Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziaro odpisuje Ci tutaj .

fidze nie jest zimno , bo ona cały czas biega i skacze. śnieg się jej przyczepia do łap i tworza sie takie kulki, które usuwam w wannie za pomocą ciepłej wody , potem ręcznik i figa sobie pobiega i idzie pod kaloryfer i tam się suszy.

Mysle ze sie juz do tego przyzwyczaiła

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Ka-Vanga']No i wlasnie o to chodzi, zeby juz nie padal :wink: , u mnie tez nie ma prawie wcale no i super, ja juz nie chce sniegu w tym roku :P

Zaraz, zaraz, jakie JUŻ? :roll: Raptem może 5 dni w sumie było tego śniegu. A jak do śniegu jest fajny mróz to się łapek tak bardzo nie czepia :evilbat:

Wielkie gratulacje dla zwycięzców :klacz: - piękne rozpoczęcie nowego sezonu!

Pozdrowienia

Posted

no dokladnie ja ledwo sie sniegiem nacieszyc zdazyłam a Ka-Vanga ma go już dość :roll:

KOro to tak wieczorem tez jescze chodzisz z Korą? he ja tam po ciemku z tym moim bojkiem raczej juz za ogródek sie nieruszam:)

Posted

betty_labrador napisał(a):
:lol:

jak idzie trening? podobno w sobote i niedziele nie bylo treningow

Beata, ja nie bylam teraz, bo moja mala tez dostala cieczki i nie chcialam przychodzic, bo Dragulec Ani i tak kocha Bangi bez cieczki, hehe nawet nie chce myslec co by bylo jakby ja w cieczce spotkal :wink: .

Posted

Ogladalam wlasnie swoje ulubione sznaucerkowe hodowle i widze ,ze jest planowane ciekawe krycie suczki Zadry Elitess ,Umberto Sentyment.
Znacie te pieski ?
Hmmmm....ciekawe .....

Posted

Romas napisał(a):
Ogladalam wlasnie swoje ulubione sznaucerkowe hodowle i widze ,ze jest planowane ciekawe krycie suczki Zadry Elitess ,Umberto Sentyment.
Znacie te pieski ?
Hmmmm....ciekawe .....

Tak tak Aga mowila, ze bedzie kryla Zadre Umberto, zreszta nawet w Poznaniu pokazywala mi tego psiaka na zywo :D .

Posted

Hej witam po weekendzie :)
Gratulacje dla gwiazd z Głogowa!!!! Sonia , Dengi, ALter super się spisałyście, no i oczywiście Izka i Berenika!!!
No faktycznie , tam u góry to aż za bardzo mnie wysłuchali, bo jak chciałąm tak troszkę śniegu i mrozu, a tu takie zaspy :lol: Za to moja Besia to dostaje mówiąc deliktanie świra jak jest śnieg i to w takiej ilości, przejmuje rolę odgraniacza śniegu i kopie tunele idąc z głową przy ziemi :lol: Nie móiąc o harcach z innymi psiakiami, a potem o jej "śnieżnych butach". Ale jak patrzę na jej radochę to i mi się ta zima fajniejsza wydaje:)
A w środę jedziemy na wycieczkę nad samiutkie morze to też mała poszaleje, hurra:)

Posted

Ja też gratulję Agatce i Berenice, żeby tak było cały rok :D :drinking: :multi: :buzi:

alexandra napisał(a):

A w środę jedziemy na wycieczkę nad samiutkie morze to też mała poszaleje, hurra:)

Ale ja Wam zazdroszczę

Posted

jostra napisał(a):
Ja też gratulję Agatce i Berenice, żeby tak było cały rok :D :drinking: :multi: :buzi:
alexandra napisał(a):

Ale ja Wam zazdroszczę

No my też się baaardzo cieszymy, zwłaszcza że nie byłam nad samym morzem w środku zimy jeszcze :) oby tylko deszcze nie padał, a tak to obojętnie:)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha ja w zeszłym roku byłam na Sylwestra na Mazurach :lol: jechaliśmy na 4 dni prawie 600 km w mega śnieżycy :lol:

No dokładnie te odległości zwłaszcza po polskich drogach są straszne :( Podróż ktorą można by było zrealizować w 4 godziny realizuje się w 6 albo i dłużej!! Jej żeby tylko nas ominęła śnieżyca :roll: !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...