jostra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Spryskiwacz też stosuję, ale czasami się "zapowietrzy" pianą i nici ze spryskiwania. A ostatnio jak nie chciało mi się rozcieńczać szamponu, namoczyłam gąbkę, kapnęłam szamponem i zrobiłam pianę - też dobry sposób. A szampon rozienczam teraz w małej butelce po wodzie mineralnej, chyba zrobię sobie dziurę w zakrętce i będzie lepiej dozować. Choć możnaby w sumie kupić wodę w takiej butelce z jakby bidonikiem i łatwiej będzie taką "strugę" nalać tam gdzie trzeba.
alexandra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Też myślałam o tym "bidoniku" bo naprawdę inaczej to ciężko jest lać tak rozcieńczony płynik :D Justynko pamiętaj o obiecanych foteczkach swoich pociech, jak już oczywiście poodrastają :wink:
jostra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Berry jest wyrwana i pomimo tego fajnie wygląda, muszę tylko znaleźć czas na zrobienie zdjęć i wrzucenie ich do kompa. Reszta towarzystwa jest potwornie zarośnięta, więc o zdjęciach nie ma nawet mowy :D
alexandra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 No to czekam z niecierpliwością na fotki Waszej panienki :D Pewnie się jej urosło od Łodzi kiedy ją ostatni raz widziałam :wink:
jostra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Oj urosło się jej, urosło :D Teraz czekam, żeby złapała :P proporcje, bo się trochę zrobiła jamnikowata :D
alexandra Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Na pewno złapie proporcje:) Teraz to prawdziwa z niej wyrośnięta nastolatka :D (taj jak u ludzi) :)
julcia_so Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Witajcie! :) U nas tez dzis tak brzydko, deszcz pada, zimno...brrrrrr....aż sie z domu nie chce wyjść...:( Justynko czekamy na zdjęcia pieknej panienki Berrusi!! :D :cmokkk:
Justa Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 No hej słoneczka ;) Jak tam święta minęły? U mnie w rozjazdach - dopiero z Lublina wróciliśmy ;) Ale na razie nic więcej pisać nie będę, bo muszę się dowiedzieć o czym tam dyskusja sie toczy u Was ;)
madzior_ka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Hej Justa!! U nas święta minęły bardzo milutko:) i z tej okazji własnie męczę się nad storną, która mam nadzieję, jutro będzie w internecie...Denisek dostał pod choinkę wędozne świńskie ucho którym zajadał się podczas gdy my konsumowaliśmy potrawy wigilijne:) Pasavero mam pytanie czy jak daje sie na storne takie miniaturk zdjęc a potem chce się żeby sie powiększały to można dac hiperłącze do zdjęcia, które jest na płycie (oczywiscie zdjęcie z plyty wgrać na serwer również)? bo własnie coś mi się nie chce tak zrobić to przez to że nie mam zdjęcia na dysku? :roll:
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Pasavero mam pytanie czy jak daje sie na storne takie miniaturk zdjęc a potem chce się żeby sie powiększały to można dac hiperłącze do zdjęcia, które jest na płycie (oczywiscie zdjęcie z plyty wgrać na serwer również)? bo własnie coś mi się nie chce tak zrobić to przez to że nie mam zdjęcia na dysku? :roll: Najlepiej zgraj zdjecie do jednego folderu (tzn. tam, gdzie masz wszyskie rzeczy do stronki: zdjecia itp), wtedy bedziesz miala porzadek i nie bedziesz musiala kabinowac, jaka dac sciezke. A raczej nie mozna dawac zdjecia prosto z plyty, bo niby jak potem program ma wyszukac Twoja fotke :wink: . No i oczywiscie wszystko musisz wrzucic na serwer :D . Mam nadzieje, ze ciutke pomoglam :wink: .
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A teraz zycze wszystkim milych snow, czas isc sie przespac, co :wink: :D .
orsini Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 no!!!juz chcialam cos napisac:))zes jednak crazy, ze wstajesz o takich porach:))))a Ty jeszcze sie nie polozylas:))))))
jostra Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Jakaś imprezka poświąteczna była, czy co? :lol:
orsini Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 a mi sie tak dzis wstawac nie chcialo:((((((buuuu a to dopiero wtorek:((
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Od czasu do czasu trzeba gdzies poszalec nie :wink: 8) .
jostra Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Pozazdrościć :roll: Ale co Ty tutaj robisz, już się wyspałaś ???? :o
malawaszka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 haahaa Ka-Vanga to cyborg - nie musi spać :lol: :angel:
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Hehe, Malawaszka rozszyfrowalas mnie :evil_lol: .
malawaszka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 że tk powiem: trafił swój na swego :roflt: :evilbat:
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 że tk powiem: trafił swój na swego :roflt: :evilbat: :lol: :evil_lol:
jostra Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 No to ja już wiem dlaczego ona cały czas wygląda na 16 lat :evilbat: :P
malawaszka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 No to ja już wiem dlaczego ona cały czas wygląda na 16 lat :evilbat: :P hahahahah
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 No to ja już wiem dlaczego ona cały czas wygląda na 16 lat :evilbat: :P Kurcze, zaraz wszystkie moje tajemnice odkryja :placz: :wink: :lol: :roflt: .
orsini Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 KaVanga Ty jednak jestes nienormalna:))))albo...na amfie ciagniesz?:)))))))))))))
Recommended Posts