Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja też dostalam!! Ale nie mialam pojęcia,że to kity! Autentycznie!! O tych kociakach wiedzialam juz hoho temu...ze dwa lata jak nie więcej i w moich kregach oszołomów ludziska to strasznie komentowali. Mam nadzieje,że jest tak jak to Agatka mowi....ze to kity...choc kto wie...ludzie sa niekiedy naprawdę pier...nięci!!! :evil: Jesli to kit to nabraly się na niego także tegie głowy...swojego czasu robil mi na ten temat wyklad pewien madry pan...i wtedy nie wydawalo mi się to kitem... :evil: To co to za psiak Od Agatki siedzi w Galerii?? Bo ja nie znaju!!
Agatka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Seja szukaj podobieństw :) W końcu z kims CI sei zkojarzy ;) A za chwilke dam zdjecie Rodzica
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No to dawaj dawaj! A może jakas podpowiedz??? Pytanie do przyjaciela albo pół na pół??
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Olivka, widac z tego, ze jestem dosc naiwna w takim razie, ja przeczytalam to co bylo w mailu, weszlam na stronke i tam obejrzalam tylko galerie. Skad mialam wiedziec, ze to bujda :P . Orsini, czemu nie otwierasz maili, a pytasz sie kto i co, ta Aneta napisala wlasnie w swoim mailu, ze to nieprawda :P .
jostra Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Sorki za tego maila, ja w to uwierzyłam i dlatego do Was wysłałam, a dostałam go od hodowczyni yorków z Niemiec, która bardzo częśto bierze udział w różnuch akcjach pomocy zwierzętom, nie zamierzałam nikogo spamować
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 KaVanga otwieram maile-bo stad mam kto mi napisal,ale nie czytam 50tego o bonsai kitten:))pierwszego od Ciebie tez NIE czytalam:)))
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja podobnie jak Jostra tez w to uwierzylam i myslac, ze to prawda nie moglam "przejsc" obok :( . Orsini, jak nie czytasz ode mnie maili, to juz wiecej nie bede wysylac :P . Jostra, hehe ja tez dostalam chyba od tej samej osoby :D .
Seja Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 No!! Juz wiem Agatko!! :D Ale macie rację ,że lebek wypisz wymaluj tatuncio!! Az dziw,że piech moze być tak do rodzica podobny ( mnie zmylił ciemny kolor fjuterka) I zapomnialam o Kamowym miocie :( A ja mam łepeczek Ronnysia na ścianie...ale chlip chlip....nie dziala toto od kiedy dostalam na wigilie :( . jest mi śtlaśnie przykro...
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 KaVanga maile CZYTAM, ale SPAMU NIE CZYTAM!!!:)))))) :lol: :lol:
Olivka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Olivka, widac z tego, ze jestem dosc naiwna w takim razie . A ktoś mi wczoraj wytykał ,że ja jeleń :hmmmm:
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 orsini napisał(a):KaVanga maile CZYTAM, ale SPAMU NIE CZYTAM!!!:)))))) :lol: :lol: Dobra, dobra, tym razem Ci daruje :wink: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Olivka napisał(a):A ktoś mi wczoraj wytykał ,że ja jeleń :hmmmm: Hmmmmmm :hmmmm: ciekawe kto :cunao: .
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja tez od Oli (Ka-Vangi) i Justynce dostałam ten email, ale ja neistety nie wiem co tam pisze...... :roll: A Denisio jest przeziębiony...:( Od wczoraj jakis dziwnie spokojny, wymiotował troche flegmą, cały ciepły jest i trzęsie się z zimna, a teraz lezy pod kocykiem opatulony - chyba ma goraczke...:( Trzeba bedzie jechac dzisiaj do weta z nim...
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Jostra, teraz nam bede wytykac te maile chyba do konca swiata :wink: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Za zdrowko Deniska :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: , co by nie chorowal :D .
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Za zdrowko Deniska , co by nie chorowal Oluś, bardzo dziekujemy!! :calus: Denisek przesyała gorące buziaki!! :wink:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 czy nasza sieja rowna sie Kat&Sieja na innym forum???jak tak: 500 EURO KARY!!!!
jostra Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Mam wrażenie, że ona jest Seja nie Sieja :evilbat:
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 orsini napisał(a):zdrowko Deniska :angel: :angel: :angel: Orsini, bardzo dziekujemy!! :calus:
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 aha:))ale cos pisala o jakiejs sieji , ze niby ryba itp. tak czy siak: czy to ta sama osoba, ktora sie udziela na innym forum i nas nie lubi?:((((
julcia_so Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Orsini, Kat&Seja to ta soma osoba co pisze u nas na sznauceromaniakach, ale z nickiem Seja :) To prawda pisze tez na innym forum.
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 ojjj to 500 euro kary BEZ OSTRZEZENIA!!!bo tam sie udziela jak wsciekla!!! a nas nie lubi:((((((
jostra Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 chyba udziela się na zwierzakach ale czy nas nie lubi to nie wiem?
Recommended Posts