Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jesssssssuuuuuuu jakie super zyczenia od wszystkich :angel: , dzieki :calus: , kochani jestescie.
Jostra, hehe normalnie zdolniacha z Ciebie, ja bym w zyciu czegos takiego super nie wymyslila.
Tak wiec wszystkim nalezy sie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :angel: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Jostra, hehe normalnie zdolniacha z Ciebie, ja bym w zyciu czegos takiego super nie wymyslila.

Dzięki, to tylko dla Ciebie, odwdzięczysz mi się we wtorek :P

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

Dzięki, to yylko dla Ciebie, odwidzięczysz mi się we wtorek :P

Nio to czuje sie zaszczycona :grins: . Juz sie boje na tn wtorek :wink: :evilbat: .

Posted

hmmm...nie wiem....ktore najlepsze?albo nic nie napisze i juz:(((

aaaaa wiem juz o co biegalo KaVandze jak pisala,ze to JEJ dzien:)))ano jej:))))))ino myslalam,ze ona co innego ma na mysli i sie z niej nabijalam,ze to wlasnie NIE jej dzien bo:))))

Posted

a nie wiem ogolnie tak jakos:(((wszystko do d***
i nawet pracy zmienic nie moge,bo na te miejsce w olsztynie(a wiec dojezdzac bym ni emusiala i kasa lepsza) to maja jakas panne po znajomosci i w ogoole:(((

Posted

a sluchajcie jak to jest z zasilkiem?bo jak ja sie sama zwolnie to nie dostane,ale jak mi sie umowa konczy, czyli nie bede pracowala, bo nie przedluzona zostanie(a z czyjej strony to nie ma chyba roznicy?), bo moze mi sie nie oplaci zaraz pracowac, bo na zasilku niewiele mniej kasy,a wstawac rano nie trzeba i wtedy mozna szukac czegos innego

Posted

aha, dodam,ze zaraz doktor jeszcze bedzie do Izby Wet. dzwonil czy w niej jestem...ano jestem tylko skladek nie place i wisze im pewnie juz z 1000zl:((i z czego mam sie cieszyc jak wszedzie same dlugi:((((

Posted

nie, caly rok daja:)))ale ja znajde sobie inna prace:)))kwestia czasu tylko jakos juz nie mam sily na ta...zwlaszcza jak mi kaza dlug z Izba uregulowac, bo qr*** z czego? z 800zl?????? :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...