Mek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Madziaro odpisuje Ci tutaj . fidze nie jest zimno , bo ona cały czas biega i skacze. śnieg się jej przyczepia do łap i tworza sie takie kulki, które usuwam w wannie za pomocą ciepłej wody , potem ręcznik i figa sobie pobiega i idzie pod kaloryfer i tam się suszy. Mysle ze sie juz do tego przyzwyczaiła
orsini Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Hejka na moment GRATULUJE ZWYCIEZCOM!!!! Olivka wyslalam Ci privy:))))doszly?
julcia_so Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Orsini, a co ty dzis tak tylko przelotem?!? :lol:
orsini Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Tak Kochaniutkie mnie tu juz nie ma:)) a jutro jeszcze gorzej, bo mi pokoj maja malowac:(((a to sie rowna=BEAK NETU:(((((buuuu
julcia_so Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 a jutro jeszcze gorzej, bo mi pokoj maja malowac:((( Ale przynajmniej będziesz mieć ładnie w pokoju! :lol:
madzior_ka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 witajcie a u nas nadal mnóstwo śniegu Ka-vango domyslam sie ile sniegu na łapkach ma sie po 3 godzinkach jak Denis po pół ma całe łapki ze sniegu 0 włosów widać;d
Kora- Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Witam własnie wrózilam z 1,5 godiznnego spacerku z kora u nas chyba z 8 cm sniegu juz jest 8)
dorotak Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 [quote name='Ka-Vanga']No i wlasnie o to chodzi, zeby juz nie padal :wink: , u mnie tez nie ma prawie wcale no i super, ja juz nie chce sniegu w tym roku :P Zaraz, zaraz, jakie JUŻ? :roll: Raptem może 5 dni w sumie było tego śniegu. A jak do śniegu jest fajny mróz to się łapek tak bardzo nie czepia :evilbat: Wielkie gratulacje dla zwycięzców :klacz: - piękne rozpoczęcie nowego sezonu! Pozdrowienia
madzior_ka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 no dokladnie ja ledwo sie sniegiem nacieszyc zdazyłam a Ka-Vanga ma go już dość :roll: KOro to tak wieczorem tez jescze chodzisz z Korą? he ja tam po ciemku z tym moim bojkiem raczej juz za ogródek sie nieruszam:)
Ka-Vanga Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Bo ja chce ciepelko juz, ja jestem cieplo lubna :grins: .
betty_labrador Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 :lol: jak idzie trening? podobno w sobote i niedziele nie bylo treningow
Ka-Vanga Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 betty_labrador napisał(a)::lol: jak idzie trening? podobno w sobote i niedziele nie bylo treningow Beata, ja nie bylam teraz, bo moja mala tez dostala cieczki i nie chcialam przychodzic, bo Dragulec Ani i tak kocha Bangi bez cieczki, hehe nawet nie chce myslec co by bylo jakby ja w cieczce spotkal :wink: .
Kora- Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Noooo jasne ja chodze tak na godzine czasem do lasu a czesem idę z kora o 22
Romas Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Ogladalam wlasnie swoje ulubione sznaucerkowe hodowle i widze ,ze jest planowane ciekawe krycie suczki Zadry Elitess ,Umberto Sentyment. Znacie te pieski ? Hmmmm....ciekawe .....
Ka-Vanga Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Romas napisał(a):Ogladalam wlasnie swoje ulubione sznaucerkowe hodowle i widze ,ze jest planowane ciekawe krycie suczki Zadry Elitess ,Umberto Sentyment. Znacie te pieski ? Hmmmm....ciekawe ..... Tak tak Aga mowila, ze bedzie kryla Zadre Umberto, zreszta nawet w Poznaniu pokazywala mi tego psiaka na zywo :D .
alexandra Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Hej witam po weekendzie :) Gratulacje dla gwiazd z Głogowa!!!! Sonia , Dengi, ALter super się spisałyście, no i oczywiście Izka i Berenika!!! No faktycznie , tam u góry to aż za bardzo mnie wysłuchali, bo jak chciałąm tak troszkę śniegu i mrozu, a tu takie zaspy :lol: Za to moja Besia to dostaje mówiąc deliktanie świra jak jest śnieg i to w takiej ilości, przejmuje rolę odgraniacza śniegu i kopie tunele idąc z głową przy ziemi :lol: Nie móiąc o harcach z innymi psiakiami, a potem o jej "śnieżnych butach". Ale jak patrzę na jej radochę to i mi się ta zima fajniejsza wydaje:) A w środę jedziemy na wycieczkę nad samiutkie morze to też mała poszaleje, hurra:)
jostra Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Ja też gratulję Agatce i Berenice, żeby tak było cały rok :D :drinking: :multi: :buzi: alexandra napisał(a): A w środę jedziemy na wycieczkę nad samiutkie morze to też mała poszaleje, hurra:) Ale ja Wam zazdroszczę
alexandra Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 jostra napisał(a):Ja też gratulję Agatce i Berenice, żeby tak było cały rok :D :drinking: :multi: :buzi: alexandra napisał(a): A w środę jedziemy na wycieczkę nad samiutkie morze to też mała poszaleje, hurra:) Ale ja Wam zazdroszczę No my też się baaardzo cieszymy, zwłaszcza że nie byłam nad samym morzem w środku zimy jeszcze :) oby tylko deszcze nie padał, a tak to obojętnie:)
malawaszka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 łoooo ja też bym chciała nad morze :angel:
alexandra Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 No to dziewczyny na co czekacie!!! Pakować manatki i zjazd sznauceromaniaków nad morzem :D!!! Ale byłaby zabawa!!!
malawaszka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 haha ja w zeszłym roku byłam na Sylwestra na Mazurach :lol: jechaliśmy na 4 dni prawie 600 km w mega śnieżycy :lol:
alexandra Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 malawaszka napisał(a):haha ja w zeszłym roku byłam na Sylwestra na Mazurach :lol: jechaliśmy na 4 dni prawie 600 km w mega śnieżycy :lol: No dokładnie te odległości zwłaszcza po polskich drogach są straszne :( Podróż ktorą można by było zrealizować w 4 godziny realizuje się w 6 albo i dłużej!! Jej żeby tylko nas ominęła śnieżyca :roll: !!
Recommended Posts