Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marisiu to bylo straszne!!!!smiej sie smiej, wlasnie mi powiedzieli jeszcze ze pilam...SPIRYTUS Z HERBATA!!!
szok!!!
wkleje Wam kilka fotek, ale te sa z telefonu komorkowego wiec ich jakosc....rozumiecie;))))
tu w drodze na Czarta-

a teraz z gor:

a to jak w sobote szlam na Tarnice-tak bylo cudnie hahaha:

a to mi sie nawet podoba i szkoda ze z telefonu:(((ale sobie nastawilam jako tapete:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Karolino! Gratuluje i życzę powodzenia!!!!!!! :) :) :)
Szkoda ze u nas w Krakowie nie ma żadnego dobrego salonu dla psów.

Krysia slicznie! ale najciekawszy jest ten snieg!!!! strasznie duzo!!!!

Kiwi postanowila sobie zrobic głodówkę.. czyli szykuje sie ciąza urojona... je i wymiotuje za chwile. Po kazdej cieczce prawie sie w to "bawimy".. ech

Wczorja doebrałam prawo jazdy.. robilo sie.. 5 dni ! jestem w szoku :) cos ostatnio mam duzo szczęscia :)

Posted

Marta GRATULUJE!!!
to moze z radosci kup sobie psa!teraz to w modzie:))))niektore handlary i handlarze to hurtem, bo 3 sztuki co prawda z roznych miotow ale wiek mniej wiecej ten sam to juz hurt nie?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']jakie grupy hodowlane byly zgłosozne na klubie w 2004 roku?

mini ps
Piwowar
Tostom
Etruria polonia
Nefer tari

mini cz
Rezlark
Gordius

mini cz-sr
Sasquehanna
Helloween

Posted

wiecie co!!!
w hodowli to sie CUDA dzieja!!!! szok!!!!
czarne szczenieta wychodza po dwoch czarnosrebrnych rodzicach!!!ale to to jeszcze nic!!!
na innym forum conajmniej 5 osob widzialo pewien post , i wyparowal!!!!czyzby znowu byly jakies tajemnice????
hahahahahhahaha niezle
cuda cudenka
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Mam pytanie:
jaki znacie najliczniejszy miot sznaucerkow miniaturowych, ale w porzadnych hodowlach, nie pytam o te, ktore sa znane z tego, ze nie maja pieniedzy i sie nie rozliczaja za krycia, lub w takich gdzie sprzedaja szczenieta i z papierami i bez (pamietamy na allegro Cerbera-chyba ze zaraz sie dowiemy, ze tego nie bylo, mimo ze wszyscy widzieli-CUDA mowie Wam:evil_lol: :evil_lol: ).
I pytam o male suczki takie 33-34cm nie jakies przerosty, bo te wiadomo ile moga urodzic szczeniakow
takie se pytanko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Absolutnie do nikogo nie pije!!!zeby sobie nikt niczego nie pomyslal!Bron Boze-ciekawa jestem poprostu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po skasowaniu mojego postu bez przyczyny gdzies w swiecie ktos tylko dal dowod na to ze miesza i kreci, bo czemu skasowano?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

widocznie Orsini wyparował... dziwne.

przy okazji licznych miotów :)
czy przy tym 17szczeniakowym rekorodowym miocie wszystkie pieski przeżyły?
a to post za którego zostałam wyrzucona z epsów :-o:-o:-o:-o
moze mi ktoś to wytłumaczyc? :crazyeye:

ale juz zostałam "uświadomiona" dlaczego Masterton tak sie zdenerwowała.. szkoda tylko ze ja zostałam przez to usunieta.

Posted

Marta hahahahahaha
no wiesz, skoro sama usunela swoj post nie wiadomo czemu-wykopala i Ciebie i kuternoge....
CUDA!!!
a ja myslala, ze swieta sie juz skonczyli i teraz inne ida, bo to w tej koledzie szlo: ...cuda,cuda oglaszaja....
ALLELUJA:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
Marisiu to bylo straszne!!!!smiej sie smiej, wlasnie mi powiedzieli jeszcze ze pilam...SPIRYTUS Z HERBATA!!!
szok!!!........

Fajne foty – chociaż szkoda, że nie z lepszego aparatu – a co do herbatki to pamiętam kiedyś, jak częściej jeździłam pociągami – na dworcu w Katowicach pewien pan – wyglądał na stałego bywalca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - zakupił sobie herbatę w bufecie, zza pazuchy wyciągnął flaszencję i do herbatki dolał sobie ......... – rum to w każdym razie nie był :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Pewną Panią raz do roku
gryzła mała pchełka w kroku
tak ją gryzła i drapała,
ta przebrzydła pchełka mała.

Pani strasznie się wkurzyła
i frontline se kupiła,
truła pchełkę w dzień i w nocy
bez niczyjej pomocy.

Pchła się wiła,wciąż skakała
lecz się otruć .....dać nie chciała.
Pani miała silną wolę,
struła FRANCĘ .......MUCHOZOLEM!!!!!:diabloti: :diabloti:

Posted

dzieki Slawku:))))
a tu prezent dla masterton, bo pisala, ze mam krzywe nogi. Ok, moge miec takie krzywe nogi hahahahahaha, bo ze to sa MOJE nogi to z kazdym sie moge zalozyc o krate Ukrainskiej wodki pt Chlibnyj Dar:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Natomiast gdzies mi sie zawieruszyla fotka pewnej pani z Leszna z KRZYWA twarza. I dziwne , ze ta osoba zawsze z taka twarza na fotach wychodzi, a przeciez powszechnie wiadomo, ze zlosc pieknosci szkodzi:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...