Mek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A u nas w domu porodówka . Figa właśnie rodzi. Od wczoraj kopie sobie dziury w podłodze. Dzis chodzi z dziecmi w pysku i szuka dla nich najlepszego legowiska, wylizuje te swoje dzieci i się tez . pochowałem jej to chodzi i strasznie piszczy i płacze za tymi dziecmi (: Sutki ma na szczescie niewiele powiekszone. Ale troche martwie sie czy nie zrobi sie jej jakies zapalenie czy coś gorszego.
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Mek, hehe zanim przeczytalam do konca Twojego posta to juz Ci chcialam pisac, zebys szybciutko te zabawki pochwowal :wink: , hihi szczegolnie piszczace, ale widze, ze sam na to wpadles :grins: . Ogladaj Fige, czy nie ma czasem mleka, bo jak nie ma mleka to nic jej nie powinno byc :D . Acha i dobre w takich sprawach jest odwrocenie uwagi od "porodu", tzn duzo ruchu, zeby byla na maksa wybiegana i przychodzila do domu zmeczona :wink: :D
Romas Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ha, bylam przed chwila w galeri sznaucerow i musze malo samokrytycznie powiedziec ,ze pieknie nasze sznaucerki sie prezentuja :D Gorace zdjecia ! Mek a gdzie mozna abyc takie sniezne sznaucerki :P Bardzo na topie :D I po tych wszystkich dzisiejszych spacerowych szalenstawach czy myslicie ,ze moj sznuacer jest zmeczony :D nic z tego aktywnie bierze udziala w trwajacym u mnie wlasnie przyjeciu :D Ach te sznuacery :D :D
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Hehe, szalona dziewczyna, ale skad ja to znam :hmmmm: :cunao: .
jostra Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ka-Vanga przybywam 13-tego :D :P Cieszysz się? :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga przybywam 13-tego :D :P Cieszysz się? :evilbat: Czekaj jak to 13??????, Ale wtedy jestem w Bydgoszczy na wystawie, mial byc wtorek a nie niedziela :cry: .
jostra Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 eeeeeee to głupio :( Ale później też jeszcze będę, w któryś wtorek lub czwartek :)
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 jostra napisał(a):eeeeeee to głupio :( Ale później też jeszcze będę, w któryś wtorek lub czwartek :) Nio to chociaz to dobre, ale w niedziele bedziesz pewnie po malucha buuuuuuu, umow sie 12 albo 14 plosie :D :wink: :lol: .
jostra Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ale dziewczynka przylatuje 13 :( A ja mam do Wawy tylko 2 pory wyjazdu, o 5 rano :( i wtedy zdążę wrócić do domu w ten sam dzień, albo popołudniu, ale wtedy muszę nocować, a to niestety sporo kasy :( Wolałabym pojechać 12 i wrócić do domku 13, ale kasowo mi nie pasi :(
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No szkoda, ale moze cosik sie wykombinuje :wink: 8) .
madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Witajcie! My tez byśmy o 15 na zimowym spacerku i było super!!!:) Denisio pobiegał troszkęm i wyszalał się w śniegu:) bardzo dobzre chodzi mu się w tym sweterku i nic nie marznie tylko jak wejdzie w śnieg to jest mokre więc nie przemakalne by się przydało, malawaszko a to ta Iza też będzie miała takie ocieplane? bo z tego co czytałam na PwP to wywioskowałam że ma albo same polarkowe albo z hydrotwezu i można nosić oba naraz jedno na drugie, ale własnie nie mogłam znaleśc żeby pisali coś o takich ocieplanych nieprzemakalnych.... a ja jutro zadzwonie do dog fashion i zorientuje się ile by sie czekało i ile vby kosztowało to co mi się spodobało co wstawiłam linka wczesniej:) a my już ferie mamy uch, jak fajnie siedzieć sobie w niedziele na forum z myślą, że jutro nie trzeba iść do szkoł,y ale po feriach aż 5 sporawdzianów mamy!!!:(( tyle powtórek przed kwietniowymi egzaminami ze tragedia po prostu:((... a zaraz wstawie fotki Deniska ze spacerku więc za chwilke zerknijcie do galeri
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 HURRRRAAAAAAAAAA WYGALISMY :BIG: :multi: :angel: :laola: . Dzieki KOCHANI za wasze glosy, jestescie nieocenieni i najwspanialsi. SZNAUCERY GORA :multi: . :calus: .
dorotak Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No nie mogło być inaczej - Lord Mister Dogomania 2005 :BIG: :BIG: , Mister Foto :BIG: :BIG: i Najlepsze ujęcie! :BIG: :BIG: Gratulacje!
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dziekujemy bardzo, musze sobie teraz jakis zrobic fajny avatarek :D , albo wezme ten co Pas zrobila bo byl sliczny (nio chyba ze mi nie pozwoli :wink: 8) ).
madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 jejku ale się cieszę!!! serdeczne gratulację dla Lordzika ode mnie, Julci i Deniska oczywiście!!!!!!!!!!!!!
jostra Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ka-Vanga i Lordzik - GRATULACJE!!! :BIG: :multi: :bigok: Sznauceromaniacy górą :D
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Jeeeeee podium naszeeeeee :angel: :angel: :angel: a widzieliscie punkty????? LO 118 a I V-ce mister 37 :B-fly: :sweetCyb: :BIG: :B-fly: :sweetCyb: HURRRAAAAAAAAAAAAAA :multi: :drinking:
Olivka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ka- Vanga! Ale fajnie , udało się i mamy naszego sznauceromaniackiego mistera. Jakaś korona by się przydała.
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 PASAVERKO teraz już możemy to wklejać ile chcemy :angel:
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Jesssssssuuuuuuuu jestescie THE BEST, normalnie nie umiem az tago wyrazic :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: .
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ola to LO jest the BEST :angel: :angel: :angel: i należało mu się jak najbardziej :angel: :angel: :angel: ochhh szaleję ze szczęścia :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 malawaszka napisał(a):Ola to LO jest the BEST :angel: :angel: :angel: i należało mu się jak najbardziej :angel: :angel: :angel: ochhh szaleję ze szczęścia :angel: :angel: :angel: Strasznie ciesze sie i milo mi, ze tak uwazasz :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: .
Recommended Posts