Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga to ja cały czas trzymam :kciuki: żeby się okazało wszystko suuper :angel: dorotak napisał(a):Bardzo się cieszę czytając o tym, że Nafka czuje się coraz lepiej. A jeszcze taka wspaniała informacja... Nic więcej nie piszę, tylko :thumbs: Pozdrowienia Dzieki dziewczyny, z Waszymi kciukami na pewno wszystko bedzie dobrze :calus: :D .
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Waszeczko, moze rzeczywiscie to zdjecia tego miotu, bo poprzedni byl chyba na P, wiec moze ten po Elanie jest na V, zreszta mozna mailnac do Dorotki i ona na pewno na wszystko odpowie :D . Dobra ide sie uczyc :hand: .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 ja tam nie chcę zawracać głowy bo i tak teraz nie mogę mieć jeszcze psiaka :roll: to tylko czysta ciekawość :wink:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Dobra ide sie uczyc :hand: . aaaaa wreszcie:)))))) doczekalam sie tego zdania:)))))))))) ucz sie ucz:))az Ci garb wyrosnie:)))) a ja sobie bede stukac w klawiaturke:))))
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 malawaszka napisał(a):[hahaha np czarne legginsy :o :lol: :evilbat: bleeee : plus biale skarpetki zapomnialas Waszeczko o tym detalu:)))
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 o jakim Laserze Wy tu mowicie???to ten olbrzym co go Waszka wkleila???bo sie pogubilam:((
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Dobra ide sie uczyc :hand: . aaaaa wreszcie:)))))) doczekalam sie tego zdania:)))))))))) ucz sie ucz:))az Ci garb wyrosnie:)))) a ja sobie bede stukac w klawiaturke:)))) Pomine to bez komentarza :evilbat: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hehehe:)))mowilam chyba w Swieta jakos:))ze sie doczekam tego pieknego zdania;))))))))))))) :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):plus biale skarpetki zapomnialas Waszeczko o tym detalu:))) Czasem skarpetki tez sa czarne, albo czerwone :wink: .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):o jakim Laserze Wy tu mowicie???to ten olbrzym co go Waszka wkleila???bo sie pogubilam:(( Tak o olbrzymie co go Waszeczka wkleila.
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 TAK????czerwonych nie widzialam:((((buuu:))musze przyuwazyc:)) a co to za Laser???jakis olbrzym?
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):hehehe:)))mowilam chyba w Swieta jakos:))ze sie doczekam tego pieknego zdania;))))))))))))) :angel: :angel: :angel: E tam kazdy musial sie kiedys uczyc :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):TAK????czerwonych nie widzialam:((((buuu:))musze przyuwazyc:)) a co to za Laser???jakis olbrzym? Jak znajde fotke z ISPU to Ci podesle :wink: . A Laserka znajdziesz na stronie hodowli Doroty - Barbabella - link jest w linkowni :D .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ja i tak wole teraz moje studia, bo za niedlugo trzeba bedzie isc na pelny etat do pracy, wiec sie na razie ciesze uczelnianym zyciem :evilbat: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 co racja to racja-zycie dorosle jest ch***:(((((najfajniej i tak bylo w liceum:)))))) dzieki za linka:)))juz widzialam:)))psiaka,ale nie mam zielonego pojecia o olbrzymach jak to ma wygladac itp:))wiec wierze Wam na slowo:))ze ladny itd:)))))bo ja tylko widze,ze ma kolor ladny:)))))a reszta?czort znajet:)))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ja liceum nie wspominam jakos super, mialam troche jedzowatych nauczycieli :wink: . No wlasnie na tych zdjeciach Laserka, za duzo nie widac, ale teraz to juz w ogole troche zmeznial i wyglada bardzo fajnie, no i w koncu to nowa krew :D .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 a masz gdzies te suke hajankowa?bo ponoc bardzo ladna a ja jej w sumie nigdy nie widzialam
Agatka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini wejdź na www.republika.pl/hodowla_hajan tam znajdziesz Fante. Która naprawde jest ładna suczka :) A ja sie juz nie musze uczyc, ale chyba wolałabym sie wócic do szkoły...
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 qrcze,ale jak tu wybrac takiego olbrzyma???toc po takim szczeniaku nic nie widac:(((((jakos u miniatury to lepiej wszystko jest widoczne w wieku szczeniecym
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):qrcze,ale jak tu wybrac takiego olbrzyma???toc po takim szczeniaku nic nie widac:(((((jakos u miniatury to lepiej wszystko jest widoczne w wieku szczeniecym Nio czasem trudno, szczegolnie, ze z puchatego moze wyrosnac twardowlosy, a z maloowlosionego obficeowlosione :wink: , ale troszke mozna zauwazyc u malca :wink: :D .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Agatka: dzieki:))na to nie wpadlam:))jest za wczesnie na jakis wysilek intelektualny:)))) Sliczny ma leb i kuuupe wlosa i...wiecej znowu nie widze:(((horror z tymi olbrzymami:))one jakies inne niz wersja mini:)))))
Agatka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 ja tez na poczatku nic nie widziała, ale teraz to juz potrafie odróznic fajnego olbryzmka od zwykłego olbrzymka. A olbryzmiarze mówia to samo o mini ze tam nic nie widac bo za małe ;) :D Waszka ja ciagle suzkam maila od Doroty bo mi sie wydaje z episała pod koniec listopada na innej liście o tych szczeniakach ze 4 były czy cos takiego. Pamietam jakas dyskusje o imonach... Ale za chiny ludowe nie moge tego znaleźc...
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hehehe za male:))0dobre:))))) masz racje,ze to pewnie kwestia opatrzenia sie:)))) fajne te olbrzymy...kiedys sobie kupie z australii...czarno-srebrnego:))))bo sie w nich zakochalam:)))
Recommended Posts