Irviers Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Xsenna niestety nie mam zadnych znajomych na tej uczelni- wiec niestety Ci nie pomogę- nigdy sie tez ta szkołą nie interesowałam.
Xsenna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ponieważ nie mam zbyt rozwiniętego życia towarzysiego, więc dość dużo czasu na tych psach przesiaduje , ogladam również Wasze prywatne strony i na ile mi moja skleroza pozwala zapamietać , to rozpoznaje niektóre osoby i łączę je z psami, ale nie do końca
orsini Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Xsenna napisał(a):ja z pobliża, ale nie mam o niej informacji, jak sie nie odzywa, to pewnie są ważne powody, niekoniecznie, moze sie poprostu obrazila jak coniektore gwiazdy nie?:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Irviers Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Orsini czas na Twoje sledztwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Xsenna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A miała o co? No nie wiem, ale ona miała strone własna aktualizowana ostatnio w sierpniu i strone sklepu tak samo. Znam parę osób, które maja sznaucery, ale sa to raczej psy niewystawowe i nie strzyga ich u niej, lecz w Labradorze, lub na Targowej. Tak,że nie wiem nawet czy aktualnie strzyże.
orsini Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ahahahahaha czy miala o co??? oj Kochana tu byl swego czasu taki dym ze hej, ale nie napisze wiecej bo kancelaria prawnicza czyta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Xsenna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja już ide pichcić rodzince obiadek, ale wjdźcie cobie tu. Poczytajcie co to człowiek potrafi wymyślić. Ale chyba człowiek powinno być w cudzysłowie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43936
marisia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Agnieszka K. napisał(a):......... Znalazłam inne zdjęcia tego psa - został w hodowli i jest czarny:placz: . Coś z tym zdjęciem jest nie tak - bo nos również jest brązowy :crazyeye: .
orsini Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 mlodziezy: czy jak jest Boze Cialo to Wam w szkole daja piatek wolny czy nie????
Irviers Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jak chodzilam jeszcze do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to mielismy dluuugie weekendy:))) ale trzeba było wczesniej odrobic
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witajcie kochani!!! Ja dziś od południa gotuję(się ze złości ;))!!! Powiedzcie mi, jak jeden człowiek może być wredny i obłudny??? Ale to nic, jak tak, to ok...Nieważne, zaczynamy podobne działania ;) Xsenno, wow, zaskoczyłaś mnie, bo byłam pewna, że Tyś z Krakowa!! Czemuś sie nie ujawniła na wystawce???Tyle nas było!!! Ja również widziałam TZ Piotra!MAm przypuszczenia, ze może coś radosnego u Jostry się wydarzyło i stąd jej nieobecność!! :) Marto, wiesz, dobry pomysł z tą umową, chyba wezmę ją sobie ostro do serca, bo nie chciałabym, by szczeniaki z mojej hodowli trafiły do złych ludzi, a przynajmniej obwarowane będzie to przepisami :) Orsinii, moje dziecię jak jest jeden dzisń taki własnie jak piątek poza Świętem, to mają wolne w szkole. JA dziś miałam chrust robić, ale i ja i TZ przyniósł pączki(w sumie 18 sie uzbierało:crazyeye: ), więc nie ma szans, by jeszcze smażone mi ktoś zjadł ;) Odpuszczam, ale upiekę w tygodniu, bo mnie wzięło ;) Jupiiiii, przyszła mi poduszka elektryczna, maluszki będą mieć ciepło!!!!!
Olivka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Poduszka elektryczna to dobra rzecz. Ja niestety nie miałam i dogrzewałam kaloryferem elektrycznym ufff.
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No to cieszę się, że tak mówisz Olivko, bo w takim razie był to dobry wydatek ;) Faktycznie fajne ciepełko daje.Oprócz tego kojec będzie stał przy grzejniku, a jak to będzie mało(bo może SM wyłączy grzanie), to mam w łazience taki elektryczny, przenośny, to ten da radę, na pewno :)
Masterton Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak się macie,coś Krzysia nie widać,nażarci pączkami?
Xsenna Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Meggy, wiesz, ja zbyt łatwo nie nawiązuje kontaktów i tak mi się niezbyt łatwo wpychać, zwłaszcza,że wy wszyscy jesteście młodzi i bardzo młodzi a ja juz troche mniej i niektórzy patrza na mnie dziwnie.
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witaj Aniu...Nawet nie mów o obżarstwie!!:mad: Miliony kalorii wpieprzyłam dziś!!:placz: Xsenno, w Rzeszowie było nas troszkę i bawiliśmy sie wyborowo, nie patrząc na wiek :) Szkoda, że się nie ujawniłaś :oops:
lutomskak Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Krzysia nie widac-bo sie schowal- i placze ze nie moze wrocic na epsy :placz: ,ja tez dzisiaj wlepiam tam tylko zdjecia-bo sie naprawde strach odezwac-a to bez sensu-tyle ze jak sie patrzy na uzytkownikow przegladajacych forum-to same pomaranczowe ksywki-wiec--zaszczycaja nas admini...:diabloti: :diabloti: -olewam to-wazne ze sobie komar poszedl i leon sie zamknal-ale-nie ma slawka-i tu tez go nie widze...:-( -meggy-szczeniakom wystarczylaby nisko powieszona mocna zarowka przez pierwszych 15 dni.....-zaraz udam sie do lektury krysi na temat albo o postach pewnej administratorki....:evil_lol: -ciekawe co tez tam ciekawego wyczytam-w kazdym razie-bardzo was serdecznie wszystkich pozdrawiam!bede potem-obetne jedemu psu guza z okolicy ogona i wracam!
Pasavera Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jaki przyjemny ruch się na Sznauceromaniakach zrobił :-) Aż miło czytać i nadrabiać zaległości :lol:
Masterton Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='lutomskak']Krzysia nie widac-bo sie schowal- i placze ze nie moze wrocic na epsy :placz: A on faktycznie dostał bana?Bo ja widziałam że ma 3 ostrzeżenia na6:roll:
Masterton Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ej,kochani co tu się robi,bo zabyłam,żeby część cytatu użyć?
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witaj Karolino!!:loveu: Wiesz, za tą poduszkę, to tak za niewiele zapłaciłam, wiec możet byt ;) Sławek...No tak, gdzie on?:oops: Leoś...Hmm... pewnie w sprawach "boskich" sie pojawi tłumacząc wyższość dnia nad nocą czy nocy nad dniem... ;) Jeśli oczywiście gdzieś publikacja książkowa, czy wykładowa się na necie pojawiła ...:evil_lol: Jestem złą, jak pieron...Pogryzę normalnie, jak mi dziś ciśnienie podskoczyło...:angryy: Co będziesz podcinać?? Witaj Pasavero!!:loveu: Aniu, mam ten sam "problem" ;)
Masterton Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Xsenna napisał(a):Meggy, wiesz, ja zbyt łatwo nie nawiązuje kontaktów i tak mi się niezbyt łatwo wpychać, zwłaszcza,że wy wszyscy jesteście młodzi i bardzo młodzi a ja juz troche mniej i niektórzy patrza na mnie dziwnie. Myślę że się mylisz Xsenno,nie wszyscy na tym forum,są "tacy młodzi'I nie rozumiem dlaczego myślisz że różnica wieku jest ważna?
Elitesse Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 sluchajcie pod Wroclawiem jest do oddania 2,5 letnia czarna olbrzymka z papierami po ruskim championie jak by ktos z was znal kogos kto chcialby jej dac nowy dom niech sie do mnie odezwie !!
Pasavera Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Masterton napisał(a):Ej,kochani co tu się robi,bo zabyłam,żeby część cytatu użyć? Klika się na przycisk "quote' pod postem który chce się cytować ;) Niepotrzebny tekst się kasuje i juz jest część cytowanego tekstu :-) Meggy napisał(a):Witaj Pasavero!!:loveu: :lilangel: :calus: :lilangel: czego ja się tu o Ariczce kochanej dowiaduję :multi: Wyczochrać prosze ładnie czarnuszkę ode mnie i Fiśki i nie zapomnieć o młodszym diabełku :-D
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pasavera napisał(a)::lilangel: :calus: :lilangel: czego ja się tu o Ariczce kochanej dowiaduję :multi: Wyczochrać prosze ładnie czarnuszkę ode mnie i Fiśki i nie zapomnieć o młodszym diabełku :-D Hihi, noooo, troszkę się wydarzyło!!:loveu: Arisia została pokryta Liderem i oczekujemy na dzieciaki!!:loveu: Wyczochrana i bardzo dziękuje za pamięć!!:loveu: Subaru również!!!:buzi:
Recommended Posts