Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas w domu porodówka .
Figa właśnie rodzi. Od wczoraj kopie sobie dziury w podłodze. Dzis chodzi z dziecmi w pysku i szuka dla nich najlepszego legowiska, wylizuje te swoje dzieci i się tez .
pochowałem jej to chodzi i strasznie piszczy i płacze za tymi dziecmi (:

Sutki ma na szczescie niewiele powiekszone. Ale troche martwie sie czy nie zrobi sie jej jakies zapalenie czy coś gorszego.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek, hehe zanim przeczytalam do konca Twojego posta to juz Ci chcialam pisac, zebys szybciutko te zabawki pochwowal :wink: , hihi szczegolnie piszczace, ale widze, ze sam na to wpadles :grins: .
Ogladaj Fige, czy nie ma czasem mleka, bo jak nie ma mleka to nic jej nie powinno byc :D . Acha i dobre w takich sprawach jest odwrocenie uwagi od "porodu", tzn duzo ruchu, zeby byla na maksa wybiegana i przychodzila do domu zmeczona :wink: :D

Posted

Ha, bylam przed chwila w galeri sznaucerow i musze malo samokrytycznie powiedziec ,ze pieknie nasze sznaucerki sie prezentuja :D Gorace zdjecia !
Mek a gdzie mozna abyc takie sniezne sznaucerki :P Bardzo na topie :D
I po tych wszystkich dzisiejszych spacerowych szalenstawach czy myslicie ,ze moj sznuacer jest zmeczony :D nic z tego aktywnie bierze udziala w trwajacym u mnie wlasnie przyjeciu :D
Ach te sznuacery :D :D

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga przybywam 13-tego :D :P
Cieszysz się? :evilbat:

Czekaj jak to 13??????, Ale wtedy jestem w Bydgoszczy na wystawie, mial byc wtorek a nie niedziela :cry: .

Posted

jostra napisał(a):
eeeeeee to głupio :(
Ale później też jeszcze będę, w któryś wtorek lub czwartek :)

Nio to chociaz to dobre, ale w niedziele bedziesz pewnie po malucha buuuuuuu, umow sie 12 albo 14 plosie :D :wink: :lol: .

Posted

Ale dziewczynka przylatuje 13 :(
A ja mam do Wawy tylko 2 pory wyjazdu, o 5 rano :( i wtedy zdążę wrócić do domu w ten sam dzień, albo popołudniu, ale wtedy muszę nocować, a to niestety sporo kasy :(
Wolałabym pojechać 12 i wrócić do domku 13, ale kasowo mi nie pasi :(

Posted

Witajcie! My tez byśmy o 15 na zimowym spacerku i było super!!!:) Denisio pobiegał troszkęm i wyszalał się w śniegu:) bardzo dobzre chodzi mu się w tym sweterku i nic nie marznie tylko jak wejdzie w śnieg to jest mokre więc nie przemakalne by się przydało, malawaszko a to ta Iza też będzie miała takie ocieplane? bo z tego co czytałam na PwP to wywioskowałam że ma albo same polarkowe albo z hydrotwezu i można nosić oba naraz jedno na drugie, ale własnie nie mogłam znaleśc żeby pisali coś o takich ocieplanych nieprzemakalnych.... a ja jutro zadzwonie do dog fashion i zorientuje się ile by sie czekało i ile vby kosztowało to co mi się spodobało co wstawiłam linka wczesniej:) a my już ferie mamy uch, jak fajnie siedzieć sobie w niedziele na forum z myślą, że jutro nie trzeba iść do szkoł,y ale po feriach aż 5 sporawdzianów mamy!!!:(( tyle powtórek przed kwietniowymi egzaminami ze tragedia po prostu:((... a zaraz wstawie fotki Deniska ze spacerku więc za chwilke zerknijcie do galeri

Posted

HURRRRAAAAAAAAAA WYGALISMY :BIG: :multi: :angel: :laola: .
Dzieki KOCHANI za wasze glosy, jestescie nieocenieni i najwspanialsi.
SZNAUCERY GORA :multi: . :calus: .

Posted

Jeeeeee podium naszeeeeee :angel: :angel: :angel:

a widzieliscie punkty????? LO 118 a I V-ce mister 37 :B-fly: :sweetCyb: :BIG: :B-fly: :sweetCyb:

HURRRAAAAAAAAAAAAAA :multi: :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ola to LO jest the BEST :angel: :angel: :angel: i należało mu się jak najbardziej :angel: :angel: :angel: ochhh szaleję ze szczęścia :angel: :angel: :angel:

Strasznie ciesze sie i milo mi, ze tak uwazasz :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...