orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Agatka, a wlasnie:))Tobie jeszcze bialej miniatury brakuje!!!:)))i wsie kolory teczy beda:))))
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 wlasnie bylam w galerii:)))ale dostalismy zjebke;)))))))) KaVanga to az uciekla spac pewnie:)))))
Pasavera Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :lol: :lol: :lol: Super :P Ja zawsze chciałam mieć sznauceir we wszystkich kolorach i rozmiarach :lol: Ale gdzie by tyle psiaków pomieścić :lol: 8)
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Białego nie bedzie nigdy chyba ze sie w jakims miocie urodzi przez przypadek co jest bardzo mało prawdopododbne, choc mozliwe to wtedy zostanie, ale nigdy nie bedzie kupionego białaska.
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 POniewaz co za duzo to niezdrowo. Jakos nie mam przekonania co do białych wole je ogladac na wystawach. MOze kiedys mi przejdzie . narazie wole zdecydowanie pozostałe kolory. Zreszta decydujace zdanie miał Rafał (mój mąż) Powiedział ze biały bedzie po jego trupie ;) nO to ja juz wole męza niz białego sznuacerka ;)
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 a kto mowi o kupnie???Jostra Ci da cos pewnie z dzika rozkosza:))))
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 jeszcze nigdy nie słyszałam zeby ktos komus dał wystawowe szczenie za free ;) Ale ja i tak narazie białego nie chce! Ja sobie je bede ogladac :)
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no za friko to nie,ale juz za 1 szczeniaka potem to i owszem, bardzo czesto sie to zdaza przynajmniej u mnie w olsztynie:)))
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no ale maz serio lepszy od bialego sznaucerka:)))))
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra czekam na jakowas foteczke Berry !!! Bo chyba nie wytrzymam jeszcze ponad miesiaca zeby ja zobaczyc! Wczoraj ją uczesałam i już stała na stole, kiedy zadzwonił dzwonek i przyszli goście. Później próbowałam ją jeszcze ustawiać, ale było koło północy i dałam jej spokój, bo nie miała już ochoty na sesję zdjęciową. :-? Spróbuję dzisiaj, wczoraj udało mi się tylko pstryknąc jak mordowała kaczkę wspólnie z Lambikiem, to napewno to zdjątko wrzucę Znajoma ma białasa po czsr
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 prosze tu przestac spiskowac :) przeciwko mojemu małzeństwu ;) :lol: narazie to jakos musze Justyne przebłagac bo zawaliłam na cąłej linii i sie na mnie gniewa... :(
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 No to juz z wielka niecierpliwoscia czekam !!! No włąsnie po cz-sr czasem sie białe zdarzaja... Ale po moim to raczej watpliwe bo ma za duzo amerykańców w papierku... Wiec białąska raczej u nas nie bedzie ;)
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Agatka chodzi o te wykroje?? bo mnie też obiecałaś wysłać :wink: na szczęście zimy nie ma :lol:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no ale jak na razie nie masz cz-sr suki, czy tez takowa planujesz ?:)))bo jak inaczej mialby ten bialy wyskoczyc z cz-sr?:)))) owszem wyskakiwaly biale u nas z linii Samanto Polonica zdaje sie, a dziwnym trafem ci panstow tez hodowali westiki...:)))))bo o bialych z amerykanskich linii, z linii championow zwlaszcza to ja nie slyszalam:))))
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 nie:))))ten jest u kogoskto wlasnie od kilku dni ma biale szczenieta: 3 chlopaki i 3 dziewczynki:)))no to teraz masz zagwozdke:))))))))))))))))))))))))))))) Z Olsztynem kojarzą mi się następujące hodowle: orcus, redondo, z cedry Agatka chodzi o te wykroje?? bo mnie też obiecałaś wysłać na szczęście zimy nie ma Ale jest błoto i mam dość kilkugodzinnych seansów pod prysznicem :(
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Olu ,Bangi to sredniak ,przepraszam bardzo?Myslalam ,ze Ty masz miniature z ogonem ? Hie hie, to dobrze myslalas, a na dodatek ona ma jakies 33-33,5 cm :D .
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 wlasnie bylam w galerii:)))ale dostalismy zjebke;))))))))KaVanga to az uciekla spac pewnie:))))) :lol: :evil_lol: . Bo Justa to nie rozumie, ze jak sie zacznie to juz przestac nie mozna (chodzi mi o gadanie oczywiscie) i tak trudno sie przeniesc do innego topicu :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 wlasnie:)))))cokolwiej jak juz sie zacznie to przestac ciezko:))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Acha i dziekuje wszystkim bardzo za mile slowa dnosnie mojego Bandziorka :wink: :D . Witaj ponownie Amigo, dawno nie gadalysmy, co 8) . A co do Wawy, to w tym roku znowu bedzie na torwarze, hehe chyba bokserska nikomu nie podpasowala, hmmmmm :hmmmm: ciekawe czmu :wink: :lol: :cunao: :evilbat: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no wlasnie czemu?:)))tu nie galeria ale wklejam Warszawke zeszloroczna:))) http://img149.exs.cx/img149/8506/warsawcup040fz.jpg
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A co do Wawy, to w tym roku znowu bedzie na torwarze, hehe chyba bokserska nikomu nie podpasowala, hmmmmm :hmmmm: ciekawe czmu :wink: :lol: :cunao: :evilbat: . Ten węgiel był boski :P Nie mogłam doprać siebie, psów, rzeczy i samochodu :evil:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 jostra: qrwondo nie ma bialej suki:))))pisalam wyzej:))) orcus tez ma szczenki teraz po super reproduktorze-3 sie wykluly, zostaje Cedra...hmmm,albo i nie...;))))bo to pierwszy miot tej suki:))))))
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 qrwondo to nie ma bialej suki:)))) wymieniłam tylko hodowle, które mi się kojarzą z Olsztynem A poza tym inny kolor też można pokryć białasem, nie? Czyli któraś z pozostałych 2? Czy wogóle nie trafione? Na stronie ZK jest nr komórki, zawsze mogę zadzwonić, :D
Recommended Posts