Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inaczej-ja nie uwazam, ze 120zl za malowany recznie krawat to duzo, zwlaszcza za tak piekny, tylko uwazam, ze dla Ciebie sie powinna wieksza kasa nalezec za takie cuda!!!przeciez ilez to pracy!!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

i szkoda, ze kasy nie mam , bo bym sama kupila na prezent dla kogos...co prawda mam same dresy wsrod znajomych,ale moze ktos by sie znalazl normalny:)))

Posted

To ci wyjawię ile za to JA mialam.....20 zł!!!!
I się zgodziłam!! A namalowalam tego 62 sztuki KAŻDA INNA!!
walnięta jestem...ale tak mniej wiecej zarabiaja artyści spode płota :lol:

Posted

o rany!!!za takie cudenka!!!szok!!!
czyli conajmniej polowa z tego krawatu to zysk faceta z wieliczki!!!
niezle
ale co nie zmienia faktu, ze sa piekne!!!
Wiem co u Ciebie kiedys zamowie jak bede miala kase...(a to nie wiem kiedy nastapi) lustro pomalowane w maki:))))uwielbiam maki:)))mam juz wizje lustra tylko ja w ogoole nie umiem malowac wiec Tobie dam lustro i wizje...ale niepredko:((((

Posted

Heh, pamiętacie mnie? Ten kto mnie pamięta to go bardzo, bardzo bardzo przepraszam, za moją nieobecność (nawalił internet i od dzisiaj dopiero mam).

Jeśli Madziorka nie pisała (nie chce mi sie rpzeszukiwać 200 stron), to ja piszę co z Reksiem.
Więc tak: słodki, pijętny piesek, Moniczka sie z niego bardzo bardzo cieszy, już wyzdrowiał, wszystko z nim ok, później napiszę więcej :)

Jeszcze raz bardzo bardzo przepraszam, ale to nie moja wina :(

Posted

ja pamiętam :D :D :D Czekalismy na wieści wiec dobrze ze jusz jestes. teraz brakuje tylko fotek naszego Reksia :D W miare mozliwości bardzo plosimy...

Posted

julcia_so, madzior_ka Denis wygląda super! Dołączam się do wielbicieli jego różowiutkiej pupki :cunao: I podziwiam Was, dziewczyny. Ja cały czas sobie obiecuję, że wreszcie kupię maszynkę, ale... Nie chcę nawet myśleć, jak Atos by wyglądał po moich wyczynach :evilbat:

Mam nadzieję, że Denis już się lepiej czuje. Coś ta wiosna (tfu, zima) nienajlepsza dla psiaków. Szaleją jakieś wirusówki a do tego mróz kleszczy nie wytłókł... :evil:

Madzior_ko, jeśli chodzi o kantar, to Atos miał robiony "na miarę". Ale widzę, że teraz ten sklepik nie działa. Możesz za to zajrzeć do Karuska http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1377&action=prod Tam rozmiary dobiera się na podstawie obwodu szyi pod uszami. Ogólnie chodzi o to, aby ten pasek na nosie z jednej strony nie wchodził w oczy, z drugiej nie spadał przez nos.

Pozdrowienia

Posted

kkrzysiu napisał(a):
Jeśli Madziorka nie pisała

witaj! napisałam poczywiście to co mi napisałes ale i tak fajnie ze to powtórzyłes raz jeszcze:)

byliśmy z Denem u weta i w sumie to co sie spodziewaliśmy przeziebienie:) ma stan podgorączkowy, flegmę w garedłku itd. dostał dwa zastrzyki przy których był naprawde bardzo grzexzny i teraz dostaje dwa razy dziennie rutinoscorbin i 3 razy dziennie po łyżeczce syropu CALCIUM, jest bananowy i .sicznie pachnie:) ale mam problem z jego podawaniem bo jak dawałam mu wieczorem łyżeczką to w sumie zjadł ale cała broda mu sie lepi!!! a jak wiadomo syrop jest starsznie słodki zaraz jesze musze mu cos z tą broda zrobić.... :roll:

dla Deniska kantarek byłby jedyneczka:) bo on ma coś ok. 32-33 obdów za uszami a 1 jest do 36:) fajniutki ten czarny ale ot zobaczymy jescze narazie ja sie starsznie ciesze bo jutro po gitarę jadę, więc i Denis i julka będa juz mieli mnie dośc jak dopiero im bźdękolić zacznę:))

w tygodniu mało pisałam ale udało się!! jest tak jak chciałam na półrocze będę miała średnią 5.0:))) tzn trzy 4, trzy 6 i reszta piątki:) supcio! tylko musz ejzzce przez weekend zrobić z kolezankami prace na 6 z WoSU trza wybrać sobie jeden z programów edukacyjnych Uni Europejskiej i go opisać jego zalety i wady na 5 stron A4.... :roll: a z plastyki dała mi 6 jak moje szkiełka zobaczyła na jakąś wystawę zabrała:) ciekawe gdzie ona bedzie:) a narazie zmykam bo jutro musze wczesnie wstac bo trzeba ta prace z Wosu pisać i tate do Jaworzna po gitarę wyciągnąć...:) papa!

Posted

madzior_ka napisał(a):
mam problem z jego podawaniem bo jak dawałam mu wieczorem łyżeczką to w sumie zjadł ale cała broda mu sie lepi!!! a jak wiadomo syrop jest starsznie słodki zaraz jesze musze mu cos z tą broda zrobić.... :roll:

podawaj mu ten syrop bliżej gardła, po prostu musisz mu wsadzić trochę ręki do pyszczka, a jak już mu wlejesz to od razu wychyl mu lebek do tyłu. Nie powinnaś mieć problemów z brodą, wiem z własnego doświadczenia, że wyczyścić później tą brodę po takim czymś to nie lada zadanie :D

Posted

No Madziorko moje gratulacje :klacz: .

A ja wrcilam z opijania zaliczonej sesji, nioooooowreszcie wymarzone ferie i troche luzu, bo sesja ciezka byla i trza bylo sie uczyc, hihi moze nie mam sreniej 5.0, ale nie nazekam tez nie mam najgorszej, hehe moze uda mi sie nawet na stypendium zalapac :grins: 8) , zdolniacha ze mnie co :wink: 8) .

Kkrzysiu, dawaj foty malucha!!!!! No i super, ze wrescie jestes i mozesz nam o nim poopowiadac :fadein: .

Agatko, trzymam mocno :kciuki: i czekam na sms z wiesciami :D .

Waszeczko, dostalas ode mnie maila, plis odpisz na priv, bo nie wiem co zrobic :wink: .

Posted

Madziorko, za zdrowko Deniska, bo widze, ze to mu pomaga :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
Hehe dzis juz lepiej wiecej pic nie bede :wink: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
moze uda mi sie nawet na stypendium zalapac :grins: 8) , zdolniacha ze mnie co :wink: 8) .

stypendium to podstawa :D :angel: ja miałam prawie przez całe studia :D nie dość, że uczyłam się tego co lubię to jeszcze mi za to płacili :lol: :P

Posted

Waszeczko, juz dostalam i wyslslam odpowiedz :angel: , jakos mi strasznie dzis wolno dziala i to moze dlatego dlugo nie dostawalam :-? .

No Waszeczko super zdolniach z Ciebie :klacz: , a u nas skubancy ostatnio podpodnosili prog sredniej, zeby nie bylo za latwo :-? , ale co tam nie bede sie martwic, jak dostane to bedzie suuuuuuuuuper :D .

Posted

W dziale Rozmnażanie zrobiłem prowokacje, bo jak zadałem pytanie o owulacji to mi nikt nie odpowiedział więc zmieniłem to w ulubiony temat dogomanii. Bo mam wrazenie , że tylko na takie tematy to rozmowa się toczy wartko .
Zobacze co z tego wyjdzie :)

Posted

kora1993 napisał(a):
Witam

Mogę się tu po raz 2 wprowadzić :D

A coz to za pytanie?? Pewnie ze mozesz, nawet nie musisz sie pytac :D

Jeny, ile sznauceromaniakow sie namnozylo od czasu mojej nieobecnosci :D

Posted

kora1993 napisał(a):
a podczas mojej 7 miesiecznej :lol:
uhuhu ja chyba tu nikogonie znam

Ja procz starych znajomych tez nie :P

No, nic trzeba bedzie zaczac sie poznawac... :P A wiec ja jestem Matt i nie bylo mnie na DGM bodaj... 3 miesiace?? :o A myslalem ze dluzej.... no nic, dobre i to 8)

Koffam Was!!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...