Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spryskiwacz też stosuję, ale czasami się "zapowietrzy" pianą i nici ze spryskiwania.

A ostatnio jak nie chciało mi się rozcieńczać szamponu, namoczyłam gąbkę, kapnęłam szamponem i zrobiłam pianę - też dobry sposób.

A szampon rozienczam teraz w małej butelce po wodzie mineralnej, chyba zrobię sobie dziurę w zakrętce i będzie lepiej dozować.

Choć możnaby w sumie kupić wodę w takiej butelce z jakby bidonikiem i łatwiej będzie taką "strugę" nalać tam gdzie trzeba.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Też myślałam o tym "bidoniku" bo naprawdę inaczej to ciężko jest lać tak rozcieńczony płynik :D

Justynko pamiętaj o obiecanych foteczkach swoich pociech, jak już oczywiście poodrastają :wink:

Posted

Berry jest wyrwana i pomimo tego fajnie wygląda, muszę tylko znaleźć czas na zrobienie zdjęć i wrzucenie ich do kompa. Reszta towarzystwa jest potwornie zarośnięta, więc o zdjęciach nie ma nawet mowy :D

Posted

Witajcie! :)

U nas tez dzis tak brzydko, deszcz pada, zimno...brrrrrr....aż sie z domu nie chce wyjść...:(

Justynko czekamy na zdjęcia pieknej panienki Berrusi!! :D :cmokkk:

Posted

No hej słoneczka ;)

Jak tam święta minęły? U mnie w rozjazdach - dopiero z Lublina wróciliśmy ;)

Ale na razie nic więcej pisać nie będę, bo muszę się dowiedzieć o czym tam dyskusja sie toczy u Was ;)

Posted

Hej Justa!!

U nas święta minęły bardzo milutko:) i z tej okazji własnie męczę się nad storną, która mam nadzieję, jutro będzie w internecie...Denisek dostał pod choinkę wędozne świńskie ucho którym zajadał się podczas gdy my konsumowaliśmy potrawy wigilijne:)

Pasavero mam pytanie czy jak daje sie na storne takie miniaturk zdjęc a potem chce się żeby sie powiększały to można dac hiperłącze do zdjęcia, które jest na płycie (oczywiscie zdjęcie z plyty wgrać na serwer również)? bo własnie coś mi się nie chce tak zrobić to przez to że nie mam zdjęcia na dysku? :roll:

Posted
Pasavero mam pytanie czy jak daje sie na storne takie miniaturk zdjęc a potem chce się żeby sie powiększały to można dac hiperłącze do zdjęcia, które jest na płycie (oczywiscie zdjęcie z plyty wgrać na serwer również)? bo własnie coś mi się nie chce tak zrobić to przez to że nie mam zdjęcia na dysku? :roll:

Najlepiej zgraj zdjecie do jednego folderu (tzn. tam, gdzie masz wszyskie rzeczy do stronki: zdjecia itp), wtedy bedziesz miala porzadek i nie bedziesz musiala kabinowac, jaka dac sciezke. A raczej nie mozna dawac zdjecia prosto z plyty, bo niby jak potem program ma wyszukac Twoja fotke :wink: . No i oczywiscie wszystko musisz wrzucic na serwer :D . Mam nadzieje, ze ciutke pomoglam :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...