Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='jostra']Olu nie będę w Warszawie we wtorek :((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bigcry: . Może za 3-4 tyogdnie przyjadę Nio to czekam za 3-4 tyg na Ciebie, mam nadzieje, ze juz sie wtedy wszystko uda :D .
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 malawaszka napisał(a):Haloooooooo!!!!!!!!!!!!! Gdzie reszta sznauceromaniaków???????? :D Hehe wlasnie :wink: :evilbat: .
madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Witajcie z ranka słuchajcie mam dow as sprawe odnośnie ubranek po pierwse malawaszko mogłabyś mi podać link do storny na dogomani albo wstawic jescze raz fotki Luny w ubranku? a dwa to chce sie poradzić co zrobić bo... Denis ma teraz dwa ubranka jedno toi moro ortalionowe nie ocieplane więc tylko na deszcz, a drugi to jes sweterek mamy w sumie cieply ale na sniegu robi się mokry i jest mu jescze zimniej więc na porę suchą się nadaje i chce żeby miał jakieś jedno ocieplane i w sumie tak sobie mysle ze po co go ubietrać w coś takie ciepłe jak ma Seja z nogawkami itd bo jak on będzie biegał skakał siersc mu juz odrosła to moze sie zagrzać i będzie mu całkiem gorąco i jescze się bardziej ppochoruje więc zastanawiam się nas takim: http://www.dogfashion.pl/photo/ubr/d02.jpg co o nim sądzicie? jest ocieplane na polarze i nie przemakalne malawaszko ty m asz coś podobne dla Lunki? i nie marznie w nim prawda? bo tak podsumowując to na łapkah on ma włosa dużo a na pewno mu wygodniej biegać w takim niż zakamuflowany od stóp po szyjkę....:) czekam na wasze opinie bo sama już nie wiem, znowu moja siostra sie upiera przy takim podobnym jak ma Seja i ja już nie wiem co robić.... :roll:
Justa Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No jasne, że wygodniej biegac mu w takim bez łapek! Madziu, pies to pies, nie trzeba go ubierac jak dzidziusia! I myślę, że takie jest wystarczające (tzn. te do którego dałas linka), bo przecież chodzi o to, żeby sie nie przeziębił i nie przemarzł, a nie o to, żeby był cały okryty od stóp do głów i nie miał niczego mokrego jak wróci ze spacerku ;) Wyschnie przecież ;) Galunia ma takie ubranko z ortalionu i pod spodem sa spodenki stare mojej mamy i w zupełności wystarcza. Zakładam je jej dopiero jak jest -10 na dworku i pies nie choruje ;) Więc Madziu, ja myślę, że to ubranko jest ok i w zupełności wystarczy ortalion+polarek na pewno będzie mu ciepło!!!
Irviers Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Hej!! Byłam już tu zalogowana kilka razy ale zakązdym razem gdy miałam czyszczenie kompa- mój nick i hasło robiły sie nieaktualne :) Ale czytam Was na bierząco ;) Z niektórymi się jeszcze nie znam (a moze własciwie z więksozścia sie nie znam;)) więc się przedstawię ;) jestam Marta, mam naszucarka mini pieprz i sól, a wczerwcu pojawi się u nas taka sama sunia ;) Imę jeszcze nie wybrane ale na razie jestem na etapie Kiwi ;) A zdecydowałam się ponownie zalogowac ponieważ chiałam zagłosować na Lordzika :wink: Piękny pies i myślę że zasługuje na wygraną :D
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 to jest tylko przeciwdeszczowe - zakładam jej tylko jak baaardzo mocno leje deszcz a to mamy na mróz :-? ale właśnie jej ubralam żeby zrobić fotkę i chyba jest za małe :o jak to możliwe???? do kiedy rosną sznaucery??? w zeszłą zimę było dobre :-? a Luna ma 2,5 roku :o Marta&Reksio :calus: suuperancko że też oddałaś głosik na LORDA - normalnie będę w wielkim szoku jak tego nie wygramy :wink: wg mich obliczeń mamy już mnóstwo punkcików :D
madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Witaj MArta!! fajnie, że do nas zawitałąś:) zpoabczysz jak się wciągniesz:) i mamy nadzieję, że już nas nie opuścisz. Justa dizeki za odpowiedź i malawaskzo dizeki za zdjęcia jestesmy zdecydowane i zamówimy mu to na grzbiecik żeby po prostu nie przemókł mu bardzo bo sweterek to jenak nasiąka śniegiem a takei będzie super, a fajne to ubranko Luny polarkowe ze zdjęcia nie wiem czy jest za małe czy nie ale wygląda na dobre, a chodzi ci o szerokośc że jest za wąskie? może lunie po prostu włoski odrosły i dlatego wydaje się ciaśniejsze? i nie marznie w nim jak idzie? to super! jak Denisio bedzie miał takie na polarku ortalionowe to mu grzbiet nie zmarznie i nie przemoknie a ąłpki i tak trzeba wymyć:)
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 jak jej zakładałam to jest za ciasne z przodu :o dało sie założyć, ale chyba nie bedzie jej już w nim wygodnie :-? to jest polarek a pod spodem jest coś ala ortalionik, więc też nie przemaka... no ale cóż chyba to opchnę na allegro za jakieś grosze bo nie będę Luny męczyć w zamałym :lol: i tak nie ma "srogiej" zimy :lol: Madziorka a może kupisz takie ubranko jak ma Luna to bordowe u Izy Szumielewicz?? Całą kasę ze sprzedaży ubranek przeznacza na schroniska dla zwierząt. Ma tez takie podszywane polarkiem a na wierzchu jak u Luny prawdziwy Hydrotex - tylko musisłabyś spytać czy akurat teraz ma takie rozmiary - na PwP w Dziale INNE
Pasavera Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Waszeczko a napisz coś więcej o tym ubranku bordowym :) Ile kosztuje itp. ? Bo ja się też zastanawiam jaki mam kiupić i może ten wybiorę :P
madzior_ka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 :) jescze zobaczymy,ale sczzerze mówiąc w tym w krateczke od dawna już sie "zakochałyśmy" strasznie nam się podoba, a sa jescze w jakimś temacie zdjecia tych innych ubranek? a one maja zabudowane przedpiersie? bo to co dąłam linka ma trochę odkryte, ale to chba nie ma wiekszego znaczenia
Pasavera Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 aha i siostro proszę o jeszcze kilka zdjęć Lunetki w tym ubraneczku 8) W różnych pozycjach :wink: Kusząca propozycja to ubranko . . . A Iza szyje je sama? Są też inne kolorki? :)
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Pasavera napisał(a):Waszeczko a napisz coś więcej o tym ubranku bordowym :) Ile kosztuje itp. ? Bo ja się też zastanawiam jaki mam kiupić i może ten wybiorę :P PAS - kosztuje na sznaucerki 50 zł - ale jak mówiłam musisz spytać Izy Szumielewicz czy ma jeszcze takie rozmiary i kolory - miała takie czarne, bordo i granatowe. Ja jestem bardzo zadowolona z tego, i z tego co wiem Orsini też :P a przy okazji wspieramy schroniskowe psiaki biedaki - Iza teraz czeka na nową paczkę z ubrankami i ja bardzo na nią też czekam bo chcę jeszcze jedno kupić takie tylko ocieplone polarkiem - jak już LUNA mi "wyrosła" :o z tego co mamy :lol:
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Pasavera']aha i siostro proszę o jeszcze kilka zdjęć Lunetki w tym ubraneczku 8) W różnych pozycjach :wink: Kusząca propozycja to ubranko . . . A Iza szyje je sama? Są też inne kolorki? :) nie nie - IZa ich nie szyje to są oryginalne kanadyjskie ubranka - Izy kuzynka (czy koleżanka :oops: ) robi je w kanadzie i przysłała Izie trochę, żeby pomóc schroniskom :D już sporo się sprzedało, ale teraz akcja się zatrzymała niestety :( to podrasowana Luna w ubranku :lol: było niedawno w galerii odblaski bardzo fajnie świecą w nocy :D
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Marta&Reksio&.... napisał(a):A zdecydowałam się ponownie zalogowac ponieważ chiałam zagłosować na Lordzika :wink: Piękny pies i myślę że zasługuje na wygraną :D Witaj Marta :D . W imieniu Lordzika BARDZO CI DZIEKUJE :D .
Pasavera Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dzięki za foty :angel: Jeszcze się muszę zastanowić :wink: Bo nie wiem czy na czas by mi to doszło :-? Mam tylko 2 tygodnie 8) Ale "aż" 2 tygodnie do ferii :angel: :angel: :angel:
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 PAS - najpierw spytaj w ogóle Izy czy ma jeszcze takie rozmiary - bo ja nie wiem :wink:
dorotak Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 malawaszka napisał(a):Haloooooooo!!!!!!!!!!!!! Gdzie reszta sznauceromaniaków???????? :D Jak to gdzie? Na zimowym spacerze ;-) Zapraszam do Galerii. Pozdrowienia
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 oo pędzę do galeryjki a zaraz potem na zimowy spacer :D
Pasavera Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dorotko super foty :angel: :angel: :angel: Sznaucery lubią duże badyle :lol: Fige też próbuje takie brać do pyszczka :o :wink:
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Waszeczko, ale Lunetka suuuuuuper wyszla :angel: :angel: :angel: :angel: , ja kcem wiecej fot :evilbat: .
malawaszka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 ufff wróciłam ze spacerku :angel: i tak chodziłam z Lunetką i marzyłam, że za jakiś czas będę tak spacerować z Lunetką i olbrzymkiem (Syriuszem lub Sauronem) a zimą kupimy dla niego szelki do sanek i będzie ciągnął saneczki mojej siostrzenicy, której też jeszcze nie ma na świecie (ale jest w brzuszku) i normalnie szłam z takim bananem na twarzy, że ażludzie się na mnie dziwnie patrzyli :lol: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 malawaszka napisał(a):ufff wróciłam ze spacerku :angel: i tak chodziłam z Lunetką i marzyłam, że za jakiś czas będę tak spacerować z Lunetką i olbrzymkiem (Syriuszem lub Sauronem) a zimą kupimy dla niego szelki do sanek i będzie ciągnął saneczki mojej siostrzenicy, której też jeszcze nie ma na świecie (ale jest w brzuszku) i normalnie szłam z takim bananem na twarzy, że ażludzie się na mnie dziwnie patrzyli :lol: :angel: :angel: :angel: Super :D :D :D :D . Hehe a mi sie przypomnialo (nawiazujac do szelek :wink: ) jak moj pierwszy olbrzym ciagnal mnie i znajomych (hehe oczywiscie po kolei) po osiedlu na rolkach (gluty z nas wtedy byly :wink: ) ale to bylo suuuuuper, a pozniej jak tylko widzial, ze biore rolki, to nie moglam go nie wziac, bo stal przy drzwiach i czekal hehe i nie chcial mnie samej puscic :wink: :lol: .
Justa Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Pasavera napisał(a): Ale "aż" 2 tygodnie do ferii :angel: :angel: :angel: Pasaverka siostrzyczko, a gdzies wyjeżdżasz? Bo ja siedze w Wawce i mam zamiar zamęczać dgm moją obecnością :evilbat: :D Nio i oczywiście :drinking: na offie ;)
Pasavera Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Justa napisał(a):Pasavera napisał(a): Ale "aż" 2 tygodnie do ferii :angel: :angel: :angel: Pasaverka siostrzyczko, a gdzies wyjeżdżasz? Bo ja siedze w Wawce i mam zamiar zamęczać dgm moją obecnością :evilbat: :D Nio i oczywiście :drinking: na offie ;) Jade jade :wink: Do Karpacza :D Odpoczniecie ode mnie nareszcie :lol: :evilbat: Macie tydzień wolności :lol: :P
Recommended Posts