julcia_so Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Arwenka bedzie bardzo szczęśliwa mając taki sznauceromaniacki doping! :lol: :smilecol:
Matt Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 Oż, znowu mnie tu długo nie bylo :P Ale mam wene to cos napisze :lol: U mnie wszystko po staremu, nic specjalnego sie nie wydarzylo. Tak wiec wszystko w miare dobrze ;) Abis juz nie rosnie ( :P ) , ale wypracowal sobie wspaniałą sylwetkę (zdaje mi sie troszke grubszym, choc waga tego nie okazuje ;P) Tak wiec jakos zyjemy. Z koltunami juz troche mniej problemow (ostatnio ladnie daje sie czesac, ale to zalezy od humoru:P) Na zime nie strzyglem, go wiec jest teraz dosc zarosniety, jednak zaluje, bo mamy raczej "zime" a nie zime. No nic, podobno w drugiej polowie stycznia ma byc zimniej to poczekamy... hehe.... Co tam u Was jeszcze slychac drodzy Sznauceromaniacy??... widze, ze dolaczyl ktos nowy... Witaj M@d! Masz przeslicznego sznaucerka :D
julcia_so Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witaj Matt! :D Ależ długo Cie nie było! :o :wink:
Ihaczka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 no ja kocham sznaucerki a szczególnie olbrzymy. Miałam takiego kiedys ale..juz go nie ma :(
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witakjce kja tez przyłaczam sie do życzeń dla arwenki bo MUSI być dobrzeP))) trzymamy kciuki i ma dobre wiesci od kkrzysia. NIe miał internetu dlatego nie pisał, ale napisał mi maila ze na dniach powinien sie pojawić i oto fragment maila dotyczący reksia: "U reksia wszystko git. To nie była grzybica tylko jakiś pasożyt, już jest wszystko ok, ostatnio był u lekarza i jest wszystko dobrze, szczepienia prawie wszystko załatwione, jeszcze tylko wscieklizna. Bardzo grzeczny, żywyw i pojętny piesek. Wszystkich tam bardzo mocno kocha, łatwo sie uczy. Juz sie prawie nie załatwia w domu, jest super. Monika jest bardzo zadowolona. Ze zdjeciem jest troche problem, z tego powodu, ze nie mam cyfrówki, ale będzie ;-)" Strasznie sie ciesze ze dał jakies znaki i wlasnie preosiłby wam to przekazac zebyscie sobie nie mysleli ze jest swinia i tak sobie uciekł tylko nie ma xały czas neta i od taty pisał...:) a tera lece a konie papa!
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 straaasznie się cieszę że psinka ma się tak wspaniale :angel:
Marta-m Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witaj Matt dawno ci enie było!!! Aż miło że sobie o nas przypomniałeś :P Arwinke prosze ode mnie serdecznie pogłaskać. No i ciesze się że są wiadomości o Reksiu :D :D :D Jemu to sie udało :roll: :wink:
berenika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witaj Ihaczka :D Tak mi przykro z powodu twojego psa :( ale może znów kiedyś będziesz miała :)
Justa Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 MAAAAATTTTTT :o Ale szok przeżyłam jak zobaczyłam Twój pooost!!! Co sie stało...? Ktoś jedzie na Warszawską wystawę? w kawietniu?
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 witajcie a ja wróciłam z koników w zamiarze ppczytanie czegoć ciekawego a tu pustciutko...heh bewnie wszyscy relaksujecie sie po kątach bo w koncu weekend mamy, a ja narazie elce bo jestem padnieta i ide sie kąpać...
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Justus jak mi załatwisz teleportację na ten dzień wystawy to przyjadę :angel: :lol:
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 ja też chcę się teleportować do Wawki w dniu wystawy - Justa załatw teleportację razy dwa:) (dla mnie i malawaszki) czekamy...:))))
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 haha a Luna teraz na spacerze walczyłą z wiatrem :o :lol: jak tak mocno zawiało to zaczęła się wić, skręcać, podskakiwać i kłapać paszczą :roflt: wariatka mała :lol:
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 heh no to malawaszko miałaś neizły ubaw!! a ja juz sie wykąpałam i dobrz emi w cieplutkim domciu aż źle mi sie robi jak sobie pomysle że jezcze z tym moim bźdącem na siku trza isć:(...
berenika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 A mój śpi od godziny i tak do 7, dziecko też więc mam czs dla siebie :P
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 cieplusio jest - jak wiosennym wieczorem, tylko ten wiatr przeszkadza :-?
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 no Denisio też śpi na dole grzeje się pod kominkiem :lol: ale ostatnio sikac był koło 17 więc trzeba wieczorkiem jeszcze isć:)
berenika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 ja wychodzę ok. 21-22 ostatni raz , a teraz zmykam do pachnącej kąpieli.
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 noo ja tez tak jak Berenika, chyba że wrócę później do domu :drinking: :wink:
Agatka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Własnie skońcyzłam odbierac poród. Arwenka ma 3 córeczki i 3 syneczków A ja padam.... Reszta jak odespie :)
Ka-Vanga Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 HURRRRAAAAA, GRATULUJEMY :laola: :multi: :BIG: :new-bday: :angel: :klacz: . Super, ze wszystko sie tak ladnie udalo, czekamy na kolejne wiesci no i oczywiscie foty malych "shar-peikow" :wink: :grins: . Wysciskaj koniecznie wszystkie od calej mojej gromadki dwu i czteronoznej tylko nie zapomnij o zmeczonej ale na pewno bardzo dzielnej mamusi :D . Maluchy niech sie zdrowo chowaja i rosna na piekne minioszki :grins: .
Mek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Gratulacje, gratulacje, gratulacje, gratulacje, gratulacje, gratulacje dla młodej mamusi no i dla akuszerki :)
madzior_ka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agatko, ale sup[err!!!!!!! i jak równiutko 3 na 3:)) wyściskaj oczywiście od nas (ode mnie Julki i Deniśka) Arwenkę i wycałuj maluszki:) I czekamy na kolejne wieści:) i zdjecia ślicznotek:) sa już sugerowane imionka?
julcia_so Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agatko, wielkie gratulacje dla mamuski i oczywiście dla Ciebie! :lol: :BIG: Ucałuj ode mnie każdego szczeniorka i Arwusie! :smilecol: Czekamy na dalsze wieści i oczywiście na fotki! :wink:
Recommended Posts