Pasavera Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Psie fryzjerstwo też jest fajną sprawą :wink: Ale wszystko zależy od psiaka jakiego się strzyże. Bo jak jakiś niegrzeczny to się nieźle umordować można :lol: 8)
madzior_ka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 malawaszka napisał(a):ale masz fajnie już wiesz mniej więcej kiedy, a ja nie wiem nic - wiem tylko że kiedyś na pewno waszeczko ja jestem w jescze gorszej aytuacji od ciebie bo nawet nie wiem czy na pewno będę miała keidyś drugiego sznaucia, o którym tak marzę:) a ja lecę oglądać rodzinę Adamsów:)
nunio Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Wiem ze o tym bylo juz pisane baaaardzo duzoooooooo, przynajmniej mi sie tak wydaje, ale chciałbym sie dowiedziec jaka jest róznica między amerykanskim typem sznaucera, a niemieckim bo mam jednego bez paperów ale chce kupic drugiego juz z takowymi ale mam dylemat poradzcie ktorego lepiej kupic, z myslą wystawiania!? Za odpowiedzi z góry dziekuje :wink:
julcia_so Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 nunio - na sznauceromaniakach był temat Sznaucery amerykańskie oto link do niego: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=19352 tu przeczytasz o sznaucerkach własnie amerykańskich :) a oto link do strony, gdzie jest bardzo fajnie opisane o obu typach sznaucerów: http://www.sznaucer.com/Psy/Dwatypy%20sznauc/dwatypysznauc.htm
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pasavera napisał(a):Psie fryzjerstwo też jest fajną sprawą :wink: Ale wszystko zależy od psiaka jakiego się strzyże. Bo jak jakiś niegrzeczny to się nieźle umordować można :lol: 8) to jak ktoś by chciał popróbować strzyżenia w ekstremalnych warum\nkach to za 50 ojro mogę wypozyczyć Lunę :evilbat: :lol:
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ufff przebrnelam!!! Jostra Mandaryne to ja Ci moge wsadzic wiesz gdzie:)))na wystawce w warszawie:))duza mandaryna=pomarancza?:)))) Czarny Łeb jest chlopakiem:))a ja sie pytam o sunie. Jak to pies u Ciebie sie wabi SARA????
Ka-Vanga Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Orsini, a moze KRWAWA MARRY :evilbat: :evil_lol: .
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ja Ci dam!!! czyli zostaje Sara skoro Amanda nieladnie
Irviers Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Hej dziewczyny!! Sara jest troszkę pospolite - ale nie mnie sie wypowiadać z moim Reksiem :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Orsini, no co Ty, przestan z ta Sara, mi to sie zaraz kojarzy taka babcia z rozszczekanym jamnikiem :wink: .
Ka-Vanga Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 orsini napisał(a):ja Ci dam!!! co mi dasz, co mi dasz :angel: .
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 wolisz nie wiedziec!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :chainsaw: :snipersm: :chainsaw: :2gunfire: :chainsaw: :diabloti: :snipersm: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 orsini napisał(a):ufff przebrnelam!!! Jostra Mandaryne to ja Ci moge wsadzic wiesz gdzie:)))na wystawce w warszawie:))duza mandaryna=pomarancza?:)))) Czarny Łeb jest chlopakiem:))a ja sie pytam o sunie. Jak to pies u Ciebie sie wabi SARA???? Ja już wolę Mandarynę od Sary :P Nie u mnie, u Hedviki Markovej - mama Lambisia to po domowemu Sara Jak nie Krwawa Mary to może "Seks na plaży", ale to chyba dla chłopaka :P A może Brunhilda? :evilbat: Pasuje do Czarnego Łba :D
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ma byc KROTKO i ladnie , i prosto a nie jakas brunhilda:))) w domu mam Santine i Mafie, ooo moze byc cos mafijnego:))))
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 matka chrzestna...taaaa to bardzo krotkie :lol: :lol: :lol: ale moze byc donna sara:))))czyli sara:)))
Ka-Vanga Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Jak Ci sie Sara podoba to ja tak nazwij i juz :wink: .
Agatka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Chyba jesem sto lat za murzynami czy ktos mnie moze oswiecic dla kogo to imie ??? Bo chyba nie kumam , troche straciłam przez ta firmowa przeprowadzke...
jostra Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Agatka masz 666 postów :evilbat: A imię dls suczki Orsini
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='jostra']Agatka masz 666 postów :evilbat: hahhaha no wlasnie:)) zarzucilam 2 wersje:Sara i Amanda ktore lepsze, bo mowia,ze oba brzydkie:))
Agatka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ale Orsini miała miec psa.... NO mówiłam ze sto lat za murzynami jestem... To teraz ma i psa i suczke nowa ?
orsini Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 nie nowa:))))stara:)))juz ma prawie 4 miechy:)) o rany,ale ten czas zap... :lol:
Agatka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 To ta pieprzaczka??? Czy znowu cos pomerdałam ;)
Recommended Posts