Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga to ja cały czas trzymam :kciuki: żeby się okazało wszystko suuper :angel:

dorotak napisał(a):
Bardzo się cieszę czytając o tym, że Nafka czuje się coraz lepiej. A jeszcze taka wspaniała informacja...

Nic więcej nie piszę, tylko :thumbs:

Pozdrowienia

Dzieki dziewczyny, z Waszymi kciukami na pewno wszystko bedzie dobrze :calus: :D .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Waszeczko, moze rzeczywiscie to zdjecia tego miotu, bo poprzedni byl chyba na P, wiec moze ten po Elanie jest na V, zreszta mozna mailnac do Dorotki i ona na pewno na wszystko odpowie :D .

Dobra ide sie uczyc :hand: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

aaaaa wreszcie:))))))
doczekalam sie tego zdania:))))))))))
ucz sie ucz:))az Ci garb wyrosnie:))))
a ja sobie bede stukac w klawiaturke:))))

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

aaaaa wreszcie:))))))
doczekalam sie tego zdania:))))))))))
ucz sie ucz:))az Ci garb wyrosnie:))))
a ja sobie bede stukac w klawiaturke:))))

Pomine to bez komentarza :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
hehehe:)))mowilam chyba w Swieta jakos:))ze sie doczekam tego pieknego zdania;))))))))))))) :angel: :angel: :angel:

E tam kazdy musial sie kiedys uczyc :evilbat: .

Posted

orsini napisał(a):
TAK????czerwonych nie widzialam:((((buuu:))musze przyuwazyc:))
a co to za Laser???jakis olbrzym?

Jak znajde fotke z ISPU to Ci podesle :wink: .

A Laserka znajdziesz na stronie hodowli Doroty - Barbabella - link jest w linkowni :D .

Posted

co racja to racja-zycie dorosle jest ch***:(((((najfajniej i tak bylo w liceum:))))))
dzieki za linka:)))juz widzialam:)))psiaka,ale nie mam zielonego pojecia o olbrzymach jak to ma wygladac itp:))wiec wierze Wam na slowo:))ze ladny itd:)))))bo ja tylko widze,ze ma kolor ladny:)))))a reszta?czort znajet:)))

Posted

Ja liceum nie wspominam jakos super, mialam troche jedzowatych nauczycieli :wink: .

No wlasnie na tych zdjeciach Laserka, za duzo nie widac, ale teraz to juz w ogole troche zmeznial i wyglada bardzo fajnie, no i w koncu to nowa krew :D .

Posted

qrcze,ale jak tu wybrac takiego olbrzyma???toc po takim szczeniaku nic nie widac:(((((jakos u miniatury to lepiej wszystko jest widoczne w wieku szczeniecym

Posted

orsini napisał(a):
qrcze,ale jak tu wybrac takiego olbrzyma???toc po takim szczeniaku nic nie widac:(((((jakos u miniatury to lepiej wszystko jest widoczne w wieku szczeniecym

Nio czasem trudno, szczegolnie, ze z puchatego moze wyrosnac twardowlosy, a z maloowlosionego obficeowlosione :wink: , ale troszke mozna zauwazyc u malca :wink: :D .

Posted

Agatka: dzieki:))na to nie wpadlam:))jest za wczesnie na jakis wysilek intelektualny:))))
Sliczny ma leb i kuuupe wlosa i...wiecej znowu nie widze:(((horror z tymi olbrzymami:))one jakies inne niz wersja mini:)))))

Posted

ja tez na poczatku nic nie widziała, ale teraz to juz potrafie odróznic fajnego olbryzmka od zwykłego olbrzymka.

A olbryzmiarze mówia to samo o mini ze tam nic nie widac bo za małe ;) :D

Waszka ja ciagle suzkam maila od Doroty bo mi sie wydaje z episała pod koniec listopada na innej liście o tych szczeniakach ze 4 były czy cos takiego. Pamietam jakas dyskusje o imonach...
Ale za chiny ludowe nie moge tego znaleźc...

Posted

hehehe za male:))0dobre:)))))
masz racje,ze to pewnie kwestia opatrzenia sie:))))
fajne te olbrzymy...kiedys sobie kupie z australii...czarno-srebrnego:))))bo sie w nich zakochalam:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...