Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Tak myślałam że padnie to pytanie :wink: 1000Euro :-? i to całkiem poważnie 8)
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 ja zrozumiałam że 1500 /eur. Bo jeśli 1500 zł to faktycznie nie aż tak powalające :wink: Myśle ze Orsini jutro i Agatka nas tu sprowadza na ziemie i powalą najpewniejszymi cenami szczeniaczków. Tak czy siak ja jestem w szoku . Głupol ze mnie i tyle :cry: :cry: :cry:
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Powiem szczerze kupiłam psa w PL i w kl mł juz był przerosniety 2 cm :-? Przegiecie ... a kupiłam go za 1500zł !!!! Wkurzyłam się i kupiłam sobie psa w Hiszpanii :wink:
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Tak myślałam że padnie to pytanie :wink: 1000Euro :-? i to całkiem poważnie 8) Eeeeeeeeeeee no spoko 1000euro razy 4,5zł= 4500zł co to za kasa :D :D Ale to z cena za podróż czy bez.???
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Cena tylko za psa ale na szczęście za podróż nie płaciłam bo odbierałam ja w Bratysławie na wystawie :D
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Tak myślałam że padnie to pytanie :wink: 1000Euro :-? i to całkiem poważnie 8) Aha i jeszcze jedno mi przyszło do głowy: ILe osób o tym wie??/ nie liczac DGM.
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Prawie nikt 8) No ale uwazam że to zadna tajemnica bo kazdy moze napisac do tej hodowli i sie dowie :D
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Tak myślałam że padnie to pytanie :wink: 1000Euro :-? i to całkiem poważnie 8) ILe osób o tym wie??/ Zadałem to pytanie dlatego, że wydaje mi sie że osoby które nie siedza w "psim klimanie"to by tego nie zrozumiały i na pewno po głowie by sie pukali. Takie jest moje odczucie. Wiesz o co mi chodzi?
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No niestety choćby się chciało to właściwie w każdej domenie prędzej czy później pojawia się temat kasa :(
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No niestety choćby się chciało to właściwie w każdej domenie prędzej czy później pojawia się temat kasa :( Ale dlaczego Aleksandro uwazasz ze to cos złego?Ten kto sprzejade szczeniaki nie musi sie tego wsydzić. A ten kto kupuje też musi wiedzieć jak mierzyć siły na zamiary. Ale może faktycznie temat zszedł na " TE" tory za mocno.
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Źle mnie zrozumiałeś :wink: Chodziło mi raczej, że niestety tak się często gęsto składa że pieniądze są np. jedyną blokadą do realizacji pewnych planów, marzeń itp :wink: Ja jak najbardziej jestem za uczciwym wynagradzaniem hodowców za ich ciężką pracę :wink:
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Źle mnie zrozumiałeś :wink: Chodziło mi raczej, że niestety tak się często gęsto składa że pieniądze są np. jedyną blokadą do realizacji pewnych planów, marzeń itp :wink: Ja jak najbardziej jestem za uczciwym wynagradzaniem hodowców za ich ciężką pracę :wink: a to w takim razie zgadzamy sie w 100%
Ka-Vanga Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Mek, Ola chyba po prostu odpowiedziala na moj post, a ja sobie tak zazartowalam. Zreszta sama hoduje psy i rowniez wydalam spooooooooro kasy sprowadzajac moja olbrzymke z Rosji
KN Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 "Powiem szczerze kupiłam psa w PL i w kl mł juz był przerosniety 2 cm Przegiecie ... a kupiłam go za 1500zł !!!! Wkurzyłam się i kupiłam sobie psa w Hiszpanii " Przerosniety szczeniak moze sie urodzic w kazdej hodowli i w kazdym panstwie, podstawa jest umiejetnosc wybrania najlepszego szczeniecia z miot najbardziej rokujacego nie majacego potencjalnych wad. Rownie dobrze i sprowadzona z Hiszpani suka mogla byc przerosnieta. Ja mam mini wyhodowane w Polsce z amrykanskich lini i nie jest za duza. Ja wogole mam takie zboczenie od pewnego czasu ze nie bieze sie psa w ciemna polegajac na zdaniu hodowcy, jesli sie da lepiej zobaczyc szczenie dwa razy np w 5 i 7 tyg zycia albo przynjamniej obejrzec jego fotki. A co do psa p Rezkowej niech sobie nim kryje bo jak dla mnie on jest ochydny. Nie wiem po co wypozyczac takei zjawsiko z drugiego konca swiata
madzior_ka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Witajcie! Troche mnie nie było a to wszystko przet ten gitarowy zawrót głowy....ech ta teoria chcę się uczyc sama a jak czytam te nawały stron www to juiż głupieje, no narazie starczy reszta ćwiczeń to już w praktyce jak kupie goitarkę mam nadzieje, że jak najszybciej. a ja musiałam chyba z 6 storn nadrobić, al enadrobiłam:) biedna Justa tyle bez neciqa!!! mam nadzieje ze szybciutko jej podłączom,... co do ceny szczeniąc to 1200-1500 to jeszcze może być,. ale jak pisała jostra 2000Euro za szczeniaka to już caaaaaaaaałkiem sporo.... :o a przyznasz się co do za sunia będzie? Agatko jescze raz wielkie gratulacje dla ciebie i twoich psiurków jesteście the best:)) Ka-Vanga jak zrobiłaś taki cudny emblemacik bez tła? świetny!!!
madzior_ka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Witajcie! Troche mnie nie było a to wszystko przet ten gitarowy zawrót głowy....ech ta teoria chcę się uczyc sama a jak czytam te nawały stron www to juiż głupieje, no narazie starczy reszta ćwiczeń to już w praktyce jak kupie goitarkę mam nadzieje, że jak najszybciej. a ja musiałam chyba z 6 storn nadrobić, al enadrobiłam:) biedna Justa tyle bez neciqa!!! mam nadzieje ze szybciutko jej podłączom,... co do ceny szczeniąc to 1200-1500 to jeszcze może być,. ale jak pisała jostra 2000Euro za szczeniaka to już caaaaaaaaałkiem sporo.... :o a przyznasz się co do za sunia będzie? Agatko jescze raz wielkie gratulacje dla ciebie i twoich psiurków jesteście the best:)) Ka-Vanga jak zrobiłaś taki cudny emblemacik bez tła? świetny!!!
Ka-Vanga Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ka-Vanga jak zrobiłaś taki cudny emblemacik bez tła? świetny!!! Madziorko, ja to zrobilam w PhotoShopie i troche sie napracowalam przy tym :wink: :D .
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 hahaha ale się uśmiałam z tych cen :lol: :wink: tu padają takie kwoty - 1000 E za sunię :o a ja już zaczynam zbierać kasę żeby po koniec przyszłego roku kupić olbrzymka - bynajmniej nie za 1000 E :wink:
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 hahaha ale się uśmiałam z tych cen :lol: :wink: tu padają takie kwoty - 1000 E za sunię :o a ja już zaczynam zbierać kasę żeby po koniec przyszłego roku kupić olbrzymka - bynajmniej nie za 1000 E :wink: Malawaszko czyżby jeszcze więcej miał kosztować :o
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 hahaha ale się uśmiałam z tych cen :lol: :wink: tu padają takie kwoty - 1000 E za sunię :o a ja już zaczynam zbierać kasę żeby po koniec przyszłego roku kupić olbrzymka - bynajmniej nie za 1000 E :wink: Malawaszko czyżby jeszcze więcej miał kosztować :o łomatkoboska :o a w życiu warszawy :wink: :lol: będzie kosztował spooooro mniej
madzior_ka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 :) malawaszko fajnie ż ebędziesz miała olbrzymka ale jestem ciekawa z jakiej hodowli będzie to cudo, ale jak nie chcesz mówić to czekam ze zniecierpliwieniem:) Ka-Vango a powiedz mi tylko w dużym skrócie (ja te ostatnio bawie sie w photoshopie) jak zrobiłaś żeby było niewidoczne tło? męczyłąs się aby dopasowac kolor tła idea;nie do kolorku tła dogomani czy jakoś zrobiłas żenby emblemat był bez tła?
Olivka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A co do psa p Rezkowej niech sobie nim kryje bo jak dla mnie on jest ochydny. Nie wiem po co wypozyczac takei zjawsiko z drugiego konca swiata No tutaj, to chyba przesadziłaś nieco. Chyba nie miałaś sposobności go aż tak dokładnie obejżeć, aby publicznie wypowiadać takie opinie o psie . Rzadko się zdaża, aby Rezkowa podejmowała nietrafione decyzje. Nie zawsze należy patrzeć na wygląd psa, ale na jego linię rodowodową czyli na to jakich przodków ma w rodowodzie, no i na to jakie daje potomstwo.
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 KASKA napisała: Ja mam mini wyhodowane w Polsce z amrykanskich lini i nie jest za duza. Może już pisałas ale ja przeoczyłem Z jakiej linii ten Twój sznaucio?
Recommended Posts