Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

anja priv nie wchodzi w rachube:))przestan sie przejmowac jakoscia:))wszyscy czasem maja gorsze fotki i lepsze tez:)))wiec spoko:))))wklejaj i nie kaz nam czekac:))))PLIZ!!!

Posted

E tam, moje dla mnie maja piekne, ale chwalic sie nie musze :wink: :evilbat: .

Nio ja mam fotki Abry, ale nie wiem czy teraz zdaze je kleic, bo musze najpierw do urzedu jechac, a potem do notariusza 8) .

Posted

nieeee, no juz nie ma tej inflacji, a wiesz, jak nam ludziska sie przestrasza?50 euro brzmi ladniej niz 100:))))tzn. przyjemniej dla ucha a jak uslyszy 100 to od razu ucieknie:)))

Posted

anja SUPER tylko

1. nie ten adres:))u gory ale po lewej stronie, ten co przed tym jest %7Boption%7D i za tez takie samo %7Boption%7D

2. w galerii:)))))

ale super ze juz umiesz:)))

Posted

anja przestan:))doliczymy do rachunku:))chyba znasz stawke:))))

wejdz w galerie zobacz jak ladnie wyglada Twoja psinka:))))bo zaraz pewnie zniknie bo za duza:((((

Posted

No dobra to od nastepnej osoby pobieramy juz 75, Ania Ty sie jeszcze zalapalas na taryfe ulgowa :wink: .

Orsini, z tymi pixlami, to chodzi o to, ze ani szerokosc, ani wysokosc nie moze tyle przekroczyc. Np jak robisz cos w PhotoShopie to tam jest taka opcja, wielkosc obrazka, to sobie mozesz ustawic w pixelach i juz :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...