jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 A tak wogołe, to dlaczego nic nie wiemy o Twojej suczce i nie mamy żadnych fotek??? :-?
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Jesssssssuuuuuuu jakie super zyczenia od wszystkich :angel: , dzieki :calus: , kochani jestescie. Jostra, hehe normalnie zdolniacha z Ciebie, ja bym w zyciu czegos takiego super nie wymyslila. Tak wiec wszystkim nalezy sie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: .
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Jostra, hehe normalnie zdolniacha z Ciebie, ja bym w zyciu czegos takiego super nie wymyslila. Dzięki, to tylko dla Ciebie, odwdzięczysz mi się we wtorek :P
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 [quote name='jostra']A tak wogołe, to dlaczego nic nie wiemy o Twojej suczce i nie mamy żadnych fotek??? :-? Tu http://www.schnauzer.top2.pl/ znajdziesz info o suczce Symatyka :wink: :D . Sympatyk, wlasnie sie zastanawialm, czemu twoja czarnuszka jest w pieprzakach 8) .
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a): Jostra, hehe normalnie zdolniacha z Ciebie, ja bym w zyciu czegos takiego super nie wymyslila. Dzięki, to yylko dla Ciebie, odwidzięczysz mi się we wtorek :P Nio to czuje sie zaszczycona :grins: . Juz sie boje na tn wtorek :wink: :evilbat: .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a ja mam dola:(( jak po angielsku jest ze jestem zdruzgotana lub cos w ten desen?bo nie mam slownika tu:(((
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 albo jakis załamany, ino nie piszta very sad, bo to ma byc gorzej jak very sad:(((
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 orsini napisał(a):jak po angielsku jest ze jestem zdruzgotana lub cos w ten desen?bo nie mam slownika tu:((( shocked? Upset? Confused?
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 hmmm...nie wiem....ktore najlepsze?albo nic nie napisze i juz:((( aaaaa wiem juz o co biegalo KaVandze jak pisala,ze to JEJ dzien:)))ano jej:))))))ino myslalam,ze ona co innego ma na mysli i sie z niej nabijalam,ze to wlasnie NIE jej dzien bo:))))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Widzisz jaki z Ciebie okropniak Orsini, za kare 100 euro do kasy :P :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 jostra napisał(a):A czemu jesteś gorzej niż very sad ? :-? Wlasnie :( .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a nie wiem ogolnie tak jakos:(((wszystko do d*** i nawet pracy zmienic nie moge,bo na te miejsce w olsztynie(a wiec dojezdzac bym ni emusiala i kasa lepsza) to maja jakas panne po znajomosci i w ogoole:(((
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Nie doluj sie, bedzie dobrze, zawsze masz jeszcze nas :wink: :grins: .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 oooooo dzieki :)))nawet z biednego chca kase zciagac:))))i to 100 jewro:))))
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Hiehie to za nasmiewanie sie ze mnie :wink: :evilbat: .
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a sluchajcie jak to jest z zasilkiem?bo jak ja sie sama zwolnie to nie dostane,ale jak mi sie umowa konczy, czyli nie bede pracowala, bo nie przedluzona zostanie(a z czyjej strony to nie ma chyba roznicy?), bo moze mi sie nie oplaci zaraz pracowac, bo na zasilku niewiele mniej kasy,a wstawac rano nie trzeba i wtedy mozna szukac czegos innego
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 aha, dodam,ze zaraz doktor jeszcze bedzie do Izby Wet. dzwonil czy w niej jestem...ano jestem tylko skladek nie place i wisze im pewnie juz z 1000zl:((i z czego mam sie cieszyc jak wszedzie same dlugi:((((
jostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 ja się nie znam dostałyście może ode mnie pw? (znaczy się Orsini i Ka-vanga)
Ka-Vanga Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Ja sie nie znam wiec nie pomoge, ale czy nie jest tak, ze zasilek daja tylko kilka miechow??????
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 dostalysmy:))ale wczesniej to dostalysmy od Agatki:)))ale dzieki:)))) myslisz, ze to prawdziwe story?
orsini Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 nie, caly rok daja:)))ale ja znajde sobie inna prace:)))kwestia czasu tylko jakos juz nie mam sily na ta...zwlaszcza jak mi kaza dlug z Izba uregulowac, bo qr*** z czego? z 800zl?????? :cry:
Recommended Posts