Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

To może lepiej o psiaku-mała rozrabiaka,jest u nas od m-ca i juz wszystko przestawia.Choinka nam fruwa :P a jest wieeeeeeelka

To mój drugi sznaucer,poprzednią sunię niedawno pożegnaliśmy :cry:

Ale nowa też jest kochana,wabi się Abra

Posted
Ka-Vango tak, trenujemy w Alternatywie. A w niedzielę spotkamy się u Was, bo z Atosem również przygotowujemy się do Obedience ;-)

Pozdrowienia

Dorotak, ale super, nawet nie wiesz jak sie ciesze :D . A z Alternatywy tez znam kilka osob min. Kasie od Mata, Wiesi, no i wyszlo mi z glowy jak sie bezowy psiak nazywa :-? .

A kiedys bylam tez u was na zawodach jakies 2,5 roku temu, z olbrzymem czarnym - Lordem :D .

Posted
Kasie od Mata, Wiesi, no i wyszlo mi z glowy jak sie bezowy psiak nazywa :-? .

Dos ;-)

A kiedys bylam tez u was na zawodach jakies 2,5 roku temu, z olbrzymem czarnym - Lordem :D .

Szkoda, żeśmy się nie spotkały, ale Atos wtedy jeszcze uczęszczał do przedszkola ;-)

Pozdrowienia

Posted
Dos ;-)

wlasnie :D , mialam to na koncu jezyka, hihi dobrze, ze Kaska tego nie widzi, bo by mnie chyba pobila :wink: .

Szkoda, żeśmy się nie spotkały, ale Atos wtedy jeszcze uczęszczał do przedszkola ;-)

Pozdrowienia

nio szkoda, ale teraz sie spotkamy, a ja bede z moja czarna, mlodzitka mini ogoniasta :D .

Posted

Bo ogonki to sa wogóle The Best!!!!

te dugasne sa najfajniejsze bo wyrazaja szczescie i radosc i smutek i strach!!!

Pies ma sie czym cieszyc a dla mnie to najwazniejsze zeby psiak był szczesliwy !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...