Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie, mnie tez dawno tu nie bylo
ale mam wierszyk na powitanie. O kimze on jest???do wygrania toster:))))

"...w pewnej hodowli miot jest co chwile
kolejny kontrahent juz czeka
nie wazne gdzie, nie wazne ile
to biznes!!!WIWAT PASIEKA!!!.."

ma ktos pomysla?:))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
witajcie, mnie tez dawno tu nie bylo
ale mam wierszyk na powitanie. O kimze on jest???do wygrania toster:))))

"...w pewnej hodowli miot jest co chwile
kolejny kontrahent juz czeka
nie wazne gdzie, nie wazne ile
to biznes!!!WIWAT PASIEKA!!!.."

ma ktos pomysla?:))))

Witam Was wszystkich,Orsini,jesteś niepoprawna:cool3: Ech...i tak Cię kurna lubię:lol:

Posted

co niepoprawna co niepoprawna:))))
zawsze moge swoje posty tu popisac:)))))
a prawda w oczy kole oj kole:))))))
ale nie martw sie to nie o Tobie ten wierszyk hihihii

Posted

Orsini,jesteś niepoprawna:cool3: Ech...i tak Cię kurna lubię

a ja wlaśnie dlatego :evil_lol:

a odpowiedz znam ale sie wstydze powiedziec:oops::lol::lol:

tez dostałam weny :loveu:

Do pasieki codziennie kolejki sie ustawiają
bo chodzą słuchy ze kaktusy "showy" rozdają
Czy to z dobroci serca czy moze z chęci zysku?
to wie kazdy kto dostał od cepa po pysku

:B-fly:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
a odpowiedz znam ale sie wstydze powiedziec:oops::lol::lol:

i słusznie i słusznie :diabloti: :mad:

jesoo. niech to białe dziadostwo przestanie padać :placz:
zaspy to już większe od galiny :placz:

Posted

Witajcie, ja ostatnio zabiegana jestem, a śnieg oczywiście zaczął sypać jak mi się ferie kończą:(( no świetnie!!!...;/

całe ferie się leniłam, a w poniezałek mam spr z chemi i jest po prostu bosko, a Denich ostatnio nawet coraz bardziej śnieg lubi, szaleje ile się da, a dzisiaj bedzie miał okazję dużo poszczekać na gości,bo zapowiada się imprezka - kończę dzisiaj 18 latek;)))

Posted

madzior_ka napisał(a):
zapowiada się imprezka - kończę dzisiaj 18 latek;)))

O ho, ho - a więc wszystkiego najlepszego :Rose: :new-bday:, pociechy z Denisa i fantastycznej imprezki :laola:

Posted

Romas napisał(a):
Madziorka 100 lat , 100 lat :-) Witaj w gronie staruszkow :-)

:loveu: :loveu: :loveu: Chciałabym być taką staruszką, ale najlepszego – dołączam się do życzeń.

:bigok: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :bigok:

Posted

madziorko SUPER!!!!wszystkiego najlepszego Ty starociu:)))))))

a mnie wykopali z psow!!!nie rozumiem zupelnie dlaczego???zapytalam tylko o kielbase tlusta krakowska-nowa odmiana suchej krakowskiej:diabloti: :diabloti: :diabloti: to jak cos jest tluste a do tego krakowskie to od razu sie widac chyba tylko z 1 kojarzy:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: hmmmmm, tak czy siak ta tlusta krakowska wyglada malo apetycznie wiec nie bede jej jesc!!!zastanowie sie nad tym gryllem jeszcze:)))

Posted

Kochani moi drodzy, jak to mowi ludowe przyslowie: KTO POD KIM DOLKI KOPIE TEN SAM W NIE WPADA. przestrzegam Was wszystkich przed takim zachowaniem!!!

Ale jak w taki dolek wpadnie takie tluste mamucisko to juz sie nie wygrzebie. Co wiecej..oj napewno sie nie wygrzebie! Bo faktow w materiale dowodowym coraz wiecej-cierpliwosci. Wracajac do wpadania w dolek tlustej masy moze to miec ujemne skutki na cala ludzkosc. Zatrzesie ziemia od Krakowa po Bangladesz, Uzbekistan i Iran az talibowie z drzew pospadaja.

Posted

Masterton tak hahahaha i powiedz tym oszolomom , ze komar to NIE ja!nie mam co robic i sie logowac na to durne forum:))))))ja juz jestem zalogowana jako orsini i nie planuje innego nicka ani w chwili obecnej ani przyszlej:)))))

Posted

Biedne "staruszki" :eviltong:
A ja wciąż młody!
Kiedy to ja miałem studiówkę ... eee ... Alzheimer, nie przeszkadzaj... no więc ... hmmm... tych obecnych "studniówkowców", to jeszcze w planach nie było ;)

Posted

M@d napisał(a):
Biedne "staruszki" :eviltong:
A ja wciąż młody!
Kiedy to ja miałem studiówkę ... eee ... Alzheimer, nie przeszkadzaj... no więc ... hmmm... tych obecnych "studniówkowców", to jeszcze w planach nie było ;)

Ale ząbki masz nadal białe :loveu: - tylko te wąsy - czemu takie różowe :crazyeye: ?

Posted

Podniosłam forum do góry – jak aktywność userów nadal będzie taka porażająca :loveu: :loveu: :loveu: to spadnie na dalsze strony i wszyscy o nim zapomną :placz: :placz: :placz: .

Posted

No, w ogóle tak jakby się nic nie działo. A w Rzeszowie trochę ludzisków było i nikt sie nie chwali? Może nie wrócili jeszcze. A zdjęcia robili niektórzy, Martusia np. Chwal się Martusia co napstrykałaś!

Posted

hahahaha
tak fotki czadowe najbardziej mi sie podoba ta z ta rozeta:))
a swoja droga przesledzilam wyniki niektorych userow np. 2/2, 3/3 nio jak nic odwroc tabele pasieka na czele. Ale niewazne hahahahaha bardzo fajne fotki bardzo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...