a ja wklejam świerzutkie zdjątka małej od niej :) (jeszcze ciepłe) :P Będzie miała surprise jak przyjdzie do pracy :)
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a to moja wina,ze Wy nie gadacie?i trzeba Was karami pilnowac to wtedy piszecie i to duzo?:))))raz tu nawet jak na chacie bylo:)))
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Hehe, bo Orsini to gadula straszna :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):i kto to mowi??? :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 aaaa a gdzie tuman madziara???bo mnie wczoraj olsnilo,ze totalne gupoty pisala:))) 1.nie pamietam czym Iza kryla i po czym ten miot na H ale na pewno nie amerykanskim psem:)))moze i owlosionym,ale nie ameryckim 2.hodowla znad Serwentu miala wiecej niz 1 miot:))))duzo wiecej i pewnie dalej ma:)))bo nazywali pokolei i Iza miala BUGI, a po Olsztynie chodzi juz Elwis-i ma ladnych pare lat i ten wlasnie jest po tym Blythewoodzie-mi sie popierpapier, nim kryla nie Iza a Goska-Bibe:)))))wiec hodowla mimo,ze Serwent wysechl-taka rzeczka malutka-istnieje:)))
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No wlasnie, tak mi sie wydawalo, ze oni mileli kilka miotow, zreszta wyrazilam moje watpliwosci w galerii :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: . Madziara zaraz doatniesz KARE :P :evilbat: :lol: .
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Co sie drzesz???? :chainsaw: :snipersm: :2gunfire:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):spiochy paskudne!!!POBUDKA!!! Czlowiekowi wyspac sie nie da :evil: :evilbat: :lol: .
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 jestem jestem tylko jak na mnie krzyczycie kurcze blaszka to siedze cicho :lol:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):jestem jestem tylko jak na mnie krzyczycie kurcze blaszka to siedze cicho :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):a nie? :D :lol: :D :lol: Hehe Orsini przez Twoje zarty juz mnie brzuch boli :lol: :evilbat: :wink: .
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to nie moje zarty a te zielone swinstwo , ktore jesz!nie jestes krolikiem!!! :evilbat: :evil: :evilbat:
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Haha jasne jasne tak sobie to tlumacz. A "roslinki" jem juz tydzien i sie juz przestawialm i jest fajnie 8) :grins: .
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hahahaha wlasnie:))albo jakies dodatkowe zoladki nie wyrosly jak u krowy:))))
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Smijcie sie smiejcie, a co ja mam zrobic jak ja mam taka chujowa przemiane materii i od czasu do czasu musze sobie zrobic taki post :roll: . Pewnie ze bym wolala zjesc sobie pyszna kanapeczke, czy jakis super objadek. Ale jestem twarda i sie nie dam kilogramom :evilbat: .
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 tez mam taka:((ale mam to gdzies! a jak sie odchudzam(zaraz zaczne)to po prostu mniej zre,bo kocham miesko:))))
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 ten Rzeszow to teraz??? kto z czym jedzie??? prosze pisac!!!:)))
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja jem bardzo malo teraz, w ogole nie jem duzo, a te roslinki to forma oczyszczenia organizmu i tyle no i chec schudniecia. W wakacje wazylam tyle ile chcialam i teraz znowu chce tyle :D . Do Rzeszowa chyba Jostra i Agatka.
Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 A miesa to ja bym mogla w ogole nie jesc, ale za to uwielbiam ryby, MNIAM :D .
Recommended Posts