Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eh... ale wstyd wpadłam tu na cwilę a potem niemiałam czasu i nawte życzen od was urodzinowych nie preczytałąm tak więc WIELKIE DZIĘKI:))) a jakby tego było mało to 24 lutego mam egzamin na praqwko - trzymajcie kciuki choć i tak wąrpię że w dzisiejszych czasach az tak mi szczęście dopusze i zdam za pierwsyzm razem, ale kciuki zawsze się przydadzą:)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Czy może mi ktoś polecić groomera w Szczecinie lub okolicach.
Jestem umówiony z podrostkami na trymowanko u pani Jolanty R.
Niegdy u niej nie byłem ale słyszałem wiele dobrego na temat jej pracy.
Czy jest tu ktoś kto to może potwierdzić???????

Nawiasem mówiąc faktycznie coś przygasło w śród sznauceromaniaków.
Gdzie wasz entuzjazm? Odzywajcie się.

Posted

hej, Marta, wreszcie złapałam chwilę żeby zobaczyć fotki, a tu surprise: hasełko potrzebne. No to weź wywal ten link, albo sprzedaj hasło.

Posted

Xsenna napisał(a):
hej, Marta, wreszcie złapałam chwilę żeby zobaczyć fotki, a tu surprise: hasełko potrzebne. No to weź wywal ten link, albo sprzedaj hasło.

ooo haslo:) ja ogladalem jak bylo jeszcze bez hasla

Posted

madzior_ka napisał(a):
a jakby tego było mało to 24 lutego mam egzamin na praqwko - trzymajcie kciuki choć i tak wąrpię że w dzisiejszych czasach az tak mi szczęście dopusze i zdam za pierwsyzm razem, ale kciuki zawsze się przydadzą:)

Ja będę trzymać wszystkie jakie mam:p :thumbs:
Latem też chciałabym zapisać się na qrsik, ale nie wiem czy znajdę czas;)

Posted

Kochani, uwaga uwaga, Achtung Achtung, wnimanje wnimanje...
poszukije tej osoby!!!
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie...
prosze o kontakt pod numerem tel. 0-700-I-want-you
dla znalazcy nagroda!!!wysoka nagroda!!!
i oczywiscie moja dozgonna wdziecznosc;-)))

Posted

Czyżby Marek spierniczał od ciebie poza zasięg radarów?
A swoją drogą, wydaje mi się ,że głoszenie wszem i wobec swojej antypatii do pewnej hodowli i osób z nią związanych jest kiepskim wykorzystaniem intelektu. Może się to odbić w przykry sposób na urodzie ( Sięgnij do książeczek z obrazkami i zobacz jak są przedstawiane wiedźmy. Coś w trym jest, że wiedźma nigdy nie jest piękna) Jest to równiez kiepskie wykorzystanie tego forum. Ludzie, którzy są zawistni, zazdrośni i nienawidzą wszystkich wkoło lepiej by się czuli w gronie moherowych beretów niż psiarzy, bo ktopś kto kocha zwierzęta powinien pozytywnymi uczuciami darzyć resztę świata. Chyba, że ktoś p...li psy, a chodzi mu o inne aspekty hodowli.
BTW: nadmiar energii i potencjału intelektualnego mogłabyś wykorzystac do zaktualizowania strony, którą Ci piękną Pasavera zrobiła, ale od sierpnia 2006 to już troche te nowości trącą..

Posted

Xeniu po 1. ja nie wiem jak ta osoba na focie ma na imie!!!Marek mowisz???hmmm....nie wiem czy ladne to imie czy nie, ale ciesze sie ze masz o obiekcie moich marzen tyle informacji:)))))
2. hahahaha prosze Cie skoncz z tymi textami , ze jak ktos kocha zwierzeta to i ludzi...bo ja np. znam takie haslo: im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzeta
3. idac tym tokiem rozumowania 90% Polakow przyznaje sie do wiary w Boga...kto wiec kradnie, morduje i popelnia inne grzechy???
4. jestem pod wplywem lektury Mistrz i Malgorzata i powiem Ci , ze odnajduje sie w Malgorzacie:)))nawet i oczy mam zielone, a opisy jak zostala wiedzma byly wprost cudowne, wiec nic bym nie miala przeciwko polataniu sobie na miotle:)))))

Posted

Xsenna napisał(a):
Ludzie, którzy są zawistni, zazdrośni i nienawidzą wszystkich wkoło

nie wszystkich tylko tego kaktusa porosnietego szczecina jak u dzika zwlaszcza na twarzy:))))i nie mowie tu o tym pieknym ksieciu z bajki na focie:))))))))
2. a czego ja tej osobie bym miala zazdroscic???dzieci chyba, bo rodzina rzecz swieta:)))))bo nie psow, ktore sa na czele jak odwrocisz tabele:))albo moze uzaleznienia sie od ketonalu???dziekuje:)))))wole byc wiedzma hahahahahahahhaaha

Posted

no, faktycznie ketonal uzależnia, ale nie spotkałam nikogo, kto wpierniczałby go bez potrzeby. Więc to znowu nie bardzo powód do żartów.

Posted

orsini napisał(a):
4. jestem pod wplywem lektury Mistrz i Malgorzata i powiem Ci , ze odnajduje sie w Malgorzacie:)))nawet i oczy mam zielone, a opisy jak zostala wiedzma byly wprost cudowne, wiec nic bym nie miala przeciwko polataniu sobie na miotle:)))))

HA!!! ja byłam na MiM w teatrze dwa tyg temu :loveu: już drugi raz :multi: uwielbiam na maxa :loveu:

a o reszcie się nie wypowiadam bo nie mieszam się do waszego bagienka, ale to chyba właśnie dlatego nie ma tu zbyt wielu osób do pogadania - tam gdzie siedzą hodowcy rzadko kiedy jest miło na forum :angryy:

Posted

Malawaszko, ale Ty piszesz zupelnie o kims innym. Ja nie mam na mysli zadnego hodowcy!!ZADNEGO!!!no chyba nie nazwiesz hodowca kogos kto nazywa swoich przyszlych wlascicieli szczeniat KONTRAHENTAMI???jak w fabryce jakiejs:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

no, a ja to już całkiem hodofcom nie jestem.
Homo sum ino, i wpiernicza mnie takie przysrywanie komuś na forum, zwłaszcza gdzie nikogo prywatne anse nie obchodzą, gdzie bywać by się chciało dla przyjemności i poszerzenia wiedzy o tematy, których sie w poradnikach nie wyczyta
I pięknie by było jakby na tym forum tylko takie słoneczne Malawaszki klony były, ludziska od których nawet przez to szkło cos dobrego promieniuje

Posted

No wlasnie poszerzamy wiedze o niektorych pseudohodowcach co to pozniej Malawaszce slonecznej dostarczaja pracy.
Albo np. o takich prototypach: kupuja suke na show, jezdza z nia przez 3 lata po roznych krajach Polskich;-)))i nie tylko, po czym stwierdzaja i pisza oficjalnie na forach, ze suka nie jest show. Pokazuja tym samym jaka "wielka" maja wiedze i pojecie o hodowli i psach. Mi i kazdemu kto to czytal to po dzis dzien smiac sie chce z takich wynalazkow:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
dlatego powtarzam: nie ma tu mowy o zadnym prawdziwym hodowcy

Posted

hmmm jeszcze nie tak dawno kursowaly po "zakazanym" necie piekne fotki wystawowe z psem i prowadzacym wygrzebane przez obecnych na topie... oczywiscie z komentarzem :cool1:

I z tego co sobie przypominam okreslenie "baleron" bylo w porownaniu z tamtymi okresleniami slodkim polechtaniem zmyslow :evil_lol:

Posted

Pink ja tam sie ciesze ze jedna miss polonia nie wkleila fotki w stringach i szpilkach na zadnym forum, bo bym miala wymioty takie, ze by mnie chyba nie odratowano!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

u mnie tak samo :loveu:
odblokowali Cie juz? nie wiem czemu tak dlugo to trwa ? przeciez wygrałas ta ankiete, nie? :evil_lol:
mam nadzieje ze niedlugo wrócisz bo Ciebie nie ma, Agatka sie obraziła i nie pisze - nudno sie jakos zrobiło :evil_lol:

Posted

no masz racje Agatka jest the best i zawsze nudno jak jej nie ma, ale ona wroci hahahaha ile razy sie obrazala na kazde forum i wracala???jak bumerang-ZAWSZE WRACA wiec glowa do gory hahahahaha

Posted

Nudno jest wszedzie tam gdzie kilka osob przerzuca sie inwektywami a reszta nie wie o co chodzi .
Co tylko zacznie sie tu jakas rozmowa to zaraz pojawia sie jakas osoba plujaca jadem i obgadujaca innych ,bo to ,bo sio ,bo dziura w niebie .Nuda i rozczarowanie na całej lini.
Rozmawialam z kilkoma osobami na wystawach i dowiedzialam sie ,ze tu na sznauceromaniakach nikt nie chce prawie sie odzywac wlasnie przez te zenujace wycieczki osobiste .
Oczywiscie rozumiem ,ze kto jest niewychowany nie wychowa sie nagle , bo napisalam posta.
Ale szkoda ,ze nie umiemy utrzymac pewnego poziomu jak na innych topicach o rasach.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...