Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

aaaa a gdzie tuman madziara???bo mnie wczoraj olsnilo,ze totalne gupoty pisala:)))
1.nie pamietam czym Iza kryla i po czym ten miot na H ale na pewno nie amerykanskim psem:)))moze i owlosionym,ale nie ameryckim
2.hodowla znad Serwentu miala wiecej niz 1 miot:))))duzo wiecej i pewnie dalej ma:)))bo nazywali pokolei i Iza miala BUGI, a po Olsztynie chodzi juz Elwis-i ma ladnych pare lat i ten wlasnie jest po tym Blythewoodzie-mi sie popierpapier, nim kryla nie Iza a Goska-Bibe:)))))wiec hodowla mimo,ze Serwent wysechl-taka rzeczka malutka-istnieje:)))

Posted

No wlasnie, tak mi sie wydawalo, ze oni mileli kilka miotow, zreszta wyrazilam moje watpliwosci w galerii :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: .
Madziara zaraz doatniesz KARE :P :evilbat: :lol: .

Posted

Smijcie sie smiejcie, a co ja mam zrobic jak ja mam taka chujowa przemiane materii i od czasu do czasu musze sobie zrobic taki post :roll: . Pewnie ze bym wolala zjesc sobie pyszna kanapeczke, czy jakis super objadek. Ale jestem twarda i sie nie dam kilogramom :evilbat: .

Posted

Ja jem bardzo malo teraz, w ogole nie jem duzo, a te roslinki to forma oczyszczenia organizmu i tyle no i chec schudniecia. W wakacje wazylam tyle ile chcialam i teraz znowu chce tyle :D .

Do Rzeszowa chyba Jostra i Agatka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...