Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też dostalam!!
Ale nie mialam pojęcia,że to kity! Autentycznie!! O tych kociakach wiedzialam juz hoho temu...ze dwa lata jak nie więcej i w moich kregach oszołomów ludziska to strasznie komentowali.
Mam nadzieje,że jest tak jak to Agatka mowi....ze to kity...choc kto wie...ludzie sa niekiedy naprawdę pier...nięci!!! :evil:
Jesli to kit to nabraly się na niego także tegie głowy...swojego czasu robil mi na ten temat wyklad pewien madry pan...i wtedy nie wydawalo mi się to kitem... :evil:

To co to za psiak Od Agatki siedzi w Galerii?? Bo ja nie znaju!!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivka, widac z tego, ze jestem dosc naiwna w takim razie, ja przeczytalam to co bylo w mailu, weszlam na stronke i tam obejrzalam tylko galerie. Skad mialam wiedziec, ze to bujda :P .

Orsini, czemu nie otwierasz maili, a pytasz sie kto i co, ta Aneta napisala wlasnie w swoim mailu, ze to nieprawda :P .

Posted

Sorki za tego maila, ja w to uwierzyłam i dlatego do Was wysłałam, a dostałam go od hodowczyni yorków z Niemiec, która bardzo częśto bierze udział w różnuch akcjach pomocy zwierzętom, nie zamierzałam nikogo spamować

Posted

Ja podobnie jak Jostra tez w to uwierzylam i myslac, ze to prawda nie moglam "przejsc" obok :( .
Orsini, jak nie czytasz ode mnie maili, to juz wiecej nie bede wysylac :P .
Jostra, hehe ja tez dostalam chyba od tej samej osoby :D .

Posted

No!! Juz wiem Agatko!! :D
Ale macie rację ,że lebek wypisz wymaluj tatuncio!! Az dziw,że piech moze być tak do rodzica podobny ( mnie zmylił ciemny kolor fjuterka)
I zapomnialam o Kamowym miocie :(

A ja mam łepeczek Ronnysia na ścianie...ale chlip chlip....nie dziala toto od kiedy dostalam na wigilie :( . jest mi śtlaśnie przykro...

Posted

Ja tez od Oli (Ka-Vangi) i Justynce dostałam ten email, ale ja neistety nie wiem co tam pisze...... :roll:

A Denisio jest przeziębiony...:( Od wczoraj jakis dziwnie spokojny, wymiotował troche flegmą, cały ciepły jest i trzęsie się z zimna, a teraz lezy pod kocykiem opatulony - chyba ma goraczke...:( Trzeba bedzie jechac dzisiaj do weta z nim...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...