carolinascotties Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Przyszłam o Was z prośbą o szukanie domu dla Blackyego.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46932 a tu sznauceropodobna ;) SARA - badzo nam zależy na tym, żeby znalazłą domek - jest bardzo grzeczna i sympatyczna :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46667 ale tu macie gorącą atmosferę :(
orsini Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Carolina:(((a malawaszcze wyslij priva-ona jest niesamowita w pomocy pieskom
Romas Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 My tu mamy nawet bardzo goraca atmosfere wedle powiedzenia "bo jak nie wiadomo o co chodzi..." Nie wiem wiec czy sie przebijesz Carolinascotties do swiadomosci ogólu.W kazdym razie ja przeczytalam watek Blackiego i popytam wsrod znajomych.
carolinascotties Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziękuję Wam :) Milego dnia życzę :) Carolina - Sznauceromaniaczka :loveu: i Szkotomaniaczka :cool3:
orsini Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 masterton i zeby byla jasnosc-machlojki zarzucam TYLKO I WYLACZNIE TOBIE;-)))wklejasz foty suki i podajesz informacje, ktore pozniej wlascicielka suki dementuje, a co wiecej kasujesz sama to co napisalas. przyznasz chyba, ze cos tu nie tak??? No i wypowiedz sie prosze na temat moich krzywych nog-krzyczalas tak glosno , ze sa krzywe to Ci fote wkleilam-prosze skomentuj:diabloti: :diabloti: :diabloti:
reksio_cwaniak Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Szukam filmu o trymowaniu strzyżeniu itp sznaucerów. Może ktoś wie czy jest do ściągnięcia z netu , lub może go udostępnić?
reksio_cwaniak Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No tak myślałem CISZA!!! Sznaucerkową brać interesują tylko intrygi i afery. DZIĘKI !!!!!!!!!
Elitesse Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja do tej pory spotykalam sie tylko z fotorelacjami :(
reksio_cwaniak Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja też ale widziałem na necie zwiastuny amerykańskich filmów na VHS i tak sobie myślę że może ktoś się podzieli
Meggy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witajcie!! :) Ja Reksio niestety nie spotkałam sie z kasetami VHS z tym zagadnieniem :shake: Teraz mogę Wam po krótce opowiedzieć o wczorajszym koncercie ;) Takie wydarzenie, jak koncert SDM trzeba przeżyć na własnej skórze! Krzysiek ma tak cudowny i rozbrajający głos, że człowiek siedzi i słucha, jak zahipnotyzowany!:loveu: Po koncercie rozmowy, dyskusje, wspólne zdjecia...To było niesamowite.Dzięki Krysiu za wielką pomoc przy moim "prywatnym " spotkaniu z chłopakami.Na pewno na długo ten dzień zostanie w mej pamięci :) Jakby ktoś chciał oglądnąć małą fotorelacje, to zapraszam na moja www :) Krysiu, zgadnij z kim Krzysiu na tej fotce rozmawia z mojego telefonu? ;) Chyba go jako zabytek w ramkę wstawię ;) (telefon oczywiście ) http://www.sdm.jpg.pl/?257821,16515,391119
orsini Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ty on na brodzie ma to samo co ja!!!tylko ja mam tego mniej!!!hmmmmmmmmmmmmmmmmm Ciesze sie, ze spedzilas milo wieczor:)))Krzysztof w ogole jest niesamowity;))))))) A czy ktos kiedys byl na YAPIE w Lodzi???
Meggy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Krzysiu...Znów podkrakowskie wsie przodują w "wynalazkach"...:shake: :shake: MA Krysiu, ma, ale i tak go kocham :cool3: Wieczór był REWELACYJNY!!!!!Tego mi trzeba było!!:loveu: A Krzysiek...Hmmmm....Nie będę sie wypowiadać...Ideał faceta i tyle....
orsini Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 on ideal faceta, ja ideal kobiety...i oboje sami hahahaha chyba cos tu nie tak?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Meggy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 On ideał faceta, bo z wyboru, całe życie na walizkach, całe życie w trasie...Ty z kaprysu, bo tego kwiatu jest pół światu :razz:
orsini Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 reszta z zespolu tak samo na walizkach a maja i rodziny i dzieci;-)))))
Meggy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No tak....Szkoda, że taki facet jest sam...A może i dobrze...Tyle, ze nie dla wszystkich...
carolinascotties Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=338406 co za sk.....yn :mad: :angryy:
Krasna Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hej! A czy znacie pania Malgorzate Zakrzeska ? Jakie sa o niej oopinie? Jak sedzuje sznauzery? Prosiłabym o ewentualne odpowiedzi w P.w., bo rzadko zagladam na forum!!! Z góry wilekie dzieki!!!!!!
Meggy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dla wszystkich Kryś i Bożen! Wiązankę najpiękniejszych życzeń Imieninowych: długich lat życia, szczęścia, dobrego zdrowia i sił, powodzenia w pracy i całym życiu. Spełnienia najskrytszych marzeń, realizacji dobrych zamiarów i planów. Pogody ducha, nadziei w lepszą przyszłość oraz wszelkiej pomyślności
Żancia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 DZIEŃ DO BRY !! Słuchajcie mam do WAS prośbę o namiary na jakiegoś dobrego fryzjera vel trymera;) który podejmie się wytrymowania psiaka jak do tej pory strzyżonego. Chodzi mi o kogoś z Warszawy :razz:
Meggy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Żańciu, na tym forum jest rewelacyjny fryzjer vel trymer...Lutomskak:loveu: Może tu się pojawi, a jak nie, to napisz do niej na prv :)
Czarne Gwiazdy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 DZIEŃ DO BRY !! Słuchajcie mam do WAS prośbę o namiary na jakiegoś dobrego fryzjera vel trymera który podejmie się wytrymowania psiaka jak do tej pory strzyżonego. Chodzi mi o kogoś z Warszawy www.sznaucery-reproduktory.com
Żancia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzięki serdeczne za podpowiedzi ;) Czarne Gwiazdy dzięki, że mi nie kazałeś szukać na googlach adresu:lol:
Recommended Posts